Bebelusi si copiluti de mai-iunie 2005 (96)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

Mikyyy wuaw ce detaliata ai fost, mersi mult, mi-am salvat postarea ta si o sa le-o arat alor mei cand vin in iulie sa perfecteze actele, iti multumesc in special pt. chestia cu contractul de consultanta

Clara mersi de pont, chiar o sa-i cumpar azi si sper sa scapam de muci cat mai curand ca ajung acusica sa-i sterg sangele de atata frecat nasucul, numa' cand ma vede ca ma apropii de ea isi acopera fatza. Merci si de celalalt raspuns.

Cristina conform ecologizarii gunoaielor tb. sa te hotarasti la ce o incadrezi pe pedi a voastra sa vezi in ce pubela o bagi.

Androix mersi de raspuns. Ia-le si tu pe rand, primul pe lista e pletosul ( nu mai are plete, dar tot scump e), mergi cu el sa te linistesti. Stiu cum e cu urnirea la doctori, pt. pui imi iau avant, dar pentru mine...d-zeu cu mila.

Cristina si noi tot Toneli luam de regula, mai luam Nutricod, dar inainte cu mult de aviara am renuntat la ele (ca nu le-am mai gasit).
Apropos de oua, cele de prepelita ce stiti, sunt indicate sau interzise la bb, stiu ca sunt foarte valoroase nutritiv, dar nu stiu la bb.

Mai aveam ceva de spus dar sunt in viteza si o las pe diseara. Am programare cu Andreas la dentist si ca tot veni vorba de el, am avut un show cu invatatoarea, dar macar i-am spus si parerea mea, asa ca sa stie.
Later...

A & B
Eli si puisorii Bianca Andreas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns omustata spune:

babygirl-haioasa de tot poza cu Ema.

Si noi ne incadram perfect in gasca copiilor miorlaiti si nervosi. Simt ca o iau eu razna pana una alta. Face niste crize de isterie de-mi vine sa o iau la bataie.

Olga si Maya (28.05.2005)
Poze Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Adina criminala poza ...i-as arata-o si dr lui Delia cand mai face pe desteapta cu mine...

Loreen cu Bianca 15.10.96 si Delia 26.04.05
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babygirl spune:

cloreta, da, la mare mergem cu ema.vai, abia astept 29iunie!

noi acum ne-am intors de la feeria.suntem rupti de oboseala.e tot mai greu cu ema la cumparaturi.se infige intoate.am pus-o in cos,printre produse.a stat 3 min dupa care a inceput sa le arunce afara.pana la urma amfacut cumparaturi cu ema in brate pt ca daca o lasam libera sarea la toate si rasturna tot ce putea.

adina&ema

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Loreen, eu stiu doar ca-s vreo 25$ acele vitamine, ca am intrebat la casa, dar i-am aratat reteta, ca nu inteleg ce a scris pediatra, au astia un scris... S-ar putea sa fie ceva din gama ViSOL, ca astea sint scumpe aici. Ea mi-a spus ca-s cele mai scumpe, dar sint si cele mai bune. Cind le cumpar, iti spun si cum se numesc.
Babygirl, super poza! Vreau si eu la mare!!!
Beatrice, imi pare rau pentru Alex! Si eu cred ca e o alergie la ceva. Asa e si aici cu doctorii. Poti sa-ti imaginezi ca am simtit asa o satisfactie ca, in sfirsit, de cind sint in Canada, m-au primit la Urgente rapid si inca cu cod de foarte urgent!?! Si inca de doua ori intr-o saptamina... Normal, daca avea Tudora peste 40 de grade! Altfel, staaaai si astepti ca prostul si pleci asa cum ai venit! Pupici si sa treaca repede!
Tdi, seara m-am delectat cu pozele voastre! Cred ca e prima data cind iti vad si sotu' in poze!
Ioana, Gagou Tagou este marca mea preferata pentru bebelusi. Tudora are de cind s-a nascut hainute de la ei si sint foarte multumita. Si abia astept sa am bani, sa mai trag o fuga prin amgazine si sa-i mai iau niste boudy-uri, ca i-au cam ramas mici. Asa ii si spunem cind o alintam... gagou tagou! Sin din bumbac 100% si foarte bune calitativ si au niste culori... Yamiam!

