Bebelusi si copiluti de mai-iunie 2005 (96)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mygirl spune:

Laura, cred ca fetele noastre se pregatesc de plaja, vor sa prinda ultravioletele de dimineata...si Alex tot la 5 s-a trezit. Dupa ce a adormit la 22.30 si a avut doua treziri pana la cea finala. Acum sunt convinsa ca toata criza de diaree a fost de la dinti. E nervoasa, plange in somn...bine macar ca si-a mai revenit cu funduletul.
Elisor, multumesc mult ptr sfaturi, mi-au prins bine. Ieri n-am mai reusit sa vb ca mi-a trantit Alex zdravan tastatura si dup-aia s-a pus pe urlat.
Monicica, torturi bune mai face si Vanimar, cu poze, figurine, ce vrei..noi de la ei am avut si la botez si la mot si am fost multumiti.

Oana,de Alexandra-Elena (18 mai 2005)
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

Aproape curati ochisorii, dar nu stiu ce sa-i mai fac la nasuc, acum ii aspir si peste 10 minute e plina iar. Tb. sa o dau cu o crema, ceva, ca i s-a facut rana la nasuc. Aveti idee ce crema?

Monicica cred ca e capul lui tati, cel putin asa am dedus din celelalte poze, dar prima data am ramas consternata, uite la asta ma refer.

Nelia merci de raspuns. Bine ca teoretic vorbind Tudora e bine, daca se confirma si practic e perfect.

Tdi ai un ingeras de fata, ce zici tu ca Alyssa e copil atomic? Arati superb , moral scazut, unde, aici?

OlgaM eu ii dau carnita in fiecare zi, ochiometric, cred ca in jur de 50-80 gr. Ii si place. Ou in stare proprie foarte rar (1 data pe sapt.)
Am reluat in fortza gatitul carnii de pui, dupa o pauza ezitanta de cateva zile cand am inlocuit cu peste si vitel.

Laura am si eu file de cod si astept...o idee.
Ma indoiesc sa bea Bianca sirop de muguri, pentru mine e un chin orice antibiotic, chiar si nurofenul sa il administrez. Ma pacaleste ca il inghite si cand mi-e lumea mai draga mi-l stropeste in fatza.
O fi vreo faza ca mai nou si la mancare imi face asa, am facut prostia sa o hranesc imbracata cu haine de strada si cand mi le-a scuipat pe tricou slabe sanse sa mai iasa sosul de rosii.

A & B
Eli si puisorii Bianca Andreas

Mergi la inceput

Aveti idee cat mai sunt taxele la notar la cumpararea unei locuinte? E in functie de zona, evaluare...?

Oana chiar vroiam sa te intreb cum ii mai merge lui Alex. Ma bucur ca e mai bine. Cati dintisori aveti?
Oana, Laura cum mai e vremea pe litoral?
V-ati intalnit cu Fran si Patricia?

Cornelia, Ada, Nefertari, Simona si restul mamicilor...pe unde sunteti?

A & B

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mercedes spune:

elisor- nu stiu cat sunt taxele acum dar se calculeaza in functie de zona, etaj, din ce i facuta constructia, din ce an si cam atat
Exemplu acum 2 ani un apartam cu 3 camere etaj 3 bloc caramida cu 4 etaje zona 1( este si zero) a fost aproximativ 15 milioane

La multi ani Isabelei pentru ziua de ieri sa cresti mare, frumoasa si sanatoasa !!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Elisor siropul e dulce si bun la gust...cu administrarea insa nu te pot ajuta pentru ca si eu patesc la fel...dar sa stii ca la idei stau bine...numai zic de sfaturi...
Iar la notar mori de ras isteric cand faci cate-o tranzactie imobiliara...anul trecut am dat pe apartament 55 de milioane taxe...cu toate ca te apuca istericalitatea sa vezi ca ceea ce scria in acte nu corespondea realitatii...doar ca stau in zona rezidentiala,sau ma rog la periferia ei daca te uiti in jur...
Iar anul asta cand am vandut apartamentul mamei cumparatorii au dat 86 de milioane... ca de s-au majorat taxele...

Loreen cu Bianca 15.10.96 si Delia 26.04.05
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babygirl spune:

Oana, ce bine ca ati scapat! Noi am ajuns la 2-3 scaune pe zi. Inca sunt molcute,din pacate. Pun si eu totul pe seama dintilor. Este teribil de agitata si miorlaita in ultima saptamana,Isi moflaie rochitele de pe ea, si le ridica pana-n cap, scuipa de nervi,plange cu lacrimi de durere, isi roade incheietura mainii pana-si lasa semne. Nu stiu cati naiba cresc, dar la cum se chinuie, parca ar face POC toti ACUM. La mare venim pt 3 nopti fie de joi 22 iunie pana duminica, fie de joi 29 iunie. Probabil ca in 22, dar sa vedem cum revenim de la nunta din Predeal care este in 17 iunie si la care mergem cu papadia. Vreau sa-ti spun ca nu mai amrabdare. Abia astept sa ajungem la mare.

