Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (17)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns deny75 spune:

Buna dimineata!eu deja m-am trezit pt ca azi sunt "mosii de vara" si mergem sa impartim vase.Va pupic!DENY18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

buna dimineata! nici o tutunareasa la orizont? nu va suparati , dar eu o sa repet intrebarea pe care am pus-o si ieri si poate stie sa imi raspunda si mie cineva.....
Voiam sa intreb tutunaresele consacrate pana in ce saptamana dr T le-a prescris tratamentul de sustinere.Eu nu am mai ajuns la dansul la control si imi este rusine sa sun sa il intreb cat timp sa mai iau tratamentul. sunt convinsa k imi va raspunde k fara sa ma vada nu imi poate spune si de aceea as vrea sa stiu de la voi.Mie la inceput mi-a zis sa fac 8 fiole, dar apoi cu scurgerile mele maronii la-m sunat si mi-a zis sa continui, dar nu mi-a mai zis cat...Imi dati si mie un sfat?Eu nu as vrea sa il opresc , dar nici sa il iau mai mult decat este permis. Ma refer de fapt la pregnyl cand intreb,caci restul stiu k nu dauneaza.
va pup si sper sa nu va suparati pe mine k sunt asa de insistenta cu intrebarile.dar stiu eu k nu e loc de suparare la noi aici si k dc stiti imi veti raspunde...

Madalina 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

neatza mamicutze,
m-am trezit si eu intr-un tarziu. Imi beau cafeaua ca de obicei in fatza calculatorului si apoi avem ceva curatenie in program.

Ktrinel la noi e faina ziua, se pare ca va aparea si soarele. Distractie maxina, emotii DELOC, fericire mare. CASA DE PIATRA!!!
deny75 detaliaza asta cu mosii de vara si pentru necunoscatoare. Cui impartiti vase?
madaluta hai sa te invetze baba ceva. Ia tu lista si vezi care cum is la dr. T. Scrie-le cate un Pm la fiecare si sigur cand vor intra pe site gasesc mesajul tau. daca nici asa nu-ti raspunde nima ... io zic sa pui intrebarea la semnatura ... pana la urma se satura lumea si-ti raspunde careva. Am glumit - sper ca te-ai prins ... si mai sper ca nu te-ai suparat.

Pupici la toate.
Revin.

Miro18+
am o nepotica talentata, si un BB zbenguit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luciaro spune:

Madaluta, acum am intrat si eu putin pe forum si am vazut intrebarea ta. De fapt, de intrat intru in fiecare zi, dar sunt cam in urma cu cititul...

Deci eu am facut Pregnyl pana la 12 sapt, cand l-am intrerupt la recomandarea lui dr. T, pt ca influenteaza rezultatul la triplu test. De fapt, ideea era sa il intrerup cu cel putin 2 sapt inainte de triplu test, si cum la triplu test am fost programata la 14 sapt... Din pacate la echo morfologica facuta la dr. Iosup inainte de triplu test, mi-au iesit IR-urile marite (indicii de rezistenta), si a trebuit sa reiau Pregnyl-ul, tot una la 4 zile. Dr T mi-a spus ca s-ar putea sa scada oricum IR-urile si fara tratament, dar ca sa fim mai siguri, am reluat injectiile. Vom vedea cum sta situatia la urmatoarea echo morfologica, de 20 sapt, si sper sa fie totul Ok, ca m-am cam saturat de ele... Eu totusi zic ca cel mai bine ar fi sa-l suni, sa-i explici situatia, oricum un caz nu se potriveste cu altul.

Sanatate multa si poate tinem legatura mai des, si eu sunt constanteanca si tutunareasa.

