Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (17)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxana c. spune:

Dandusa, vreau si eu la plaja, chiar, apa marii e calda, poti intra sa faci baie sau iti ingheata toate alea in tine?

Roxana16+ ,Oana(21.07.97) si Ana-Maria(4.02.02)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

Hop si eu in sfarsit! Am crezut ca-mi va lua o vesnicie sa citesc mesajele voastre, ca am cam ramas in urma, insa se pare ca nu ati scris chiar asa de mult...

In primul rand vreau sa o felicit din suflet pe Katrinel pentru ! CASA DE ....ce vrei tu sa fie! Asteptam sa ne povestesti de petrecere si sa vedem muuuulte poze!

Deny75, felicitari pentru rezultatele de la eco...totul e ok, nu te necaji ca nu ti-a zis sexul bb-ului...eu te cred ca esti curioasa, la fel sunt si eu, insa la urmatoarea eco sunt sigura ca vei afla!

Linda Z, felicitari si tie pentru ! Ce-ai facut la examene? Sa auzim de bine in continuare si, ai grija de tine daca te muti, nu te agita prea tare, ca nu-i bine pentru bb!

Roxana, bafta mai multa la urmatoarele eco...

Luciaro, pasta de dinti medicinala pe care o folosesc eu se numeste Lacalut Activ si o poti gasi la orice farmacie. Costa intre 90.000-130.000, depinde de adaosul farmaciei. Eu o folosesc de peste o luna si a facut minuni pentru mine. Nu-mi mai sangereaza deloc gingiile.

Pupici muuuulti la toate

Oana 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

Am uitat...tocmai mi-am schimbat semnatura. Azi am 12 saptamani fix, fix, fix...

Oana 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dolores spune:

buna...si eu tot azi mi-am schimbat semnatura...va pup ca ma bag la somn...sunt super obosita.pa

dolores 15+
www.dropshots.com/dolores" target="_blank">BB cumintzel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

quote:
Originally posted by LindaZ
... mi-a spus ca totul e bine pentru 13 saptamani si am un ... baietel!

nu stiu cum de mi-a scapat asta. FELICITARI Linda si de la mine, l-am trecut la loc de onoare si in listutza.
Bravo.

pana acum avem:3 - 2

Miro18+
am o nepotica talentata, si un BB zbenguit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deny75 spune:

Buna!DANDUSA:eu iau vitamine pt ca mi-au iesit analizele proaste(sunt anemica si am si o lipsa mare de calciu).Referitor la subiect:nu voi cumpara nimic pentru bebik pana nu voi naste.Nu sunt superstitioasa dar asa cred eu ca e mai bine.De ieri am plecat la casuta noastra de la tara si ne-am simtit super.Am pescuit,am facut gratar,am dormit,cu alte cuvinte a fost un vis.Acum ma pregatesc de culcare pentru ca urmeaza o noua zi de munca.DENY18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

Fetele,doar ce m-am intors de la plaja.A fost super,ne-am distrat de minune.Este o nebunie de turisti pe plaja,norocul nostru ca n-au deschis multi pe acolo si facem bani frumosi la terasa.Eu m-am dus ca o doamna ,m-am asezat la plaja cu prietenele,m-am simtit super si n-am facut nimic la terasa.N-am spalat nici macar un pahar,saracul sotul meu nu-si mai vedea capul de treaba.
ROXANA,sa stii ca apa nu este cea mai buna prietena a mea...,ironia sortii ,am trait si am muncit atata timp pe apa si pe ocean....nu...alta,dar eu am frica de apa si nici nu stiu sa inot.Asa ca azi am intrat putin cu nepotelul meu cit sa-i fac lui citeva poze artistice si am atins apa doar cu picioarele,mie mi s-a parut rece ca gheata ,prietenele mele in schimb numai in apa au stat.
Dar tu,cind ai de gind sa vii pe la mare?Te astept!!!
Felicitari ,LINDA,pentru baietel!!!

dandusa 19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramsan spune:

Fetelor, are mama un ... i s-au vazut toate alea in plus la echo si nu prea mai incape indoiala ca vom avea un baietel pe care il chema Rares Mihai

Miro, acolo la 3 + 2 l-ai pus si pe al meu?? Ca daca nu avem majoritate de baietei paa cum... sa vina fetele cu Bb mai mici din urma sa ne informeze ce si cum e cu sexul.

E bine, sanatos si in grafic...(cu 1 sapt. mai mic, ca de obicei). Dr. mele i s-a parut rezultatul de la triplu test cam aiurea in sensul ca la betaHCG ar mai fi trebuit sa fie inca o cifra ca sa fie ok totul. Oricum m-a asigurat ca testul nu arata decat un risc orientativ pe care eu nu dau doi bani pentru ca la 14 sapt. pliul nucal nu era nici macar vizibil. Dumneaei va verifica rezultatele cu laboratorul si ne vom mai auzi la un telefon maine seara. Oricum cred ca este o eroare legata de cifre pentru ca toate masuratorile sunt normale.

Roxana mie la echo 2D la 14 sapt. (de fapt 13 sapt reale in cazul meu )mi-a spus dr. ca am baiat, si asta a fost in instinctul meu de la bun inceput. Importanta este competenta celui care iti face echo si pozitia lui Bb ca sa se vada tot Parisul.. intelegi...

Vad ca voi vorbiti despre hainute, patut, carucior... etc. La noi in familie s-a creat deja un fel de concurenta intre neamuri cine cumpara mai repede si mai bine.. I-am linistit insa pe toti ca cel mai bine ar fi sa astepte sa vina pe lume cu bine si sanatate Rares al nostru si dupa aceea sa faca intrecere. Sora-mea e innebunita de numa numa ca va fi matusica, la fel si cumnata-mea... va dati seama amandoua nemaritate aspirante.. sunt innebunite dupa bebici. Apoi parintii nostri..cu patut, carucior...
Bine ca sunt pampersii ca altfel nu cred ca ma vedeam eu la spalat pelincute. Prietena mea cea mai buna are acum o fetita de 1 luna si pana nasc eu, hainutele Mariei de BB vor fi numai bune pentru Rares al meu. Deci totul se transfera, nimic nu se arunca Tot de la ea am doua sarafane de stofa pentru ca voi avea butik maaaare in noiembrie (cand va fi cam frigut) si imi vor prinde tare bine.

Pupici pe burtici si ne mai auzim si maine.

Ramona 18+

Ramona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

quote:
Originally posted by ramsan
Miro, acolo la 3 + 2 l-ai pus si pe al meu??

sorry.
l-am pus la loc de cinste si pe al tau.

Fetelor - trageti-ma de maneca ... ca se pare ca am un joc de neuroni fenomenal, cum de mi-a scapat? Nu stiu.

DECI:
4 - 2

Miro18+
am o nepotica talentata, si un BB zbenguit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dolores spune:

buna dimineatza...

dolores 15+
www.dropshots.com/dolores" target="_blank">BB cumintzel

Mergi la inceput