Bebelusi de ianuarie-februarie 2006(64)
Raspunsuri - Pagina 8
anasebe spune:
Clau sa te pupe-n
, sa zica merci ca are un baiat asa frumos si cuminte si sanatos.
ana sebe +
tiberiu (13.01.2006)
poze Tiberiu
www.dropshots.com/new.php?userid=121923&cdate=20060505&cimg=0" target="_blank"> filmulete
poze botez
tiberica fara frica
anasebe spune:
Cata...baga poza aia de care ziceai ieri!
ana sebe +
tiberiu (13.01.2006)
poze Tiberiu
www.dropshots.com/new.php?userid=121923&cdate=20060505&cimg=0" target="_blank"> filmulete
poze botez
tiberica fara frica
silvi_2005 spune:
Vazut filmulete si poze Marcolino, e un smpatic cu ahi albastrii.
Doamne ce cumintel e Nicolas... Teolinda ai noroc ca poti sa dormi asa de bine
poze
mirela10 spune:
LA MULTI ANI FLACAILOR SI MANDRELOR SARBATORITI AZI:NICOLAS,MARCO,MATEI,DAVID ,IOANA,DARIA SI DARIA OANA
SA CRESTETI MARI SI SANATOSI SI SA AVETI PARTE DE CAT MAI MULTE BINECUVANTARI

http://photos.yahoo.com/iuli_n90210
mirelutza si dani(21.12.2005)
Giova spune:
Baietelul din poze, Andrei, este cu 2 luni mai mare decat Marco. are 8 kg si mai scund decat al meu. pe toti pe care ii intreba Diana-mama baiatului, care e mai mare, aratau spre piticul meu.
Cata nu are 9 kg. azi il cantasresc, dar la 3 sapt. avea 8150 gr. deci luase 650 in 3 sapt. foarte mult.
Oricum masa de pranz am inceput sa o papam fara laptic, e bine totusi.
Gio
si
Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea
poze Marco
filmulete Marco
teolinda spune:
Gata, am lecturat, sunt la zi. Papanasul cred ca a adormit singurel ca nu-l mai aud, ma indrept spre legumele alea sa le curat si sa le pun la fiert
. Mi s-a cam luat de-atata "gatit"
.
GIO bine ai revenit, sper ca ai observat ca toata ziua de ieri am plans dupa tine... unele dintre noi.
Salutari lui Marcolino de la Nicolas
.
Silvi - felicitari ca ati trecut cu bine peste vaccin. Vad ca si Alain a dormit f bine in noaptea aceasta. Si Nicolas s-a cumintit si a inceput sa doarma noapte bine tot dupa un vaccin, dupa cel de la 2 luni insa![]()
Astery esti a patra persoana de care aud ca esti nascuta pe 12 iunie. Cred ca nascutii in luna iunie sunt cei mai multi.Te felicitam de ziua ta, nu anticipat 
Cata - tinem pumnii sa scapati repede cu antibioticul si spor la treaba cu gatitul.
Am fugit! Reeeviiin!
LILIANA
si
NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)
anasebe spune:
Breeee! S-a intors fii-miu in pat. Hadica l-am pus in pat ca de obicei si dupa cateva minute l-am gasit cu capul unde erau picioarele si radea nevoie mare! Taaare sunt mandra de el! Dar cum a facut-o ca pe latul patului nu are loc, dar... hei, ce conteaxza cum, conteaza ca he did it!!!
ana sebe +
tiberiu (13.01.2006)
poze Tiberiu
poze botez
tiberica fara frica
nicoleta raducu spune:
Ana.....Dari a mea o culc seara intr-o pozitite....si dimineata o
gasesc in nspe alte pozitii..tot timpul altfel...
Sa nu va zic ca in pat sa stea sola..no way...se rostogoleste ca titiezul draga mamii...![]()
Nicole si
Daria Sofia 

Dariuca la 3 luni jumate
Botez Daria
www.dropshots.com/dariuca " target="_blank">DARIA RIZIND-FILMULET 
""Dumnezeu ne poate darui lucruri mari si negraite, dar noi ne ocupam de nimicuri "
utocatalina spune:
Gata m-am executat..uitati-va repede ca o sterg!
aveam 18 ani si eram la mare
poze noi - 2 iunie - azi e ziua mea
eu de ziua Biei
mamicuta de ciresica - BOTEZ BIA MARGICA
Ciresica Bianca 
http://www.dropshots.com/utocatalina
anasebe spune:
Anda, daca esti p-aci da un semn!
ana sebe +
tiberiu (13.01.2006)
poze Tiberiu
poze botez
tiberica fara frica