Pupici pe burtici,
Lucia 17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deny75 spune:

Miro,azi e sambata mortilor si totodata mosii de vara.Azi se impart farfurii,strachini sau castroane pe care se pun diverse "bunatati" plus linguri,pahare sau cani.Se imparte pt fiecare mort pe care il ai in familie.Pe scurt cam asta e cu mosii de vara.DENY 18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

DENY,de ce nu ti-a putut spune sexul bb-lui?
De ce ti-a dat vitamine?
MIRONA,nu toate sintem asa...tsais!!!Ma intelegi?Ai spus bine ca pina la mesajul "100",am sa ma lamuresc!!!Si trebuie sa recunosti ca am fost chiar precoce"80"Mie trebuie sa-mi dai mura-n gura!Bine ca ai rabdare ca eu ma enervam pina acum!!!
MADALUTA,eu as suna in locul tau!Crezi ca te tine el minte si se va uita urit la consult?!?Nu cred!Doar stie si el ca nu ai suna ca sa intrebi o prostie ...,suna-l si ai sa vezi ca o sa fie amabil.Sper!!!

dandusa 19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

Fetelor,uitasem sa va spun ceva important.Si pentru mine ziua de 10 Iulie este cea mai importanta zi din viata mea.Anul acesta pe 10 iulie facem 5 ani de cind sintem impreuna si un anisor de la casatorie!!!Anul trecut cind cautam restaurantul eram plecati departeeeee de Rominia si am sunat sa arvunim restaurantul.Patronul incerca sa gaseasca o simbata libera ...dar surpriza ,nici-una ,asa ca ne-a zis duminica pe 10 este bine?Noi am zis :ok pentru ca vroiam acel restaurant si vroiam in iulie ,dupa ce am inchis tel am realizat ca de fapt ziua de 10 iulie este ziua noastra si nu mai puteam de bucurie!!!A iesit super si acum avem doar o data de sarbatorit.Deabia astept sa vina ziua sa facem si noi un anisor de la asatorie si sa sarbatorim cum se cuvine.

dandusa 19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana c. spune:

Buna, fetelor, acum am venit ,asa ca hai sa va spun: Mi-am facut programare pt azi la aceeasi clinica unde am facut si eco de la 7 sapt, cu gandul ca e un singur dr, dar cand am ajuns acolo: SURPRIZA, era alta doctorita care pe mine nu m-a prea convins, adica mai bine-mi bagam un bat in...stiti voi unde, am dat banii degeaba, Deci sa va zic: cica pliul nucal se vede doar la eco 3d, dar stia de la inceput ca de asta m-am dus, putea spune, nu? Sexul nu imi poate spune acum, sa vin iar la 18 sapt si-mi spune sigursi faza dura: dupa cat se agita bb in burtica si cat de vioi este, se pare ca-i baiat, dar eu asta n-am mai auzit, voi stiti ceva ca baieteii sunt mai zburdalnici in burta? Ma rog, este unul singur, asta sper sa-mi fi spus bine, i-a masurat toate cele: abdomen=10.15cm, femur=20.8mm, continut intracranian=HC=12.49cm, BCF=157 batai/min, grad de maturare al placentei II/III, (asta ce inseamna, ea mi-a spus ca-i bine)si greutatea=152.9g
I-am auzit inimioara iarasi, si v-am spus, se agita pe-acolo bine de tot.
Cam asta a fost ce mi-a spus, dar imi este invatatura de minte, nu mai ma duc decat la doctori care stiu ca se pricep, asa ca acum am programare pe 10 iulie la eco3d si pe 13 iulie la eco 2d dar stiu ca ambii doctori sunt buni.
Dandusa, stai linistita, eu sunt la vreo 400 de mesaje si tot pe dinafara sunt.Dar Miro este rabdatoare si trece cu vederea

Roxana16+ ,Oana(21.07.97) si Ana-Maria(4.02.02)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana c. spune:

Si am uitat sa spun ca ma dusesem pregatita cu discheta sa-l inregistrez pe bb, dar mi-a spus ca nu se prea pricepe la astaImi venea mie s-o intreb la ce se pricepe si ce naiba cauta acolo.

Roxana16+ ,Oana(21.07.97) si Ana-Maria(4.02.02)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramsan spune:

Buna fetele!

Ktrinel sa ai nunta pe care ai visat-o, sa ai vreme buna cu soare si vant din pupa pe vapor! Toate bune sa se adune, cele rele sa se spele si tot asa ...pot continua...

Eu sunt un pic dezamagita ca abia maine ma duc la dr. mea sa-mi interpreteze rezultatele la triplul test si daca ma rog frumos de ea, poate imi face si echo de 18 sapt. (ultimul a fost la 14 sapt.) sa vedem poate se confirma ca este vorba despre

Sa aveti un week-end placut!

Ramona

Mergi la inceput