Bebelusi de ianuarie-februarie 2006(64)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ursoaica spune:

buna ziua!
Mai dar fetele astea au si disparut in parc?

Liliana ai fost criminala!

poze
Ursoaica acum ursulinei Raisa Ioana (5.01.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andiaroro spune:

liliana- pt o intelegere egzacta a pb, tre sa recunosc ca bataile alea au fost cate una bucata palma de fiecare data si ca le-am cam meritat . in primul caz era vb de cartea pe care a primit-o tata la sfarsitu faculatii ca premiu ca a fost al mai tare din parcare si era de la otoru ei cu otografu aferent. da nu ca ma rupt-o am luat palma, ci pt comentariile de duap ruptura, iar in cazu 2 nu am vb urat ci f urat-da nu mai suportam.......mai ales ca nici nu stiam cine scrisese ravasu ala rozaliu-uff.........tr sa-l educ pe fi-miu sa semneze toate scrisorelele(mail-urile, sms-urile, ozn-urile sau ce or mai scrie ei la vremile lor). si n-am sarit de la 1.......am cazut..in plin elan vedetistic pe scena de la mamaia(pricepeti voi ca festivalu se tinea la noi in curte) iar "camerele"-ferestile casei- era toate pe mine .asa ca tr sa dansez mai spre fundu scenei.ma rog e mult prea tehnica iegsplicatai ac sa o mai dau.da stiu io ca voi pricepeti.......
ursulina - am vizionat de multiosr pozele si n-am apucat sa-ti spun.......ati fost frumusei cu totii......mie cel mai mult mi-a placut cum ti-a stat parul si poza raisi cu fratele tau-imi place cum o tine
ce mai vrioam sa mai zic. ai baut sucul ala pt mine la capela, denisa? ca de nu .......data viitoare daca te prind la valcea si sunt si eu prin zona o cam incurci....
cu mirela cu mielu o rezolvam.....crez eu ca cel mai simplu pe undeva prin pirinei-asa ca sa fie pe la mijlocul drumului(cu conditia sa-si pastreze freza meseriasa) si acolo sigur gasim un cioban cu mielusei ca ursi sa -i haleasca nu mai sunt ca trebuira sa aduca frantuji ursi de import ca sa pastreze biosistemul.........si nici cu david nu-i bai ne batea gandu sa-i punem numele asta.da am renuntat cand ne-am gandit la securitatea viitoare a garçonului ......dadae prea evreieste cu numele de familie si riscam sa ni-l cafteasac arabetii pe al scoala

si acu stirile pe scurt
azi e 06.06.06-sa nu fiti superstitioase (mai ales bucurestencele-ca riscati sa se rasoleasca"marea asfaltare")
care aveti pe la curtile voastre ceva cu "alexandr....", daca vazui , daca vazui eu bine in calindar sambata e rost de torturi....
stop la logoree ca a inceput sa maraie si puta in zona, asa ca tr sa intervin urgent........
ce bine ca Di e pe drumul bun

ana si alexandre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteryaro spune:

Io prezent, fara parc (prea cald afara) cu bors de fasole pe foc, iahnie si salata de varza! Yammmyyyy, ce foame am!

Cata, da' sexoasa mai erai mamuca!

Irina, dormi cu gogosarul in bratica?

Cristina, mami de Razvan Nazdravan (31.01.2006)

http://community.webshots.com/user/astery100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Ana- vizita lunga la capela( a s eintelege baut si crochete- ca erau maortea mea ) e programata next week inainte sa ne tiram la capitala-din 2 motive, unul ca e greu sa urci cu carutzu pe deal, n-au intretzinut trotoarele si ca e posibil sa se intzarce fii-mea ca e cam pe duca laptele si atunci sa beau si eu ceva bun, nu numai un cico

Denisa
Denisa ');si Emma Andreea (17 Ian.2006)

Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinadum spune:

