Bebelusi de ianuarie-februarie 2006(64)
Raspunsuri - Pagina 10
anasebe spune:
unde bre la tine in parc???????????????
ana sebe +
tiberiu (13.01.2006)
poze Tiberiu
www.dropshots.com/new.php?userid=121923&cdate=20060505&cimg=0" target="_blank"> filmulete
poze botez
tiberica fara frica
andiaroro spune:
vreti unitate de masura pt "conversatiile" voastre din we?daca nu vreti , eu tot va spun: 3 cani de ceai, 2 de supa si 2 pachete de servetele. atat am consumat ieri pana am ajuns la zi.....azi decat 2 cani de lapte. v-ati prins: sunt racita. da
nu oricum.....daca aplec capul incepe nasul sa produca .....bebe vad ca e ok si sper decat sa-l imunizez fara sa aiba reactii. de fiecare adta cand patesc asa am felicit ca mi-a scos amigdalele anul trecut. ce contributie sa mai aduc si eu la subiectele discutate ca am pierdut siru definitiv....na......ma jucam si io ca orice cupil cu de-toatele. da de la etaju unu a mai cazut careva?ca io detin performanta asta...bataie nu am luat decat de 2 ori(ceva soft) de la tata o data ca am rupt o carte tragand cu frate-miu de ea(pe ala nu-l interesa sa o citeasca, dar vroia sa ma enerveze) si cand am vorbit urat despre expeditorul unui martisor cu o declaratie de amor in anexa (eram prin clasa a 5-a). ce-l mai uram pe omu ala ca tot neamu stai ac am primit scrisoare de la un baiat-muream de rusine.asa ca l-a unj consiliu de familie am izbucnit si am zis ceva cu"prostul ala", etc....tata mi-a explicat ca baiatul a scris corect, fara nici o greseala, si-a dat banii de buzunar pe martisor si o scrisorica roz.eu am continua cu epitetle la adresa lui si am furat-o cu public ca vorbesc urat.care baiat am reusit sa-l identific abia cand eram prin clasa a 12-a la o discoteca, canda prins curaj sa-mi spuna "in direct" de cand suspina el dupa mine. cam asta cu copilarismele mele........acu trec la trebi serioase cu uraturi si alte cele pentru sarbatoriti.....cu declaratei publica de ofuscare ca Nico nu ma puse si pe mine la pomelnic.....pai ce eu sunt: si altele. glumesc -stai linistita...nu ma poci supara pe mama lui dariuta-frumusica......auzi ca lumea se intalneste pe la mari ........nu puneti oamelor si voi un fir de nesip la plic sa ne trimiteti la fiecare, da sa semnati la expęditor ca acu e mai grava ca in timpurile cu scrisoarea aia a mea roz-bombon(pupici la bombonicii transatlantici, daca tot ii pomeni) .
ce mai vroiam sa zic......bravo tiberica!....idem lui ayan vorbaretu!
de ana lui bee ce sa mai zic.......e in club cu alexandre, dar nu in zodia racului.ca tot vb de intorsaturi si rasuciri. vecinica noastra, jasmine, care are vreo 7 luni si ceva sta bine-bine in fund, dar nu se intoarce pe burta ca e grasuta bine(nu stiu cate kile), dar dr a zis ca e ok-fiecare bebe cu specialitatea lui.....a si mi-am mai amintit.......cu curele.eu nu ma bag decat cu sufletu din 2 motive: nu am mai tinut niciodata si doi tr sa alaptez ......ma laudam eu ca nu am luat decat 12 kg cu sarcian, dar banuiesc ca prea multe nu am dat jos ca inca nu incap in rochiile mele varatice..;si am oftic de mor.ca fix cand veni moda pe gustu meu aci la Parisci nu mai intru eu in rochii-adeca vobesc prostii........nici macar nu le-am incercat......hai sa mais per ca oi avea una mai larga prin dulap.....da cu restu diafanelor ce fac.......mai bine nu am apropi de zona crepusculara.....
ce mai e? bia si dia (rimeaza)sa fiti cumintele puisoarelor si sa va faceti bine-bine........si zic stop ca eu umplu singura o pagina, dar ad semne bebe de trezeala...........pe scurt ne-a facut de ras sau altfel sűs a inceput sa aiab aere de vip baiatu asta.am fost duminica la niste prieteni si am stat pe terasa lor(acolo am racit eu) la taclale.;si bebe a aruncat un zambet si s-a culcat.....si apoi: un zambat-mancare, un zambet-somn, un zambat-kk, un zambet-somn....acasa si prin magazine se hlizeste si vorbeste fara oprire .acolo doar a dormit, iar zambetele alea parca erau pe bani........aere.....sau aer.......ala o fi fost de vina dea dormit atat.
