Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (17)
Raspunsuri - Pagina 24
roxana c. spune:
Iar e liniste? Unde ati plecat toate? Vedeti ca strig iarasi catalogul, Cristina si Monica sunt scutite, dar restul pe unde sunteti?
Mai mi-a venit un gand: am intrat pe linkul ala cu greutatile bb-ilor in functie de varsta sarcinii si acolo scrie ca la 16 sapt cate am eu trebuie sa aiba 100g, iar mie mi-a spus de 153g. Adica ori e grasun(a), ori n-a stiut aia sa calculeze, cu toate ca varsta sarcinii a nimerit-o, voi stiti ceva , voua v-a spus cat cantareste bb?
Roxana
16+ ,Oana(21.07.97) si Ana-Maria(4.02.02)
roxana c. spune:
Ramona, acum am vazut mesajul tau, tie ti-a spus la 14 sapt ca pare baietel ? Am inteles bine? La eco 2d sau 3d?
Roxana
luciaro spune:
Roxana c., eu zic sa stai linistita, cred ca totul e Ok, mai grav era daca bebe era sub limita... Mie la echo la 14 sapt si 2 zile mi-a spus ca are 101 grame, deci...
mai da-mi si mie te rog o data link-ul ala, eu il salvasem la favorites, dar sotul meu s-a apucat sa reinstaleze Windows-ul si l-am pierdut 
Pupici pe burtici,
Lucia
17+
luciaro spune:
Tot eu, uituca... Asiza, spune-ne si noua te rog ce pasta de dinti folosesti tu, cum se cheama si de unde o iei (farmacie, Plafar), ca mai tuturor cred ca ne sangereaza gingiile in perioada asta... Parca ai mai scris tu la un moment dat, dar mai bine te mai intreb o data decat sa rascolesc toate capitolele [D:]
Pupici pe burtici,
Lucia
17+
roxana c. spune:
Lucia, care link, ala cu greutatea bebeilor ? Il gasesti la inceputul fiecarui capitol, la "linkuri utile".
Roxana
dandusa spune:
Fetele ,dragutele,v-am cautat eu un link mai dragut care calculeaza de toate.Cititi-l cu atentie si veti fi surprinse,placut.Sper sa va placa.
http://babymed.com/pregnancy-tools/calendar/calendar.asp
dandusa 19+
dandusa spune:
Tot eu ,am uitat sa te intreb ROXANA,de ce nu te duci tu cu camera sau cu aparatul foto sa-l inregistrezi?Sau sotul ,ca tie o sa iti fie incomod!Cred ca si cu tel ai putea...,sau daca data viitoare mergi la un DR. mai bun...,poate reuseste el!
Sa stii ca acest calendar la mine se potriveste ,asta asa...ca sa stii,sa nu-ti mai faci griji.
RAMSAN,bafta multa miine ,sa dea domnul sa fie bine.
Eu va pup de somn usor si sper ca miine sa auzim numai de bine.![]()
dandusa 19+
Mirona spune:
quote:
Originally posted by dandusa
Fetele ,dragutele,v-am cautat eu un link mai dragut care calculeaza de toate.Cititi-l cu atentie si veti fi surprinse,placut.Sper sa va placa.
http://babymed.com/pregnancy-tools/calendar/calendar.asp
dandusa 19+
dandusa am pus link-ul asta in listutza.
Fetelor - daca mai vreti vre-un link interesant in listutza ... postati-l si trageti-ma de maneca si-l punem in lista, ok?

fug si eu la culcarica.
Ne vedem maine.
Oare cum s-or fi distrand Ktrinel si nuntasii? Sper sa intre maine macar 5 minute sa ne spuna ca a fost fericita azi.
Miro
18+am o nepotica talentata, si un BB zbenguit
cristina1974 spune:
Buna, fetele cu burtici!
Abia am ajuns si noi acasa,dupa o zi in care am facut plaja,ne-am si ars un pic, am jucat volei, ne-am dat in tot felul de carusele si am cheltuit, gratie fetitei mai ales, o gramada de bani.A fost superb.
Felicitari fetelor care au fost la eco,ca iar am citit fuga-fuga si am uitat numele
.
Sper si eu ca draga de Ktrinel sa se distreze pe cinste, si sa aiba o zi superba,pe care sa si-o aminteasca peste ani cu multa, multa placere.
Fetelor,eu va dau la toate cate un pupic si va urez somn usor,ca ma retrag si eu de acum. Sunt si eu destul de obosita.
16+
cristina
roxana c. spune:
Neata! Ce liniste pe aici!Nu v-ati trezit inca?
Eu am semnat condica de prezenta![]()
Roxana