Bebelusi de ianuarie-februarie 2006(64)
Raspunsuri - Pagina 12
maraki spune:
La multi ani Marcolino de GIOVA, Nicolas de TEOLINDA, David Andrei de ANASOL,Daria de LUNANOUA, Daria de ANABORDEA, si Matei de TOANCA

Sa cresteti mari puilor, sa fiti sanatosi si sa va bucurati parintii!!!
Astery deci santem aceeasi zodie
Pupicei frumosului Razvanel
Frunza....super,super joc!!! Monica cum e posibil sa nu fi jucat frunza? Santem aceeasi generatie,era pe vremea aia
Jocul ala cu matza nu stiu cum, habar nu am cum este![]()
Mirela sa iti fie de bine tunsoarea, pt. apt. inca nu avem raspuns dar sa nu intelegi ca il cumparam, tot cu chirie va fi dar mult mai mica
si cu camere in plus
fetelor revin ca au inceput stirile si nu ma pot concentra![]()
![]()
Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
mamica de ingeras-bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
http://www.dropshots.com/maraki
teolinda spune:
Mamici noi am papacit aproape tot ce a produs blenderul din: 2 morcovi noi, 1 cartof, juma de dovlecel, un ardei gras mic-mic, o bucatica de vitel de lapte( se intelege ca in fierura aia de legume a fost si telina, pastrarnac si ceapa pe care le-am scos ca lu' papanasul nu-i plac daca sunt naspa la gust... si erau nashpa).A fost prima zi cand am bagat ardei gras. A iesit super gustos si a balotat micutzul de are o super burta acum.
URSULINO - ce am zis bre?
ANA de France esti o maaaare naratoare. vorba Irinei nareaza si matale mai des. Vedeata de pe scena de la "Mamaia"... ce esti!
Astey spor la gatit!
Ai dreaq romani astia cu trotuarele lor
nu mai poate omu' sa miste o roata de carucior pe ele.
LILIANA
si
NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)
Ursoaica spune:
LA MULTE LUNI!!!!!!!Nicolas Alexandru, David Andrei, Ioana Alexandra, Marco, Daria, Daria Oana, Matei Alexandru,
poze
Ursoaica acum
ursulinei Raisa Ioana (5.01.2006)

Denisam spune:
Cuscra-pupicei, vazut ginerica si am raspuns acolo!
Moni-pupicei lui DI!
Anda-cu noua titulatura suntem si noi in secta si in gradina zoologica
-sper ca ne primitzi!
Denisa
Denisa
');si
Emma Andreea (17 Ian.2006)
Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!
alina80 spune:
MIRELA
, suntem ok, fugim sa papam. Ayan e cam marait, sta numai in brate, ca de obicei. Iti tin pumnii azi la dr. sa nu te doara si sa rezolvi problema. Pupicei si lui fratelo!
Alina si Ayan
Poze cu iubitul mic Ayan
teolinda spune:
Am plecat sa ne zbenguim prin curteee, revin cand se baga papanasul la nanica, adica pe la vreo 2 juma, 3.
Pofta buna tuturor!
LILIANA
si
NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)
Ursoaica spune:
Mireluta o trezesc pt ca altfel la 2 este cu gura pana la urechi de FOAME! Si de fapt nu otrezesc ii dau bibe in somn.
poze
Ursoaica acum

Ursoaica spune:
Denisa de unde ai scos "catelusa hlizita?"
poze
Ursoaica acum

canda_h spune:
La multi ani Marco, Nicolas, David Andrei,Daria (de LunaNoua), Daria (Anabordea) si Matei. Sa cresteti mari si mumosi si sa aduceti numai bucurii parintilor vostrii.
Mama ce mult ati scris ca abia reusesc sa citesc ... da citesc cu placere ... si ce rau imi pare ca n-am deschis compul azinoapte la 1 cand i-am dat sa mance la Filip.
Ana de Frantza si eu zic sa scri mai des ca tare-mi place cum scri ... cred ca poti sa te apuci sa scri carti ca te-ar citi tot omu cu placere!
Eu am vrut sa ies pe afara dar pana sa strag eu un pic pe aici a adormit Filip singur in patutz
si daca tot a reusit-o si pasta mi-a fost nu stiu cum sa il trezesc ... asa ca mai stau pe aici si cred ca ma apuc de calcat.
Vineri am intalnirea de 10 ani si cred ca dau o fuga pana la Brasov asa de una singura si imi las baietii acasa.
Giova bine ai venit! Pupici la Marcolino!
Mirela sa iti fie de bine tunsoarea ... iti sade tare bine!
Maraki nu mai stiu daca am zis ieri da iti zic si acum ... vazut filmuletul cu Dixi si Angelo ... tare fain! Nu stiu de ce imi imaginam ca Dixi e alta rasa.
poza cu Filip .....
cu ce se joaca Filip
pupici
Angi
de motanel 
maraki spune:
Canda, iti imaginai ca e vreun caine fioros?
ma dispera cu parul ca i.a crescut si nu prea l-am periat, trebuie tuns neaparat ca are numai noduri
![]()
Fetelor, mai intreb o data ca poate nu ati citit toate din urma: mai este vreun bebe de 5 luni care intinde cu buna stiinta manutele cand spunem sa il luam in brate? Al meu de ieri a inceput![]()
Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
mamica de ingeras-bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
http://www.dropshots.com/maraki