Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (17)
Raspunsuri - Pagina 25
roxana c. spune:
Dandusa, cand mai ma duc la eco ma duc la un doctor care stiu ca-i bun, nu la oricare cum am fost ieri. Am deja programare pe 10 iulie si alta pe 13 iulie, ambele la doctorii cei mai buni de pe aici dar n-am avut rabdare pana atunci si am zis ca poate-mi spune si ce este, dar mai mult mi-am facut nervi, oricum nu iau nimic de bun din ce mi-a zis aia, ca am vazut ca era cam paralela. La urma urmei conteaza mai putin ce este, sanatos sa fie bebe, dar curiozitatea asta....ce sa-i faci![]()
Roxana
16+ ,Oana(21.07.97) si Ana-Maria(4.02.02)
Mirona spune:
si eu ... si eu sunt treaza ... dar n-am noutati, n-are nima nevoie de ajutor ... stau si rasfoiesc forumu de sus pana jos.
Semnat condica si ma retrag in anonimat. ![]()

Miro
18+am o nepotica talentata, si un BB zbenguit
roxana c. spune:
V-ati trezit? Puneti-va pe scris ca ajungem iar pe pagina a 3-a![]()
Hai sa va dau subiect : Ati inceput sa cumparati lucruri pt bebe? Eu nu mai am nimic din lucrurile care le-am avut: patut, carut, haine, etc, am dat tot , acum trebuie s-o iau de la capat, am inceput sa ma uit prin magazine de patut si carut, mi-am facut asa o idee, dar cum sunt mai de moda veche si stiti voi, fiecare cu pasarica lui-sau unii cu o colivie intreaga-
, eu nu vreau sa cumpar nimic inainte sa nasc, voi lua dupa aceea. Dar ma uit acum sa nu alerg atunci sa caut, sa ma duc la punct ochit, punct lovit![]()
Roxana
Mirona spune:

avem subiect de discutie !!!

