Bebelusi si copiluti de mai-iunie 2005 (96)
Raspunsuri - Pagina 7
Cloreta spune:
Hello!
Azi se anunta o zi frumoasa si fara vant:)
Elisor, vibrocil ai incercat? Noi asa am scapat de muci cand am avut.
Cu papatul la alaptat si eu m-am feri de condimente, fasole, varza etc. In plus m-am privat de multe fructe atunci la inceput, rosii, castraveti
. Chiar ma gandeam zilele astea ca imi iau fructe in disperare si mananc si nul trecut pe vremea asta nici nu ma uitam la ele - adica cirese, caise, nectarine - ca mi-era teama pentru burtica ei:). Si mai eram si constipata ca la balamuc
.
Monicica, tot dodolotz si frumos e Robert, imi place cu palarie
. Mergeti la mare la noi?:)
Nelia, bine ca e sanatoasa Tudora, slava domnului! Mamicile se refac si ele cum pot, putere multa!
Mygirl si Adina , asa e si Teodora, super maraita si azi noopate s-a trezit pe la 1.30 si a plans rau de tot, a adomrit dupa vreo 40 de minute.
Ieri i-am facut un control si ii dau doua masele nu una
, ii mai iese una sus. Si e agitata mititica, scaune tari nu mai face de cand nu ii mai dau fier oricum dar nici diaree nu e si doar 2 pe zi are. Ciudat e ca are 7 dinti si o masea si in loc sa ii iasa al patrulea de jos ii ies tot masele.
Olga, carnita ii dau zilnic cu mici exceptii, cand ii dau ou. Asa mi-a zis si mie doctorita si stiam si eu ca proteinele sunt extrem de importante in crestere.
Tdi, ce mare si frumoasa e Alyssa
Are sprancene frumos conturate mai!
Adinaaaaa, vreau si eu la mare:( Mergeti cu Ema?
Pozele mele
blackpanterro spune:
Na acum stiu de ce ii atat de marait....amandoi caninii de sus sunt pe cale sa iasa.Gingiile sunt foarte zgariate acolo.Doamne sa iasa odata ca ma urc pe pereti.Daca e asa de marait acum la dinti ce o sa faca cand ii ies maselele????Cred ca o sa il dau la vecina ![]()
Adriana si bebe Aidan Alexander(27.06.2005)
Aidan Alexander
"Life isn't like a bowl of cherries...it's more like a jar of hot pepers.What you do today might burn your ass tomorrow."
ChrisDun spune:
Eli, Androix, Loreen va multumesc de raspunsuri. Am sunat-o ieri dimineata pe pedi sa o intreb de cearcane si mi-a zis ca am eu pitici pe creier. Cum pot face ca sa o arunc la gunoi pe pedi asta ? Androix 
Ioana, wow, Carter's in Dragon!! Unde? Unde? (ai retinut cumva numarul standului?) Carina a primit anul trecut un body de la Carter's care era superb - si ca textura si ca imprimeu... dar am vazut la Mothercare cu niste preturi de iti sare basca din cap.
OlgaM, noua pedi ne-a spus sa ii dam in fiecare zi carne, si de 3 ori pe saptamana ou. De vreo doua saptamani nu mai avem oua (mi le dadea prietena mea, care sta la curte) - si din comert nu indraznesc sa ii cumpar. Voi cum faceti? De unde luati oua ca sa le dati copiilor?
blackpanterro spune:
Fetele,sa aveti grija cu Carter's....sunt frumoase dar intra la apa, sa luati cu o marime mai mare.
Adriana si bebe Aidan Alexander(27.06.2005)
Aidan Alexander
"Life isn't like a bowl of cherries...it's more like a jar of hot pepers.What you do today might burn your ass tomorrow."
loreen spune:
Chris eu cumpar oua de la Toneli din alea Jumbo...alta gama nu servesc...si nu am avut probleme pana acuma...
Adriana se spune din babe-n mosi ca iesitul caninilor este cel mai infiorator,maselele sunt mizilic...dar depinde de la copil la copil...cea mare a mea nu a avut nimic din ceea ce tot aud acuma...ma trezeam ca are dinti in gura peste noapte...nici cu asta nu as zice ca am murit de urlete dar nici nu trece neobservata cand o doare...
