Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (17)
Raspunsuri - Pagina 27
chinico spune:
Buna dimineata gravidute!!!
ktrinel

CASA DE PIATRA!!! iti ddoresc sa ai o casnicie lunga si plina de bucurii, si bebei sanatosi..cati vrei si cand ii vrei,asta hotarasti tu!!
Sper ca nu te-a plouat, dar daca da, dupa cum spuneai si dupa cum stiam si eu, las' ca te umpli de bani..si daca nu de la munci, poate de la loto..
dolores, buna dimineata..suntem matinale tare..
Raportez ca spre marea mea mirare aici e cald de 3 zile!!!!!! Si cica asa va ramane pana miercuri!!! Sunt in extaz. Am gratarit si am stat cu burta la soare..
melinda25 spune:
Buna fetelor! Noi inca nu am apucat sa cumparam multe lucruri pt Bb, am primit deja cateva, de la prieteni, dar cu siguranta vom cumpara de toate din timp. Se zice ca bebe aude si simte tot, ce se intampla in jurul lui, asa ca mi se pare normal, sa-i cumparam lucrurile necesare, sa-i pregatim camera, sa "vada", ca-i asteptat cu drag, sa simta si el/ea bucuria ce o simtim noi in legatura cu venirea lui pe lume. Nu-i asa? Corectati-ma daca gresesc!
Numai bine,
Melinda 15+
asiza spune:
Salutare, burtici!
Chinico, trimite si la noi macar jumatate din vremea buna de acolo, ca eu m-am saturat de atatea ploi si frig...Si mi-e un dor nebun sa stau la soare si sa ma bronzez...
Va 
Oana
12+
asiza spune:
Intrebare: gravidutele care se expun la soare, folositi costum intreg pentru a va proteja burtica sau nu e niciun pericol daca expui si burtonul???? Imi voi intreba si medicul, insa mai am ceva pana merg la control, asa ca ma gandeam ca poate voi stiti deja....mai ales fetele de pe malul marii, mai experimentate in de-alde astea! ![]()

Oana
12+
chinico spune:
asiza..
am stat cu burta la soare inseamna cu bluza cu maneci lungi si cu nadragi adevarati...e cald, dar eu sunt friguroasa. Si inca nu imi vine sa cred ca e vara, asa cum ma indoiesc eu si de altele..Si zau ca nu-mi vine sa dau soare nimanui daca ma gandesc ca de joi vine iar iarna!!!
La cat sunt eu de paranoica, nu o sa stau deloc cu burta bebeloasa la soare. Umbra sa traiasca..![]()
dolores spune:
mie imi place "painica rumena" asa ca o sa stau cat sa prinda putina culoare.....dimineatza de tot...dar pana jung eu la mare....cred ca prin iulie....
referitor la hainutzele de bebe...o sa-mi cumpar dupa ce aflu ce e....de luna viitoare cand ma duc la 3D...nu sunt superstitioasa...doar ca nu-mi place sa alerg ca nebuna pe ultima suta de metri, ci vreau sa le am din timp pe toate pregatite sa-l astepte pe bebe.
pupici
dolores
15+
www.dropshots.com/dolores" target="_blank">BB cumintzel
asiza spune:
quote:
Originally posted by chinico
asiza..am stat cu burta la soare inseamna cu bluza cu maneci lungi si cu nadragi adevarati...e cald, dar eu sunt friguroasa. Si inca nu imi vine sa cred ca e vara, asa cum ma indoiesc eu si de altele..Si zau ca nu-mi vine sa dau soare nimanui daca ma gandesc ca de joi vine iar iarna!!!
La cat sunt eu de paranoica, nu o sa stau deloc cu burta bebeloasa la soare. Umbra sa traiasca..

