Bebelusi de ianuarie-februarie 2006(64)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anasebe spune:

Clau sa te pupe-n, sa zica merci ca are un baiat asa frumos si cuminte si sanatos.

ana sebe + tiberiu (13.01.2006)
poze Tiberiu
www.dropshots.com/new.php?userid=121923&cdate=20060505&cimg=0" target="_blank"> filmulete
poze botez

tiberica fara frica

Mergi la inceput

Cata...baga poza aia de care ziceai ieri!

poze Tiberiu
www.dropshots.com/new.php?userid=121923&cdate=20060505&cimg=0" target="_blank"> filmulete
poze botez

tiberica fara frica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Vazut filmulete si poze Marcolino, e un smpatic cu ahi albastrii.
Doamne ce cumintel e Nicolas... Teolinda ai noroc ca poti sa dormi asa de bine

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela10 spune:

LA MULTI ANI FLACAILOR SI MANDRELOR SARBATORITI AZI:NICOLAS,MARCO,MATEI,DAVID ,IOANA,DARIA SI DARIA OANASA CRESTETI MARI SI SANATOSI SI SA AVETI PARTE DE CAT MAI MULTE BINECUVANTARI

http://photos.yahoo.com/iuli_n90210
mirelutza si dani(21.12.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Baietelul din poze, Andrei, este cu 2 luni mai mare decat Marco. are 8 kg si mai scund decat al meu. pe toti pe care ii intreba Diana-mama baiatului, care e mai mare, aratau spre piticul meu.
Cata nu are 9 kg. azi il cantasresc, dar la 3 sapt. avea 8150 gr. deci luase 650 in 3 sapt. foarte mult.
Oricum masa de pranz am inceput sa o papam fara laptic, e bine totusi.

Gio si Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea
poze Marco
filmulete Marco

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teolinda spune:

Gata, am lecturat, sunt la zi. Papanasul cred ca a adormit singurel ca nu-l mai aud, ma indrept spre legumele alea sa le curat si sa le pun la fiert. Mi s-a cam luat de-atata "gatit".

GIO bine ai revenit, sper ca ai observat ca toata ziua de ieri am plans dupa tine... unele dintre noi.
Salutari lui Marcolino de la Nicolas.

Silvi - felicitari ca ati trecut cu bine peste vaccin. Vad ca si Alain a dormit f bine in noaptea aceasta. Si Nicolas s-a cumintit si a inceput sa doarma noapte bine tot dupa un vaccin, dupa cel de la 2 luni insa

Astery esti a patra persoana de care aud ca esti nascuta pe 12 iunie. Cred ca nascutii in luna iunie sunt cei mai multi.Te felicitam de ziua ta, nu anticipat

Cata - tinem pumnii sa scapati repede cu antibioticul si spor la treaba cu gatitul.

Am fugit! Reeeviiin!

LILIANA si NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)

Mergi la inceput

Breeee! S-a intors fii-miu in pat. Hadica l-am pus in pat ca de obicei si dupa cateva minute l-am gasit cu capul unde erau picioarele si radea nevoie mare! Taaare sunt mandra de el! Dar cum a facut-o ca pe latul patului nu are loc, dar... hei, ce conteaxza cum, conteaza ca he did it!!!

poze Tiberiu
poze botez

tiberica fara frica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicoleta raducu spune:

Ana.....Dari a mea o culc seara intr-o pozitite....si dimineata o
gasesc in nspe alte pozitii..tot timpul altfel...
Sa nu va zic ca in pat sa stea sola..no way...se rostogoleste ca titiezul draga mamii...

Nicole si Daria Sofia
Dariuca la 3 luni jumate

Botez Daria

www.dropshots.com/dariuca " target="_blank">DARIA RIZIND-FILMULET

""Dumnezeu ne poate darui lucruri mari si negraite, dar noi ne ocupam de nimicuri "

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Anda, daca esti p-aci da un semn!

poze Tiberiu
poze botez

tiberica fara frica

Mergi la inceput