Daca va zic ca abia acum 10 minute s-a culcat mandra treaza de la ora 5 de dimineata?!Evident nemancata...ma roade curiozitatea sa vad daca si azi imi mananca ca ieri...insa din vasta mea experienta d epana acuma sunt sigura ca da...iar ii fac copro...
Loreen cu Bianca 15.10.96
si Delia 26.04.05
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"
Androix spune:
Salutici la fete
Da, nunta a fost de pomina, ne-am distrat super bine, cu siguranta o sa radem multa vreme de acum inainte ![]()
Beatrice, asa imi ies mie bube cand mananc ceva carne veke si ma mananca de mor. Dar nu-mi ies asa de multe, in general pe burta, spate si picioare.
Elisor, si eu stiu ca taxele sunt in functie de valoarea casei, dar aceasta valoare trebuie sa se incadreze in niste limite impuse de lege. Nu mai este ca acum 6 ani cand mi-am luat eu casa si puteai sa declari orice suma si nu zicea nimeni nimic. Oricum ma ingrozesc cand aud sume de genul 86 de milioane ![]()
![]()
![]()
Carne si eu ii dau zilnic. Cu oul e mai nasol ca ii dau cand imi aduc aminte, mai ales ca e cam peste mana sa am mereu oua proaspete in casa. Eu cumpar o data pe saptamana-10 zile oua dar noi nu suntem mari consumatori si cand vreau sa-i dau ma trezesc ca nu mai sunt asa proapsete si renunt.
Adina, super tare poza de multumire 
Cuscra, nora-mea a auzit ca vreau sa dau o fuga s-o cunosc si e la dieta? Iar nu mananca mititica? Mai cine stie, poate are asa momente, ca altfel eu una nu-mi explic. Cred ca e cam la egalitate cu Filip care mananca putin dar constant.
Orium iar sunt amarita ca iar l-am cantarit si nu mai are 9.200 cum avea ci 9.020
Iar imi vine sa urlu la luna, asa ca te inteleg.
Am o saptamana groaznica si nu ma pot urni: tre sa merg cu copilul la cardio si apoi la eco la inima, la ortopedie, tre sa merg cu masina la constatat la casco si eventual s-o las in service, tre sa merg la mama sa-mi iau caruciorul sport ca l-am dat inapoi sora-mii pe cel mare, tre sa invat la italiana si maine iar am curs,
cred ca ajunge... timpul nu prea ajunge, mai ales cand o freci artistic asa cum fac eu acum.
Andreea mamica lui
Filip Stefan
ioanailincam spune:
Salutare!
Iar ati scris 1 km, am citit rapid in pauza de masa.
Elisor/Loreen - mai, fetelor, nu ati inteles. Acum in week-end au fost la noi prietenii de la Bacau (fara fetita lor pana la urma ca a racit si nu au mai luat-o la drum), iar vase s-au strans ca de lene sa le spal (si din lipsa de timp ca de, am avut multe drumuri) am folosit toata vesela si a ramas in urma in cjiuveta dupa ce au plecat. Iar in cinstea venirii lor (si pentru ca bona a fost libera pentru un botez in provincie) ne-am luat si noi liber ieri. Of, cand ma gandesc ce bine era ieri pe vremea asta (ma rog, mai putin bataile in pereti care au continuat pana seara si s-au reluat la ora 7
).
Babygirl - imi pare rau ca Denisa nu te poate ajuta, ea nu prea refuza pe nimeni ca era mereu in cautare de clienti, dar cine stie, si-o fi umplut agenda.