YUPIII!
noi avme de la sora mea patutz, culoare alba - deci indiferent de bebe e OK.
Carutz primim de la o buna prietena si mai primim parti laterale de pus in patutzul bebe pentru a nu se lovi de gratile lui.
Hainutze? E plin podul la mama acasa de la nepotika mea ... o sa mai cumparam doar chestii minore, body-uri, pijamale, etc. Am si scutece din finet gata facute (daca bine imi aduc aminte - chiar eu i le-am cusut ... cu duiumu si nu le-a folosit pe toate - deci sunt noi).
Voi mai cumpara doar sticlutze, suzete, sterilizator si mai vad eu de pe lista aia interminabila. N-as vrea sa cumpar ceva si apoi sa-mi dau cu capu de pereti ca nu am la ce-l folosi. Vreau doar strictul necesar.
Bine ... astea toate le gandesc acum, dar parca ma vad eu la cumparaturi cum o sa vreau si aia si ailalta si cealalta si uite asa o sa fac o gaura frumusica in bugetul familiei ... si asa cam instabil anul acesta.
Randul vostru acum.
Miro
18+am o nepotica talentata, si un BB zbenguit
roxana c. spune:
Din proprie experienta iti spun, Mirona, ca atunci cand vei intra intr-un magazin pt ceva anume, si vei vedea costumase sau jucarii pt bebe, iti spun ca vei uita pt ce ai intrat si vei iesi cu costumas sau jucarie, ceva. Cand sunt mici, cresc foarte repede, eu am avut de la cea mare lucrusoare noi noute pe care le-a purtat cealalta, cand vedeam ceva care-mi placea, luam, nu ma gandeam ca mai am acasa . Dar mi-au fost bune la cea mica, iar cu luatul asa, aiurea sa nu crezi ca m-am oprit chiar daca stiam, dar acum le-am dat pe la rude, prieteni, nu ma gandeam ca mai sunt bune in viitor
Acum mai am ceva din lucruri date verisoarei mele cu care sunt vecina, le-am dat cu gandul ca mai face ea un bebe, dar uite ca ea a ramas la un
deocamdata si bebele vine la mine, nu la ea.
.Patut mi-a spus o prietena ca-mi da, ca-i aproape nou, dar mai am timp de gandire pt ca e din lemn si parca nu ma incanta prea mult, sa vedem cum vom sta cu bugetul atunci.
Pana nasc ma uit doar, ma documentez, iar de cumparat cumpar dupa aceea, bani sa am , ca la cheltuit sunt campioana, nu ma intrece nimeni, spre disperarea sotului![]()
Roxana
cristina1974 spune:
Neata, fetelor!
Hmmm....lucruri pentru bebe.....PAi sa va spun ca eu deja am fost prin toate magazinele de specialitate,si am vazut multe lucrusoare frumoase,si as fi cumparat in momentul ala,dar deocamdata,nu stiu inca ce am. Camera Iasminei easte toata roz,inclusiv draperiile, perdelutele,peretii,covorul si toata mobila. Acu' trebuie sa vad exact ce o sa fie bebe, fetita sau baietel,si le iau pe toate gramada, ca aici, cu distantele astea enorme si cu traficul,nu ma vad cumparand dupa ce se naste bebe.Si nici nu pot conta pe ajutorul nimanui,asa ca eu trebuie sa le fac iar pe toate.
Ieri am avut o zi superba, iar dimineata am constatat ca am reusit sa ma si ard bine la soare
. trece, nu-i bai, ca am o gramada de pigment, si pielea isi revine repede.Azi trebuie sa mergem la socrul meu,ca ne-a invitat la un gratar si o baie in piscina, si iar ......o repriza de bronzat
.
Va urez la toate duminica placuta si sa aveti grija de voi si de bebei.
16+
cristina
dandusa spune:
Ziua buna,la toate gravidutele!!!
Imi place subiectul abordat si sincera sa fiu ,eu nu am decit o punga plina cu lucrusoare noi,noute.Carut n-am,patut n-am,alte jucarii sau scaun de masina,n-am ...si nici nu prea am de unde sa le iau.M-am tot uitat pe la magazine dar preturile m-au surprins tare si am sa mai studiez piata.Am vazut un carut cu de toate si pe care poti sa-l faci si sport si scaun de masina ,care era 10 mil.Patut nu as vrea din lemn sau daca este sa fie alb si restul sa fim sincere,vom primi la lucrusoare de nu o sa avem timp sa il imbracam pe bebe cu ele.Eu ma uit la cumnata mea care nu i-a cumparat decit strictul necesar si a primit de nu a apucat sa il imbrace cu toate.Pe aici prin Constanta am gasit numai magazine scumpute ,dar in Bucuresti sigur am sa gasesc alte preturi.
Acum ne pregatim sa mergem la plaja cu nepotelul si sper sa reusesc sa o vad si pe RALUCA_U,care sta in Neptun.Poate ne intilnim la jumatatea drumului,undeva.Vremea este super la mare si asa ca va astept pe toate sa ne jucam cu burtile in nisip
dandusa 19+
dandusa spune:
Am uitat sa va spun ca azi dimineata,bebe dadea din picioruse de ziceai ca este la campionatul din Germania
Incredibil de frumos acest sentiment .Voi care mai aveti bebei stiti ,dar mie mi se pare ceva...super.Acum pot vedea miscarea prin burtica si stau si astept dupa ce loveste o data si restul .Il iubesc la nebunie si il mingii mereu.Deabia astept sa ne privim ochi in ochi.
dandusa 19+
roxana c. spune:
Sa va povestesc o faza cu pampersii: In 97, cand am nascut eu, pampersii n-aveau vechime prea mare pe la noi, iar multa lume, si in general cei in varsta, considerau ca a lua pampersi la copil = o risipa, o cheltuiala aiurea pur si simplu. Deci am nascut, am iesit din spital intr-o marti, intre timp mama si bunica-mea imi facusera o gramada de scutece din finet, plus ce cumparasera de-a gata, in fine, aveam destule, asa ca pampersii nici nu erau in discutie.
Tin sa va spun ca am inceput s-o schimb cand se uda si nu mai faceam fata cu scutecele, era vara, le puneam pe sarma la uscat, se uscau repede, dar cu toate astea nu-mi ajungeau.
Asta pana a 2-a zi cand a venit in vizita o prietena care mi-a adus -printre altele- o punga de Libero. A fost de ajuns sa-i pun o data, ca dupa aceea pana la 1 an si ceva n-am mai scos-o din ei, era alta viata![]()
Si altceva legat de bebei: eu lapte n-am avut sa le dau la niciuna, Milumil-ul sa traiasca, si ma luam dupa mama si bunica-mea, sa ii dau copilului sa manance cand se trezeste, sa nu-l trezesc eu. Zis si facut, si copilul meu la o luna nu ajunsese la greutatea de la nastere,
venea acasa o asistenta de la dispensar, iar aia era disperata, ca nu-i normal, sa trezesc copilul, sa-i dau manacare. Si uite asa, pe o parte asistenta, pe cealalta mama si bunica-mea, eu ma luam dupa mama, iar cand am vazut cat de disperata era aia, am inceput o zi-doua s-o trezesc si sa-i dau laptele, iar apoi a inceput singura sa-si faca un program, se trezea singura, astfel ca pe la 3 luni era o grasuna.
Morala: nu va luati mereu dupa mame si bunici, mai ascultati si alte sfaturi.
Hai ca m-am pus pe povestit, sper ca nu v-am plictisit, dar daca voi nu scrieti, scriu eu, ca am timp, copiii au mancat, lectiile le-am facut......imi permit, cel putin pana vine Oana sau sotul sa ma dea de la calculator.
Roxana