Bebelusi si copiluti de mai-iunie 2005 (96)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Monicica, e un superb Robert

Loreen, da sunt paini congelate cu unt, usturoi si mirodenii si sunt feliate pana la jumatate.Le tin la cuptor 10 min si sunt excelente, coaja e putin crocanta iar interiorul e atat de moale ca se topeste in gura.Aidan le-a mancat fara sa rasufle.Le-am luat de la magazinul nemtesc.La fel si chiftelele alea, toate sunt produse bio, extrem de bune.

Adriana si bebe Aidan Alexander(27.06.2005)
Aidan Alexander

"Life isn't like a bowl of cherries...it's more like a jar of hot pepers.What you do today might burn your ass tomorrow."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Elisor eu alaptez si maninc toate minunile de care ai scris tu, adica am mincat tot timpul, nici macar nu m-am gindit ca ar afecta laptele. Dar ce crezi ca o sa aiba gust de busuioc si alte mirodenii ? Eu cred ca-i mai gustos , de aia Isabella sta calare pe mine, dimineatza si seara, iar azi ca a sarbatorit, m-a tras mereu de bluza.
Loreen i-am rezolvat motzul dar si ea ne-a rezolvat cu alegerile facute de pe tava
blackpanterro si noi ne.am simtzit foarte bine, cred ca eram obosita de petrecerile pe care le dadeam in tzara, asta mai ales de ziua mea, si stateam toata ziulica, ca un cal in picioare, si invitatzi multzi, si zimbeste la toata lumea
Acum am zimbit mai putzin, sa nu ma doara falcile
Monu am facut testoasele tale, au ieshit buuuneeeee, caci cumnata mi-a spus sa-i dau retzeta, dar nu i-o vind ca n-am drepturi de autor

Isabella de la 6 la 10 luni

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Povestea nasterii principesei noastre
Daniela si principesa ISABELLA (5 iunie 2005)

Poze cu ingerasul lui mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tdi spune:

Salutare mai pe seara! i-am pasat terminatoarea mika lu' tac-su si ma relaxez putin pe net, am pus si cateva poze noi in albumul Alyssa 2006, daca vreti sa le vedeti aici .
am facut si cateva poze in oraselul unde s-a nacut Alyssa, in centru au un parculetz dragutz cu animale... lebede cu puisori .
plec la spalat vase ca-i musai, s-a oferit tati dar l-am consemnat la pazit copchilu' si o sa ma delectez doar eu!
va pupam, noapte buna!

Album Alyssa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

Danelutza merci de raspuns, intrebam si eu ca stiam de una alta ca nu e voie sa mananci, no, daca n-am alaptat decat 1 zi Ma interesam pt. vara-mea ca maine naste, ddesi toata ziua am tot asteptat, a plecat dimineata cu contractii la 10 minute si seara era tot cu pruncu inauntru.

A & B
Eli si puisorii Bianca Andreas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana C spune:

Danelutza,

LA MULTI ANI!!!

pentru Principesa ISABELLA

Sa creasca mare, sanatoasa, frumoasa, desteapta, ascultatoare si sa va aduca numai bucurii!!!

Oana si Eva (29 iunie 2005)
Poze cu Eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Of, ce ghinion! Am citit si eu tot ce ati mai scris, am vazut si poze, am scris un mesaj luuung in care va raspundeam la toate, ca in ultima perioada nu am prea apucat sa o fac, i-am dat Send si nici nu l-a luat, dar nici nu l-am mai vazut. E a doua oara cind patesc asa!