Astery dc in copilarie ram cu "piua" in gura azi am fost cu tigara in gura toata ziua...vai dintii meica sa nu zic de restul.
Nu prea am citit ce ati scris dar am vazut poza lui Cata si am o intrebare...""cu cine erai la mare...ca sigur nu erai cu babacii".
Ana de unde le scoti mama? Pai eu am ceva rezultate la olimpiadele de romana...dar nu am stilul tau nicisa vii cu coasa dupa mine. Scrie si tu mai mult macar trei pagini pe zi ca sa ma delectez si eu.
Giova bine ai venit si vad ca bine ai plecat? Tot pe drumuri? Nu ai adus_o si pe socri?
Mirela sa iti fie de bine bretonul...vreau si eu.
Monica eram sigura ca o sa fie bine Di ca e fortzoasa nene.
A....la multi ani gradinitzei de azi...sa fie sanatosi si cumintei...ca frumosi sunt toti fara exceptie.
Ma duc sa vad ce mai fumez...poate ma intoxic dracu'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela10 spune:

ia uite cine-si face lectiile temeinic,TEOLINDA...CARE M-A PARAT CA L-AM facut pe alexander david.ANDIAROO,MII DE SCUZE,DAR AZI SUNT CAM CU PLUTA...
MONI,NU LUCREZI AZI?la dia si sa pape bine ,si sa nu mai faca febra
DENISA,cat mai stati in romania?ce mai zici de emma ,nu-i e dor de tati?
ANAS,sar'mana de aprecieri
GIOVA,ia sa vezi ce o sa recupereze marco la intoarceri ,rasuciri,sarituri si alte alea,lasa baiatul in ritmul luisi spor la slabit
NICO,pe unde esti?ai fugit in parc?
BEE,CE MAI FACE ANUSKA?
MARAKI,ati reusit cu apartamentul?la ingeras
CUSCRA,LA NORA SISI TIE
IRINA,nici eu nu stiu de jocul cu frunza,am pierdut ceva important?la gogosar
RALI,ce face strumfita,e mai bine?mai da-ne vesti,ca tare-i scumpa micutza
mi-a zis mami ca si dani a zis ieri me-mesi eu nu l-am auzit ca eram la scarbici.in rest se rasuceste pe toate partile,zici ca-i sarpe,iar in pattut se rasuceste ca acele de ceasornic

http://photos.yahoo.com/iuli_n90210
mirelutza si dani(21.12.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteryaro spune:

Denisa, fa si tu o reclamatie la Guvern sa intretina trotuarele alea !

Cristina, mami de Razvan Nazdravan (31.01.2006)

http://community.webshots.com/user/astery100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina80 spune:

La multi ani Marcolino de GIOVA, papanasul Nicolas de TEOLINDA, David Andrei de ANASOL,Daria de LUNANOUA, Daria de ANABORDEA, si Matei de TOANCA! Sa fiti sanatosi si cuminti!

Alina si Ayan
Poze cu iubitul mic Ayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela10 spune:

si acu' vin cu alta tura de salutari ,ca la alzheimerul meu uitam personaltati importantisime din secta:
URSOAICASI VROIAM SA-TI SPUN CA MANANC TARE BINE RAISA.DAR DE CE O TREZESTI SA-I DAI PAPA DACA Nu cere?
ASTERYAROCE MAI FACE RAZVANEL?
ALINA,NU FUGI,MAI ZI CEVA!CE FACE FRATELO?
IRINA
ANAS
GIOVA
AM facut si eu supa de pui si spanac cu ou,cat a iesit mami cu dani.aici sunt niste calduri...

http://photos.yahoo.com/iuli_n90210
mirelutza si dani(21.12.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Mirelus-pupicei- ne edor tare de tati si lui de noi, abai asteptam sa decolam,ca greseala sa stam despartzitzi atata nu se mai repeta!Emma are o energie de speriat si e o mare hizlita, o sa pui mai incolo niste poze!
Astery-o sa rog pe un amarat care vrea un ban cinstit sa toarne niste asfalt ca e pacat de locul acesta de unde se vede orasul si de panorama si resturantul cu pricina- Am "intrare" la d-l basescu dar inca e in refacere si rasul lui nu e al lui,cica pozeaza bine, asa ca as pierde timpul inutil

Denisa
Denisa ');si Emma Andreea (17 Ian.2006)

Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput