Bebelusi si copiluti de mai-iunie 2005 (96)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Bai deci io dau cu mine de pamant ca-s la capatul rabdarii nervilor...total adunate azi nu stiu daca Delia a dormit 45 de minute de dimineatza de la 5...iar de mancat ...450 ml de lapte...nu a fost nici excesiv de maraita...asa ca eu ma declar invinsa de situatie si depun armele in contul umanitatea...sa se ocupe de plodu asta cine-o vrea ca eu una is satula pana-n amigdale...
Mai nou in casa nu mai vrea sa stea incaltata si atunci trebuie sa o las in picioarele goale si sa nu va inchipuiti ca am parchetul sau gresia incalzite...dar ea este in delir...face trasee efectiv,alearga dupa pisici,chitaie...nebunie curata...
Azi a fost o faza demna de desenele animate sau de filmele cu Stan si Bran...mi-emi vine a rade dar saracutza plangea ...i-am dat o banana sa o molfaie in ideea ca va manca totusi ceva...aiurea eu am ramas cu ideea,coaja aruncata undeva prin casa simiezul l-am mancat ca numic nu se arunca totul se reconditioneaza...si cum Delia era intr-o verva de milioane fugarea o minge prin locul cu princina si calca pe coaja de banana...in secunda doi era cu cracii-n sus si capu-n parchet de a rasunat blocul...am ridicat-o de jos ca se innecase de plans si radeam cu ea in brate ca a fost atata de comica...Dupa care ca sa se razbune probabil pe mine,mi-a scos rufele proaspat spalate si stergea gresia cu ele siin final s-a gandit sa vada circuitul hartiei in natura si mi-a desirat hartia igienica din baia mica si a rupa fasiute fasiute....
Asa ca ziua de marti a fost foarte prodigioasa pentru mine...

Pisik pai ce credeai ca paiul se refoloseste?!Nu...gura de apa si alt pai pana m-am ciocoit si eu si i-am luat termos cu pai incorporat...la care poate roade pana la majorat....

Loreen cu Bianca 15.10.96 si Delia 26.04.05
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andutzy spune:

Loreen, mama draga, esti BESTIALA cu modul tau de a povesti! Faci in asa fel incat iti citesc cu nerabdare toate mesajele si desi mi-a fost mila tare de printesa mica, am ras si eu de intamplarea in sine...
La noi toate cum le stiti, azi am fost la gineco, vazut cicatrice si interior si exterior, dat unda verde pt bebe2, pt care insa cred ca mai asteptam vreo luna sau doua.Ea a zis ca oricum, de acum nu cu ea am treaba, ci cu sotul...(oare se referea la ? ca nici nu prea mai stim cum e aia...), analize, papanicolau, toate cand raman gravida.
Am ajuns si la medicul de familie care a concluzionat ca e alergie, nu raceala nebunia asta ce am eu de vreo 3 saptamani(nas infundat, stranut, usturime in gat) si mi-a dat tratament pentru asta.
Pitic e bine, nu are astampar, din fericire pentru mine insa nu am ajuns la aventurile Deliei si ale lui Loreen, pentru ca Dragoselu mai are mult cred pana va merge si avantaj eu, unde il pun, acolo trebuie sa stea(desi daca protesteaza, ma inmoi imediat...)
Va pupam, noapte buna!

Andutzy si Dragoselu - 31.05.2005

NUNTA MAMI SI TATI

DRAGOS ALEXANDRU- la botez

31 MAI 2006-am un an!

MOTZUL LUI DRAGOSELU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andutzy spune:

Uite, mint, avem si noutati! Dragoselu a baut si el azi prima oara din cana cu pai! Exasperata ca nu stie sa traga copilul, i-am manjit putin paiul cu miere si a inceput sa-l molfaie. Cand s-a dus mierea, probabil din reflex ca sa-i mai vina a inceput sa traga si a venit lapticul. Si a facut asa cam cu un sfert din portia de lapte, ca doar nu m-as fi asteptat la randament maxim de prima oara! Dar perseveram!!!

Andutzy si Dragoselu - 31.05.2005

NUNTA MAMI SI TATI

DRAGOS ALEXANDRU- la botez

31 MAI 2006-am un an!

MOTZUL LUI DRAGOSELU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

quote:
Originally posted by pisik 4ever

am uitat sa va zic ca i-am mangaiat si eu o banana la ora zece, a mancat mandra mai mult de jumate (!) - multam inca o data de pont- care treaba a obosit-o in asa hal, ca a adormit dupa aia, dupa cum vedeti mami isi face de cap pe internet!

vazushi ai mingiiat banana pina a adormit kupilu'.

Loreen esti mortala cum povesteshzi, cind citesc imi si imaginez fazele. Si maimutzica mea bea apa cu paiul, mai nou ciocul de la paharutz il roade de-l omoara si se uda toata cu apa.
Andutzy da-mi si mie retzeta de copil linishtit, ca a mea nu sta decit o secunda doua intr-un loc, parca are motorash in poponetz.

Isabella de la 6 la 10 luni

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Povestea nasterii principesei noastre
Daniela si principesa ISABELLA (5 iunie 2005)

Poze cu ingerasul lui mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Loreen, asa de shoada esti :) asa ma simt si eu de vreo saptamana si ceva, imi vine sa il pun pe Aidan in strada.Si el rupe tot ce prinde si hartia o baga imediat in gura.Trebuie sa stau cu ochii pe el tot timpul.
Acum ii place sa se tot duca la receiver-ul de la tv.Eu ii spun ca nu e voie dar degeaba.