Gata, s-a trezit Gagou Tagou, ma duc sa-i dau sa pape. Sint atit de incintata, a papat micuta astazi! Ca pe vremuri: micul-dejun cu sora-sa – o tartina cu brinzica cu legume (cumparata), apoi la 10 un castron cu piure de fructe, imi iesea fericirea prin pori cind vedeam cum deschide gurita, cred ca a mincat peste 150g. Sa vedem cum ne comportam la masa de prinz, are la alegere ciorbita de-a noastra de fasole verde sau supa de-a lor de pui si peste cu legume sau fasole verde cu vitel. Daca va continua sa manince asa, nici nu-i dau vitaminele prescrise. Urla sa o iau... va pup!

CORNELIA, mami de AGATA si TUDORA

www.nelia.photosite.com/" target="_blank">foto 1 – www.agatasitudora.photosite.com/" target="_blank">foto 2 – www.dropshots.com/Nelia/" target="_blank">foto 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisik 4ever spune:

monicica sunt dezorientata rau cu mancarea. deja ca a trebuit sa ma adaptez la bucataria frantuzeasca, acum ajung in tara hamburgherilor. ce e mai rau am senzatia ca mirodeniile nu dau acelasi gust. o tocana de cartofi are alt gust in ro, alt gust in fr, si altul aici. groaznic!!! am pus-o si pe maica-mea sa gateasca si rezultatul a fost acelasi: tocana de ciuperci era diferita de ce-mi facea acasa...
tu cum te adaptezi?

omustata, cred ca nici eu nu pot sa maninc 3 iaurturi odata, poate doar daca sunt moarta de foame. incurajata de tine i-am dat si eu 2 la a mea si mi-a papat unul jumate. de 113 g, nu de 125! plansul era inainte sau dupa "baita" la botez? ca a mea inainte nu a zis nimic, dar dupa... in loc de carne poti sa-i dai galbenus de ou sau branza, eu nu-i dau carne in fiecare zi. o zi pe sapt ii dau galbenus. apropo de carne, ei ar trebui sa manince cam 5-6 lingurite pe zi. eu nu am vazut Trader Joes sau Whole Foods pe aici. poate or fi si nu stiu eu de ele? nu am vazut decat walmart, kroger, sam's club, target.

loreen, i-am pus si eu o cana cu cioc pe langa ea printre jucarii si de bucurie a descoperit ieri cum ca daca apasa pe cioc cu degetele tasneste apa. a lasat-o din mana cand nu mai era nici o picatura in cana. am schimbat-o dupa aia... cum stie Delia ta sa traga din pai?

fetele, m-ati innebunit cu untul asta de arahide!!! gata, m-am hotarat, data viitoare cand fac cumparaturi cumpar si eu un borcan sa vad cum este!!!!!!!

nelia, intremare rapida ptr puiut!!!si pentru tine, prin ce-ai trecut, meriti un concediu!

babygirl, haioasa foc poza cu frumusica ta si... semnele pentru pediatra!

bea, sa nu fie vreo alergie!

You're unique. Just like anyone else.
... si bursuca 08.05.05

Mergi la inceput

mai fetelor, voi ati vazut ce zi e azi, 06.06.06!!!!!

... si bursuca 08.05.05

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Pisik am incercat dintr-o prostie...eram la o terasa si ii uitasem cana cu cioc acasa,oricum nu se dadea in vant dupa ea...asa ca i-am pus un pai in sticla cu apa si i l-am pus in gura...pur si simplu a inceput sa suga si uite asa mi-a baut 500 ml in 10 minute...si de atunci daca ii scap apa la gura suge tot...

Eu am tot citit dar stiti cum este pricep greu si uit repede...voi dati unt de arahide la copii?! Ca a mea nu vrea sa manance unt si poate asa o pacalesc...cine stie...dar probabil va trebui sa astept momentul cand nu este in greva foamei...

Loreen cu Bianca 15.10.96 si Delia 26.04.05
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

loreen, si eu am incercat sa-i dau cu pai ca eram curioasa ce face, dar a mea a morfolit paiul de nu s-a vazut!

chiar asa, ati incercat untul de arahide la bebei? le place?

... si bursuca 08.05.05

Mergi la inceput

am uitat sa va zic ca i-am mangaiat si eu o banana la ora zece, a mancat mandra mai mult de jumate (!) - multam inca o data de pont- care treaba a obosit-o in asa hal, ca a adormit dupa aia, dupa cum vedeti mami isi face de cap pe internet!

... si bursuca 08.05.05

Mergi la inceput