Ioana, mi-a trimis Denisa mesaj ca nu va putea veni si la noi.Nu-i bai,dar tineam sa iti spun.Multumesc oricum.
Olga, eu incerc sa-i dau zilnic carne,dar nu vrea mereu.Daca la pranz nu reusesc sa-i dau carne,ii fac seara un ou si i-l pun in iaurt sau mamaliguta.Intrebai de suptul degetului..Si Ema suge degetul la greu.Pediatra venise cu "geniala"idee de a-i pune niste manusi pe care sa nu reuseasca copilul sa si le scoata:"Cu toate frustrarile si tipetele sa nu-i dati jos manusile".Ce draq sa mai comentez cand m-a lasat cu gura cascata. Trebuie avut grija, e adevarat, dar n-ai cum sa o dezveti.Va renunta copilul singur la un moment dat.

Pt.pedi, de la Ema:
"Nu stiu inca sa va multumesc in cuvinte, dar o pot face

PRIN SEMNE "

Mergi la inceput

Mercedes, Laura mersi de raspunsuri, e vorba de o casa la tara, deci presupun ca taxele sunt ceva mai mici.
Te ia durerea de cap cati bani dai peste pretul efectiv.

Laura pai tocmai asta e ideea cu siropurile ca sunt dulci, de-asta cred ca le refuza. Aseara le-am facut macaroane cu lapte si mi le-a scuipat in cap. Chiar m-am enervat.
Am senzatia ca s-au mai subtiat putin bulanelele, putin de tot, poate s-a mai lungit.

Manusi - nu stiu ce copilas de 1 an si-ar putea pastra manusile in manute. Poate doar la iarna cand le va fi rece. Alt motiv.

A & B

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns patriciaRO spune:

Salutici!

Noua ieri ne-au aparut minunatiile astea pe corp:
PETE si banuiala mea este sa nu fi fost ceva stricat... Dar stau si ma gandesc ce? ca noi ne uitam la toate produsele si ocrirum le gust inainte de ai da ceva copilului...
Am fost azi-dimineata la prima ora la pediatru si din cauza ca nu-mi facusem programare si ca avea pacienti din 5 in 5 minute nu am reusit sa-l vedem. Abia maine la pranz vom merge!
Si oricum programarea trebuie cu o sapt inainte ca altfel nu are loc sa te bage. Iar la urgente nu se poate ajunge decat daca are copilul 40 febra si ii este foarte rau. Altfel cabintele particulare, nu exista!

Beatrice, mami de Alex pifos

www.dropshots.com/day.php?userid=117763&cdate=20060521&ctime=143705" target="_blank">

MERG SINGUREL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mickyyy spune:

neata si de la noi.

La multi ani cu intarziere Isabela .

elisor, eu am cumparat acum 2 saptamani, apartament 3 camere cu 55.000 EUR (declarat) si costurile notariale au fost in jur de 6.000 RON cu totul (insa din ei vreo 900 RON au fost reprezentati de ipoteca). Tin minte ca onorariul notarului a fost de vreo 2.500 RON (cu tot cu TVA) iar restul au fost tot felul de taxe catre stat. Noi l-am luat prin credit si-am fost nevoiti sa declaram toata valoarea, dar daca poti sa declari o suma mai mica, platesti si taxe ceva mai mici. Insa nu poti trece o suma foarte foarte mica pentru ca ei iti iau in calcul maximul dintre minimul pretului in zona (exista niste tabele) si pretul trecut de tine in contract. Adica daca pretul in zona e de 40.000 EURO daca tu treci 35.000 ei iti calculeaza la 40.000, iar daca treci 45.000, normal ca iti calculeaza la 45.000.
Si inca ceva, noi am facut o economie de vreo 500 RON (15% din taxele catre stat) pentru ca am incheiat inainte un contract de consultanta cu avocatul de acolo (cine are cunostinte in domeniul juridic iti poate spune mai multe, e o lege prin care avocatii au 15% reducere), contract care ne-a costat 60 RON.
Si ca sa raspund strict la intrebarea ta, taxele sunt functie de zona, de imobil, de starea in care se afla (de exemplu acum 4 ani cand am cumparat o garsoniera ne-au facut calculat pretul din tabele - 15% pentru ca ne intelesesem cu notarul si a trecut acolo pe acte ca apartamentul se afla intr-o stare deplorabila, la ultimul etaj, avea infiltratii, etc, desi in realitate nu erau) si de pretul pe care-l declari, exact ce spuneam mai inainte cu tabelele.

Mickyyy si cele 2 fete cucuiete: Malina Ioana (31.03.2004) Daria Maria (22.06.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mickyyy spune:

beatrice, pete asemanatoare a avut Malina dar la ea a fost alergie Stiam dinainte ca e alergica la Pampers (marca Pampers), dar ramasesem fara scutece in ziua aia si bona in loc sa cumpere un pachet mare din scutecele pe care le foloseam in mod regulat, a cumparat Pampers la bucata; vreau sa zic ca a stat de dimineata pana seara cu Pampers iar a doua zi era plina plina de bubite aproape identice cu cele din poza ta. N-a avut nici un fel de alta reactie (febra, mancarimi, etc), si au trecut de la sinte in vreo 3 zile.
Nu's doctor, e posibil sa ma insel, dar asemanarea intre pete e mare, asa ca e posibil sa fie si vreo alergie (praf, polen, etc)

Mickyyy si cele 2 fete cucuiete: Malina Ioana (31.03.2004) Daria Maria (22.06.2005)

Mergi la inceput