Bebelusi de ianuarie-februarie 2006(64)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anasebe spune:

Na! Ca sa fac mia!

ana sebe + tiberiu (13.01.2006)
poze Tiberiu
www.dropshots.com/new.php?userid=121923&cdate=20060505&cimg=0" target="_blank"> filmulete
poze botez

tiberica fara frica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

poze 1 iunie

Silvi ma bucur ca nu are Alain 31,2.cine stie cum ai luat-o.
Daniela, asa deci v-ati vazut cu Vladimir si Pufumic. p[oze ati facut? la Ioana.
Ana ce-i cu 20 pag.???? nu ma mai tine in suspans.

Duminica am mers la prietena mea si cand am vazut ca Anna cu 3 sapt. mai mica decat Marco se intorcea pe-o parte.....sa mor nu alta. faza faina a fost ca il tragea de bluza si s-a urcat cu picioarele pe el.asa i-a trebuit, daca el e tolomac.

Gio si Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea
poze Marco
filmulete Marco

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

NEatza la toata lumea!
Giova- bine ca ai rezolvattotul si spoer la treburi- vad ca asta cu me-em zic mai multi bebelasi, asta e, eu tot cred ca a mea va zice mai corect tata decat mama
Astery- lasa mama cu anii, importrant e sufletul, stii tu cu "tanar si nelinistit"

Denisa
Denisa ');si Emma Andreea (17 Ian.2006)

Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

neuronu-scuze
La multi ani Nicolas, baietel de 6 luni si celor de 5 luni ca Ioana Alexandra, Marco, Daria, Daria Oana si Matei Alexandru.
Revin-merg sa-i dau lapticu'.

Denisa
Denisa ');si Emma Andreea (17 Ian.2006)

Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Gio Pai cica avem server mai performant si d-aia un capitol=20 pagini, dar dupa cate vezi... no problem. Cred ca au luat server nou din cauza noastra ca la ritmul pe care il avem...

poze Tiberiu
www.dropshots.com/new.php?userid=121923&cdate=20060505&cimg=0" target="_blank"> filmulete
poze botez

tiberica fara frica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teolinda spune:

Hai bonjour!

La multe lunitze sarbatoritilor si sarbatoritelor zilei! sa cresteti mari si sanatosi, sa fiti papaciosi si cumintei!
Multumim si noi pt urari, va pe toate si va dam si cate o .

Anoo sunt la lumina de pe la 8 si 20 ca papanasul oricum se zbenguia in patut de pe la 7:30. I-am dat bibe cu laptic.. evident ca doar 120ml apoi l-am scos afara in curte, in carut si pe la 9:30 i-am dat branzica cu piure de pere. Acum se zbate pe-aici sa oboseasca si sa se bage la nani iar.
Am bagat si o masina de rufe. Dupa ce adorame puradelul ma duc sa ii pregatesc pt piureul de pranz. Ma duc sa lecturez acum.

LILIANA si NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)

Mergi la inceput

Mooaaamaaa ce ochi albastrii superbi are Marcolino!!!!!

poze Tiberiu
poze botez

tiberica fara frica

Mergi la inceput

Liliana
La cat mai multe luni frumoase NICOLAS!!!
Sa fi la fel de cuminte si sa o asculti pe mami de acum inainte.

maimuta mea
poze Marco
filmulete Marco

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by anasebe

Mooaaamaaa ce ochi albastrii superbi are Marcolino!!!!!

poze Tiberiu
poze botez

tiberica fara frica

cica soacra: nu sunt ochii mei, caci ai mei sunt spre verde. Ioana sunt exact ochii bunicii tale( mama lui tata) .

sce sa va zic ca m-am uitat la poze cu mine bebe si marco e leit ma-sa. si eu am fost buflea pana la 1 an, cand n-am mai vrut sa pap cum trebuia.
Soacra a zis ca, Clau a fost slabanog, ca a supt pana la 2 luni . degeaba s-a nascut cu kg multe, caci a slabit dupa cateva zile si nu le-a mai pus.

deci...Marco... e al meu, spre dezamagirea lui tat-su'.

maimuta mea
poze Marco
filmulete Marco

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Bine ai venit Giova...vazut Marco si Andrei prin Mall..cred ca are in jur de 9 kg Marcolino...tu esti bronzata si super ca ai slabit 1 kg..si io ma laund cu 63 kg si cu sedinte de bronz...mai fac citeva si apoi bag o poza sa ma vedeti taciune..
Bia are un 37.4...este inca ok, dar sper sa nu am vreo surpriza sa ne trezim iar cu vreo minune de temp.!
Fug la cratita sa nu ard si carnea asta!

poze noi - 2 iunie - azi e ziua mea
eu de ziua Biei
mamicuta de ciresica - BOTEZ BIA MARGICA
Ciresica Bianca

http://www.dropshots.com/utocatalina

Mergi la inceput