Bebelusi de ianuarie-februarie 2006(64)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Gata, misiune indeplinita.

Ana cum sa fie, dupa ce m-am agitat vineri aici, acasa am sfidat-o total pe soacra si ii aruncam apropouri si ei si la cumnata.
Sambata am fost la cununie, pe urma noi am mers la o cabana pe lac si pe bebe l-am lasat la mama, ca era cam frigut. Pe la ora 22 l-am pus pe Clau sa ne intoarcem ca eu plangeam dupa bebe. Binenteles ca asta s-a enervat si numai aseara ne-am impacat.
Am fost si la restaurantul unde vom face nunta si era aranjat exact pt. nunta. doamne ce frumos a fost. cand am intrat s-a ridicat parul pe mine si-mi venea sa plang de emotie. am mai aflat ce si cat trebuie cumparat.
Duminica pe la mama pe acasa si in oras, caci erau ZILELE ORASULUI.
Luni dim. la pasapoarte, ne-am pozat. Marco a fost super cuminte, l-am trecut si pe pasaportul lui tat-su' ca sa nu mai mergem la notar sa dea declaratie. a trebuit sa-i faca de 2 ori poza, ala a venit la el cu jucaria, dar la Marco atat i-a trebuit sa vada aparatul si blitzul ca a fost lumea lui. s-au minunat toti de el. in 12 iunie avem pasaport.
Pe urma pranzul la socrela, le-am pus la punct cu nunuta, i-am chemat si pe ai mei si pe urma ne-am imbarcat spre casa. si doamne ce bine e.

De vineri beau ceai de slabit, mananc putin, am dat 1 kg jos si burta a scazut super tare. se mira si mama si vara-mea. asa ca... daca o tin tot asa...voi fi mireasa ideala.

Cata am luat si noi carucior, dar nu pe ala, unul la 4.600.000 lei, ultimul model al aluia, caci tipa de acolo ne-a zis ca e mai solid si la spate, cand a auzit cat are bebe. ii place foarte mult in el,nu avem treaba. are sac pt. iarna, de-l bagi cu totul. de stiam puteam sa-l iau direct pt. noi-nascuti.

Si tot nu m-am abtinut si i-am luat si pe porcusor din trupa lui Winnie, caci asa ii decoram camera si e musai sa aiba si toate personajele macar sub forma de plusuri. asta e pt. ziua de azi.

Sper sa apuc sa va citesc din urma, acum merg sa bag la spalat caci la 12 mergem in oras sa rezolvam de costum de ginerica. sapt. asta trebuie sa terminam cu toate inclusiv comanda la verighete.

Am de pus poze, sa vad cum termin pe aici.
scriu mai tarziu.
fetelor.

Gio si Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea
poze Marco
filmulete Marco

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

La multi ani si multe luni sarbatoritilor zilei: in primul rand tizul nostru Nicolas al Teolindei, apoi dragutului de Marco al Giovei, David Andrei, Ioana Alexandra, celor doua Dariute de Lunanou si Anabordea si nu in ultimul rand lui Matei Alexandru.
Giova, bine ai revenit printre noi, ne-a fost dorde tine, abia asteptam sa ne povestesti cum a fost.
Am citit aproape o ora la ce ati scris, bravo voua ca rezistati pana tarziu noaptea, conversatiile sunt mai spumoase ce-i drept, eu la 23 pic lata. Alain a suporta f bine vaccinul, a dormit dus de la 9 seara pana la 7,20 dimineata ( el se trezea inainte de 7). Dimineata avea 31,2 in fundic deci e ok, mai punem si azi Eferalgan supozitor si gata. Acum doarme dus, a sughitat vreo 20 de min si s-a enervat ca vroia sa doarma si nu putea. i-am dat ceva lamaie si ceiut cald, se mai poate da ceva???
Moni, ce face Diana?
Fetelor din zona, pupicei, revin

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marchplayer spune:

Buna dimineata!!!!!
La multi ani Nicolas, baietel de 6 luni si celor de 5 luni ca re sunt o gramadaaaaa Ioana Alexandra, Marco, Daria, Daria Oana si Matei Alexandru.
La multe luni si celor sarbatoriti ieri ca n-am intrat ieri sa-i felicit, m-am ocupat in exclusivitate de Ioana mea
Acum noi ne pregatim de facut o plimbarica de vreo 2 ore si apoi cand va adormi ea sper sa revin.
ieri am baut prima supica, a fost un fel de zeama in care am pasat si putine legume ca imi era scarba sa-i dau numa zama aia chioara, a mancat si n-a mancat, nu s-a exprimat in nici un fel, asa cum accepta sucul de porto asa s-a bagat si la supa, mai mult pe toale decat in gura da ce sa zic nu s-a strambat prea rau!
Duminica dupa amiaza am avut intalneala cu Vladimir si mamica Ioana(Pufumic) si taticul Doru! Ne-am plimbat si am vorbit si am povestit(n-am terminat). Vladimir este un frumusel mofturos de care ne-a placut foarte mult!
Pupici la toata lumea....

daniela si ioana alexandra (05.02.2006)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasebe spune:

Silvi 31,2?!!!!!

ana sebe + tiberiu (13.01.2006)
poze Tiberiu
www.dropshots.com/new.php?userid=121923&cdate=20060505&cimg=0" target="_blank"> filmulete
poze botez

tiberica fara frica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteryaro spune:

Gio, bine ai revenit! O sa luati pasapoartele de ziua mea. Poate ma treceti si pe mine la sarbatoritii lunii Iunie , ca fac si io 3.. de ani, of of mai mai!!!

Cristina, mami de Razvan Nazdravan (31.01.2006)

http://community.webshots.com/user/astery100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

vad ca l-am facut hipotermic pe Alain, avea 37,2
Giova, frumos v-ati ditrat, pupici, f bine cu socrela..trebuie instruite de la inceput. Astept sa vad pozele puse de tine,

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Si am uitat sa va zic ca al meu pusti zice: ma, me-me, dar ma-ma tot nici intr-un caz. bada, acum a zis, doamne ce fain suna!!!binenteles ca vb. cu peretii, dar e ok pt. mine.

Ana ce facusi draga?
Astery te trec mama, cum sa nu. numai ca nu ne-ai dat pana acum ziua ta de nastere.

Gio si Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea
poze Marco
filmulete Marco

Mergi la inceput

Astery si pan' la urma cand e ziua ta?

poze Tiberiu
www.dropshots.com/new.php?userid=121923&cdate=20060505&cimg=0" target="_blank"> filmulete
poze botez

tiberica fara frica

Mergi la inceput

Pardon, pe 12 iunie

poze Tiberiu
poze botez

tiberica fara frica

Mergi la inceput

Gio Ce facui?!
Bai, dar mai dormiti mult!
Evanghelistoooo, iesi la lumina!

Dar chiar nu vrea sa mearga nimeni in parc azi?

poze Tiberiu
poze botez

tiberica fara frica

Mergi la inceput