Chris - nu am retinut numarul standului, desi am zis ca de data asta mi le notez pe toate cu hainute frumoase ca sa ma duc la sigur data viitoare, dar iti pot spune unde este: pe randul al treilea cum intri pe intrarea mare (de toate sunt vreo 4 care se intind in stanga si in dreapta). Nu cred ca il ratezi pentru ca nu sunt chiar atat de multe standuri cu hainute. In orice caz este un stand nu foarte mare, dar e intesat cu lucrusoare si care are si niste stative pe care sunt insirate (stii ca multe standuri care tin marfa pe cutii). Iar bodyurile astea sunt pe umerase pe partea dreapta cum intri, numai ca in tampenia lui (e un nene care vinde) nu le-a pus pe cele mai frumoase. In schimb e destul de amabil sa ti le scoata din pungi, ca are exact ca la Mothercare, puse in pungi de cate 4-5, diverse modele. Asa, si au si de la Gagou Tagou, eu am primit din Canada de la nasii mei hainute de la firma asta, dar din pacate sunt marimi mici lucrusoarele. Hai ca ti-am facut capul calendar.
Pupici, ca ma intorc la munca de jos.
Ioana cu Ana (22.06.2005)
Ana - de la nastere pana la Revelion
Ana - dupa Revelion, in 2006
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii
Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...
omustata spune:
Beatrice-si eu cred ca este alergie. Arata a urticarie. Daca era ceva stricat i se facea rau, avea diaree, voma, il durea burtica, chestii de genul asta. Petele nu ies de regula de la ceva stricat.
Tdi-draguta foc Alyssa, iar de tine nu mai vorbesc. De fapt toti trei formati o familie reusita.
Olga si Maya (28.05.2005)
Poze Maya
loreen spune:
Va spuneam ca a adormit...ei bine a fost numai impresia mea ca realitatea crunta este ca s-a trezit dupa vreo 20 de minute si de atunci imi f...creierii pe romaneste...imi vine sa o omor...nici nu mananca doar maraie si imi scoate toate hainele calcate cu truda de mine din dulapurile unde ajunge sa deschida usa...
In momentul de fatza se gudura pe langa mine si ma pupa...si io ma tin tare si batoasa ca nu vreau sa o bag in seama...e o mare santajista...
Ioana atunci asteptam impresiile de peste doua saptamani...
Cuscra io nu stiu ce naiba vrea copilul asta de la viatza mea dar in ritmul asta ma senilizez profund...macar putin si des daca ar manca si tot as zice mersi,dar ea mananca in doua zile pentru urmatoarele doua saptamani...
Daca te incadrezi in timp nu-mi duci si mie dosarul de alocatie pentru Delia?!
...nici acuma nu am ajuns sa depun actele de acum un an ...
Loreen cu Bianca 15.10.96
si Delia 26.04.05
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"
Danelutza spune:
Buna mamicutzelor... si multzumesc inca o data pentru urari. Mindra mea deja si-a intrat in drepturi daca are anul, a inceput sa bata din picioare, pe olitza nu mai sta, se trinteste peste tot, cred ca vrea sa puna nervii mei la incercare
, dar eu sint taur veritabil nu ma dau ![]()
Beatrice poate l-a piscat ceva pe Alex. De la mincare a facut Isabella dar bubishoare mici parca-s desenate cu acul. Vezi si tu ce-tzi spune medicul. Aici te primesc la urgentze, mai ales ca le e frica sa nu fie vreo boala contagioasa.
Babygirl, cum adica sa stea saracul copil cu manushi, e batuta-n cap pediatra, parerea mea. Eu zic sa-i dai cu ceva pe degetzel, ceva sarat, acru, amar, poate nu-i place gustul si nu-l mai baga in guritza. Ca daca-i dai cu ardei iute, mammaaa, atinge ochishorii si plinge. Zic si eu ca baba nebuna, altceva nu ma pricep.
Buna rau poza pentru pediatra ![]()
Cloreta pentru constipatzie ii dau Isei, kiwi, dar din alea mature nu verzi. Asta o stiu de cind eram insarcinata si aveam mereu probleme.
Loreen si capshunica mea face la fel. Toate rufele calcate le arunca prin casa, daca o cert vine ca o pisica linga mine si-mi da pupici pe fatza, bineintzeles cu limba. ![]()
Isabella de la 6 la 10 luni
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Povestea nasterii principesei noastre
Daniela si principesa ISABELLA
(5 iunie 2005)
Poze cu ingerasul lui mami