Azi am avut vreo cateva ore de cald si am iesit repede afara.Ne-am plimbat, am tuns iarba, mi-am curatat florile si am mai pun altele noi si pamant.Apoi s-a pus iar pe ploaie si frig.Acum AM FOC IN SEMINEU!!!!!!! Va vine sa credeti????In luna iunie noi facem focul in casa.Ma dispera tara asta!!!!!
Mai la sud de noi, aproape de Elvetia a nins!!

Adriana si bebe Aidan Alexander(27.06.2005)
Aidan Alexander

"Life isn't like a bowl of cherries...it's more like a jar of hot pepers.What you do today might burn your ass tomorrow."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanailincam spune:

Salutare!

Bai, frate, eu nu mai pot! In aceeasi acelasi balamuc: daca nu mergem la piata sa luam de-ale gurii, avem de facut mancare, daca nu e asta am de facut piureul lui Mogaldea, altfel mai mereu e de spalat cate ceva, de strans prin casa etc. etc. Sunt la capatul puterilor chiar daca in acest week-end se cheam ca m-am destrabalat si copilul l-am vazut doar cateva ori pe zi la fata. Cred ca am intrat intr-o stare cronica de oboseala, imi trebuie un concediu. Care nu vine prea curand, un lucru in plus sa ma deprime. Poate reusesc sa o conving pe mama sa vina prin iulie cateva zile si sa mai vada de asta mica, doar asa intrevad o scapare.
In aceste conditii imi spun si eu ca Nelia ca e timpul sa ma organizez, sa nu mai pierd timpul pe internet, sa citesc mai bine o carte si multe alte planuri marete. Din pacate nu apuc niciodata sa le pun in aplicare si raman in starea asta de depresie. Of, poate imi trece pana maine si as avea chiar sanse dupa un somn bun, dar in loc sa ma culc eu stau aici.

Voiam sa zic si eu vreo 2 vorbe, doar atat:

Nelia - si noi o alintam pe Ana Gagou TAgou cand era mica. A avut un body cu dungulite roz pe care i l-am data pana s-a decolorat saracul, atat de mult mi-a placut.

Babygirl - e mortala Papadia. Parca ti-am mai zis ca in unele ipostaze aduce cu Mogaldea.

Loreen - azi i-am lasat maimutei la mancare niste tocanita de cartofi cu carne de vita de-a noastra, ca tot ziceai tu sa incerc si mancare de oameni mari. Zice femeia ca a mancat doar jumate din cantitatea obisnuita, restul i l-a dat dupa-amiaza. I s-o fi parut prea sarat, desi nu am pus multa sare, iar peste noapte precis s-a mai indulcit de la cartofi. Asa ca raman deocamdata la piureul meu, fericita de altfel, pentru ca pentru noi se intampla sa nu facem mancare cu zilele si sa mancam te miri ce, dar copilul nu poate sta nemancat. Asta mi-ar mai lipsi, sa gatesc tot la 2 zile sa aiba ea ce manca: de fapt se apropie si ziua aia, dar incerca sa o aman cat pot.

Gata, va las cu depresia mea cu tot si ma duc la culcare. Bai si am si o arsita, iar nu beau suficient. Of, of, mai, mai! Noapte buna!

Ioana cu Ana (22.06.2005)
Ana - de la nastere pana la Revelion
Ana - dupa Revelion, in 2006
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii

Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns omustata spune:

pisik, loreen-untul de arahide nu se da la copii asa micuti pentru ca arahidele sunt foarte alergogene. Din cate am citit eu in cartile americane, se da dupa 2 ani. Si mie imi place, desi este cam greu, dar este foarte sanatos. Intr-adevar, in America, asta li se da copiilor ca sandwich la scoala.

Ioana, Nelia-eu nu am auzit niciodata de marca asta de imbracaminte la bebelusi.

andutzy-succes la facut bb2!

blackpanterro-tot nu mi-ai spus in ce oras sunteti in Germania. Nu de alta, dar mi-a placut mult ce am vazut in poze. Sau este secret de stat ?

Va las acum si va spun noapte buna!

Olga si Maya (28.05.2005)
Poze Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Olga, mie mi-a spus ca e ok untul de arahide dupa un an, eu o sa incerc sa ii dau.Daca ii place si nu are alergie de la el o sa continui.
Noi stam langa Stuttgart, oraselul se numeste Felldorf.E foarte frumos si ingrijit.Casele sunt superbe pt ca mai toti locutorii lucreaza la Daymler-Crysler(Mercedes).
Ce e nasol e ca nu sunt magazine si nici altceva, numai case si un birtutz dragutz dar in care se fumeaza ca in codru :(
Abia astept sa ma duc in State in octombrie.Sa merg la Walmart la 12 noaptea :) aici totul se inchide la 8 seara, chiar si vara.

Adriana si bebe Aidan Alexander(27.06.2005)
Aidan Alexander

"Life isn't like a bowl of cherries...it's more like a jar of hot pepers.What you do today might burn your ass tomorrow."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisik 4ever spune:

loreen, comic rau mesajul tau cu toate ca ptr tine numai comica nu a fost martea asta!

cred ca o sa mai astept putin cu untul de arahide ca sora lui tati e alergica si stiu ca e ereditar.

You're unique. Just like anyone else.
... si bursuca 08.05.05

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

LA MULTI ANI DIANA MARIA!

LA MULTI ANI ANA ILEANA!

LA MULTI ANI REBECCA-ELENA!
]

Sa cresteti mari papusilor, sa fiti sanatoase, inconjurate de dragoste si iubire, sa aveti noroc...

A & B
Eli si puisorii Bianca Andreas

Mergi la inceput