Esti mortala...auzi tu plaja cu nadragi lungi si bluza cu maneca lunga...
Oana
12+
mayaione spune:
Eu nu am cumparat inca nimic. Vreau sa-mi confirme si la echo de la 20 saptamani ca e fetita si ca e ok, apoi poate incep sa fac ture prin magazine. Macar sa-i dau indicatii sotului ce sa-i ia cand sunt in spital. Eu nu sunt superstitioasa dar prefer sa fiu sigura ca bebe evolueaza normal si vine la mami in brate sanatos, ca apoi nu-l las eu in funduletul gol:).
mayaione 19
Raluca_u spune:
buna fetelor
revin si eu dupa scurta mea vacanta la mare. desi se anuntau ploi am avut vreme frumoasa cu soare in fiecare zi. doua zile, joi si vineri a cam batut vantul dar sambata si ieri a fost foarte cald. eu sambata am intrat in apa si nu mi s-a parut rece. dovada ca am stat mai mult in apa decat pe plaja - dar eu sunt innebunita dupa apa, inot de la 4 ani si daca se putea sa traiesc doar in apa era asa de bine. si baie fac in fiecare zi cu caa plina ca altfel parca nu are farmec.
Mi-a fost asa de dor de voi cat am lipsit si abia asteptam sa ajung sa va citesc. acum stau de la 9 si jumatate si citesc.
In primul rand vreau sa o felicit din suflet pe Katrinel, Casa de piatra si multa sanatate! Asteptam sa ne povestesti de petrecere si sa vedem muuuulte poze!
Ramsan felicitari pentru
, sa iti traiasca si sa fie sanatos
Linda Z, felicitari si tie pentru
! ai terminat cu examenele? ai grija de tine cu mutatul, sa nu faci eforturi ca nu-i bine pentru bb! mai asteptam vesti de la tine
Roxana, bafta mai multa la urmatoarele eco...
Dandusa imi pare tare rau ca nu ne-am sincronizat si nu ne-am putut vedea. Oricum fetelor pot sa va spun un secret: e tare dulcica la telefon
, abia astept luna august si urmatoarea vizita la mare sa ne cunoastem.
Miro eu cred ca trebuia sa iti mai scriu cate ceva dar nu mai gasesc mail-ul de la tine - parca mai erau intrebari de raspuns? Te rog daca am si eu probleme cu neuronii aminteste-mi. daca mai ai carti mai trimite-mi ca eu le-am printat si le studiez cu drag.
Daca am uitat pe cineva e neintentionat dar la cate sute de mesaje am citit sigur am mai sarit.
va pupic pe toate
Raluca
17+ si bebelina in burtica
Un om obisnuit, fericit in caminul sau, este mult mai binecuvantat decat un geniu traind singur.
Raluca_u spune:
si revin
uitasem sa schimb semnatura si sa raspund si eu la la ultimele subiecte de interes - nume de bebei si lucrusoare pentru ei.
avem 18 saptamani si jumatate si cea mai mare veste pe care am uitat sa v-o dau e ca miscam. o simt mai bine pe galusca mea cand stau intinsa si imi e atat de draga de nu va pot spune.
in privinta numelor noi ne hotarasem cred cu 1 an inante de a incerca sa raman insarcinata asupra numelor. ne doream amandoi mult acest copil dar hotarasem ca nu era momentul numele erau pentru
- Daciana, iar pentru
- Mircea. imediat dupa ce am ramas insarcinata am decis ca daciana e un nume lung si nu prea putem sa o alintam si am hotarat Adina daca e fetita.
Pe langa acesta am ales Sf Andrei ca protector al lor asa ca Andreea sau Andrei.
cand ni s-a sps ca e fetita a devenit clar Adina Andreea.
In ceea ce priveste mobilier, patut, alte ustensile si hainute, lucrurile stau cam asa. am inceput deja sa primesc pachete de la prietenele cu bebei mici - lucrusoare noi sau aproape noi care ne vor prinde tare bine. patut ne face tatal meu ca e de meserie cu patutul ramane de vazut daca il primim sau il cumparam. Oricum in ceea ce priveste hainutele si jucariile sunt sigura ca o sa ii cumpar o multime si inca inainte de nastere. la cum ma stiu nu o sa ma pot abtine.
va pupic inca o data pe toate
Raluca
18+ si bebelina in burtica
Un om obisnuit, fericit in caminul sau, este mult mai binecuvantat decat un geniu traind singur.