Ma rog, nu mai am timp sa reiau mesajul, ca am o gramada de treaba in casa, am cam lasat-o de izbeliste saptamina trecuta si s-au adunat de mi-e rau cind ma gindesc cite am de facut. Am fost la pediatra astazi, erau venite toate analizele, care sint perfecte: scaun, fier, calciu, nu bacteriem, nu infectie urinara, doar cu globulele rosii sta cam la limita, se incadreaza in valorile normale, dar e spre partea inferioara. Si daca continua sa nu manince tot ce e posibil sa ajunga la anemie, asa ca, preventiv, mi-a dat niste vitamine (bune, dar scumpeeee!) pe care sa i le dam timp de 6 luni sau pina cind ii revine pofta de mincare. Pediatra crede ca nu a fost roseola (dupa ganglioni si eruptie), ci un alt virus, asta nasol care circula acum, febra mare arata ca e o luptatoare si ca de aia nu a avut si alte simptome sau complicatii, ca la multi copilasi care au luat acest virus. Si ca, probabil, mai multe cauze au dus la febra asta mare si la faptul ca nu scadea la antitermice: reactie la vaccin, eruptie dentara, organism slabit din cauza nemincarii si care nu suporta febra, caldura din ultimele zile... Are 80 cm si 10.100, nu a slabit decit vreo 200 de grame saptamina trecuta. Gata cu virusul mamei lui, ca m-am saturat eu cit l-am pitrocit. In alta ordine de idei – cum spunea cineva nu ca ar exista o ordine, dar imi place cum suna – tocmai ce ma minunam cind cineva spunea pe una din paginile anterioare ca puiul ei repeta pe limba lui cuvintele, scuze ca nu-mi mai amintesc cine – incepind de astazi, Tudora a inceput si ea sa repete tot ce aude. Si e atit de dragalasa si de amuzanta, ca le spune intr-un fel in care eu nu as putea sa le pronunt nici dupa ore de dictie. Cel mai haios e cuvintul veverita, spune ceva intortocheat si imposibil de reprodus, dar care incepe cu v si se termina cu un fel de tza. Ma amuza copios jocul asta, eu spun si ea se uita serios la mine si da din cap, in timp ce repeta dupa mine si pe limba ei cuvintul spus. Culmea ca unele dintre ele chiar seamana cu originalul. A fost si un moment haios in parc, cind o mamica isi striga baietelul de vreo 8 ani: Adam, Adam... iar Tudora striga dupa ea cit o tinea gura: Adaaaaaa, Adaaaaa si dupa aia se uita la mamica si ridica din umeri in semn de „nu-i!“ Of, doamne, ca dulci mai sint la virsta asta! De fapt, la orice virsta, dar acum mi se par mie dragalasi foc!
Androix, am citit relatarea ta si am ris cu lacrimi!
Elisor, eu am alaptat la greu si mai alaptez inca si am tinut un soi de regim primele trei luni, ca mi-a fost teama ca refuza sinul din cauza laptelui cu... adaosuri. Adica am evitat alimentele care baloneaza si condimentele, printre care si cele enumerate de tine. Nu stiu daca nu tineam ce s-ar fi intimplat, probabil ca nimic, dar nu am vrut sa risc. Intre 3 luni si 7-8 am scos doar muraturile, varza, fasolea, iar dupa aceea am mincat orice, nu am mai tinut cont. Din pacate... si oricit!

Gata, s-a trezit printesa mica, ma duc sa-i dau rapid o gustare si apoi fug dupa caprita mare! S-a dus si ziua de astazi si nu am facut aproape nimic din ce imi propusesem. Pentru miine nu-mi mai propun nimic, poate recuperez!

CORNELIA, mami de AGATA si TUDORA

www.nelia.photosite.com/" target="_blank">foto 1 – www.agatasitudora.photosite.com/" target="_blank">foto 2 – www.dropshots.com/Nelia/" target="_blank">foto 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicica spune:

multumim frumos OlgaM, blackpanterro si elisor.
Elisor esti grozava ... daca te referi la poza aia cu masina de curse, chestia aia paroasa sunt eu .. Iar acolo pe mine vrea sa ma cucereasca, nu de alta dar aveam biberonul lui cu laptic in mana...
Loreen eu traiam cu impresia ca la Silvian sunt ele frumoase dar cam naspa la gust, in fine daca zici tu de acolo incercam. O sa fiti in Constanta weekendul cu 17 iunie? Abia astept sa o cunosc si eu pe Delia
OlgaM, intrebai de carne, da eu ii dau zilnic. Mie asa mi-a recomandat doctorul pediatru de cand am inceput sa ii dau de mancare, asa mi-a zis legume cu carne zilnic si asa ii dau, ii mai fac si peste, dar mai rar ca asa rau imput casa dupa ce fac peste...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Olga, eu nu-i dau chiar in fiecare zi carne, dar supa sau ciorba e din carne, chiar daca ii dau zeama. Ii dau cam patru zile pe saptamina carne de vita/vitel sau pui, o zi ma multe lactate decit de obicei si ou, o zi tofu sau soia si o zi peste. Ou ii mai pun si in supe ca le dreg, in deserturi etc. De fapt asa maninca si Agata, numai ca ei ii dau doar trei zile mincaruri cu carne, si asa mi se pare mult. Nu-i dau carne in zilele in care ii pregatesc mincaruri cu legume care contin proteine.