vreti titulaturi-eu ar tr sa zic : mamica de gheorghe -asa il alintam cel mai des
giova-abai astept nunta-o sa fac cozonac in cinstea ei-am zis
fuuug
ana si alexandre
anasebe spune:
Andiaroro Rar dar luuuuungi si bune!
ana sebe +
tiberiu (13.01.2006)
poze Tiberiu
www.dropshots.com/new.php?userid=121923&cdate=20060505&cimg=0" target="_blank"> filmulete
poze botez
tiberica fara frica
mirela10 spune:
ANDIAROO,MULTA SANATATE SI SLAVA DOMNULUI CA DAVID E BINE
MONI SI CATA,sa se faca bine printesele si
pt voi!!!
cine are chef sa vada cum m-am tuns am pus 3poze(scuzati calitatea )in albumul de la semnatura.
http://photos.yahoo.com/iuli_n90210
mirelutza si dani(21.12.2005)
anasebe spune:
Bre Mirelo! Cine o sa te vada l aplimbarre cu Dani o sa zica ca esti sor-sa nu ma-sa! Superbine iti sta!
ana sebe +
tiberiu (13.01.2006)
poze Tiberiu
poze botez
tiberica fara frica
Denisam spune:
Andiaro-pupici lui Alexandre!
Mirelus- sa-ti fie de bien tunsoarea, esti ca o liceanca, super! Pupici lui Dani!
Avem si noi ceva poze de ieri, dar sa ma invrednciesc sa le pun in album, a mea nu sta locului 2 sec, si ca miscarea si ca vorbit, deja treb sa o leg si in carutz dc vreau sa dispar 10 min de linga ea, asta este!
Denisa
Denisa
');si
Emma Andreea (17 Ian.2006)
Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!
asteryaro spune:
GIOVA, FELICITARI PT. INTOARCERI!
Cristina, mami de
Razvan Nazdravan (31.01.2006)
http://community.webshots.com/user/astery100
teolinda spune:
Ana de la France pai alea sunt motive de batai, mai? Mai grav a fost ca ai sarit de la et 1. Vezi ca la anul papi miel de la Mirelutza ca ti-l boteza pe Alexandre.
Apropos de sarit de la et1. Si eu stateam la et 1 si deasupra intrarii la usa de la bloc era o platforma sprijinita pe niste tevi. Cand imi uitam cheia acasa si veneam de la scoala ma cataram pe tevi pe acea platforma si intram pe geamul de la dormitor. Noroc ca era lasat deschis
.
A.. si in copilarie eu uram sa ma duc sa "umplu sifoanele". Era f mult de mers pana la locul cu pricina si alea erau grele ale dreaq ca erau de sticla d-aia groasa daca mai tineti minte. Am zis ca eu nu o sa-mi trimit niciodata copilul la sifoane... si uite ca au apus vremurile alea, Slava Domnului§
LILIANA
si
NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)
teolinda spune:
Mireluuuush! Super frumoasa tunsoarea! Sa-ti fie de bine! 
Sa ne zici ce ai facut la chirurgie!
LILIANA
si
NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)
monica70 spune:
Ceau gagici!
In primul rand Diana n-a mai avut febra de aseara,doar ca papa mai greu si cam cu maraiala.
Am reusit sa dau gata capitolul trecut doar....Mai de unde am lipsit eu!De la jocuri! Pai eu n-am auzit nici de frunza,nici de 9 pietre,nici de piua (doar in carti) ....Iar la elstic le spuneam "chilotzei"
L anoi era "matza scunsa" si lapte gros
preferatul meu si multe altele.
Ioana si mie mi-a dor de Ciresarii dar cred ca i-am recitit de cel putin 20 de ori,chiar si acum cand mi-e dor inhatz un volum si-l dau gata! Ca mi le-am cumparat de la anticariat,cand eram mica le imprumutasem ca nu se gaseau. Cam reu taticu tau! Eu nu prea am primit bataie,cel mult o scaltoaca de la mami daca... il dracuiam pe fratelo
.Tati ne mai fugarea cu florile de plastic in jurul mesei cand depaseam decibelii cu certatul (eu si fratelo) si atunci ne nimerea peste picioare pe care era mai fraier...In rest doar un pic de morala....ca de ce am luat doar 8 sau chiar 7 etc. Pai de ce? Ca toata ziua desenam,ma jucam sau citeam! Si lectiile...faceam temele si de invatzat...citeam odata lectia si basta! Era suficient sa fiu printre primii 5 asa,nu ma stresam chiar deloc!
Anda chiar ce faine vremuri ...toata ziua citem 

Hai ca merg sa citesc si din capitolul asta,pana nu incepe Diana sa se matzaie,acum se joaca cu suzeta,a reusit Ghita sa bage in ea un mar...pana la urma.Si a cumparat cirese! Dupaamiaza incerc!
MONI 
care

DIANA (01.01.2006)
ALBUME DIANA
http://www.dropshots.com/jerpelm