CORNELIA, mami de AGATA si TUDORA

www.nelia.photosite.com/" target="_blank">foto 1 – www.agatasitudora.photosite.com/" target="_blank">foto 2 – www.dropshots.com/Nelia/" target="_blank">foto 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Buna dimineatza...

Pentru voi sa fie buna ca pentru mine a inceput prost cu trezirea de la ora 5 si apoi jdemii de fatzaieli...iar acum ma doare capul si-mi vine sa urlu de nervi...sa dea boala sa ma calce careva azi pe bataturi ca fac urat...plus de asta am constatat ca este marti si din experientele anterioare nu este una din zilele mele favorite din saptamana...

Monica evident suntem acasa...data trecuta am ratat ca trebuia sa plecam neaparat...acuma suntem pe felie... chiar am vrut sa spun si eu de poza aia si ma gandeam ca este Robert in tandreturi cu tata...

Adriana paine cu usturoi am gasit si la noi si este excat asa cum spui tu.Prima oara am auzit-o pe Beatriced si am inceput sa caut mai atenta prin magazine...dar mi-a dat prin cap sa-i dau si Deliei...chiar o sa incerc...

Nelia ma bucur tare ca pana la urma doar tu "te-ai ales" cu o saptamana de cosmar si ca Tudora nu are nimic notabil...va recupera in mod cert cele 200 gr...cand ai timp spune-mi si mie cum se numesc vitaminele alea,poate gasesc ceva similar si aici...am constatat la Delia ca este prezent o oarecare anorexie nervoasa si nu stiu de la ce...va trebui sa merg la vreun doctor care sa nu faca misto de mine cand ii spun ca Delia nu mananca pentru ca nu arata,dar numai eu stiu cate castroane arunc prin chiuveta(daca o nimeresc...)

Monule nu cumva cu giardia ati plecat de la Bucuresti...ca parca nu avea timp sa o faca acolo sa si iasa asa repede la analize...bine oricum ca ai descoperit-o la timp...sa papi capsuni maramuresene si pentru mine ca alea mi s-au parut cele mai bune existente pe pamant...

Tdi Alysa seamana mai mult cu tine sau mi se pare mie?!Cel putin asa vad eu din poze...

Loreen cu Bianca 15.10.96 si Delia 26.04.05
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Elisor nu stiu ce sa-ti zic...ori nu avut mucii-n cascada ca data trecuta ori de la oscillococcinum combinat cu nurofen si frectii bune dupa baie...acuma a ramas cu niste resturi dar suficiente cat sa vomite de la ele...
La tuse sa sti ca ai in zona sirop de muguri de pin facut de localnici,cel maroniu la culoare care-i gata fiert, si otet de trandafiri pus pe piept sub forma de compresa...face minuni...cica s-ar putea sa mai mergem la munte odata la sfarsitul lui august si vreau sa-mi fac rezerva pentru la toamna ca dupa vaccinul antigripal sigur va fi nevoie...
Macar Dan face ceva...mestereste tevi...al meu mesterea la nervii mei ca nu er ain stare nici sa tipe la meseriasi...iar acuma mi-a cazut bateria de la dus de vreo luna si rade ca bou l amine cand ii spun ca trebuie reparata ...i-am zic macar sa-mi aduca o cheie franceza sa o repar eu sau daca nu sa-i dau in cap cu ea...ca-i altul mai nepriceput nici ca puteam gasi...

Olguta eu ii dau in fiecare zi carne,sau daca nu,ou sau ficat...eu fac mancare gatita pentru amandoua si pun carne ca altfel nu mananca Bianca...99% este de pui,supele si ciorbele ce mai sunt fara carne dar nu intotdeauna...

Apropo de mancaruri la copii...ajutati un suflet amarat si un neuron zapacit ...am niste file cod in congelator si nu stiu cum sa il fac mandrei...vreau ceva cu sos si care sa nu fie fad ca-i destul pestele slab si sec...plizzzzzzzzzzz...

Loreen cu Bianca 15.10.96 si Delia 26.04.05
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput