Bebelusi si copiluti de mai-iunie 2005 (96)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Cloreta spune:

Ce de vesti!

Adriana, ce mai papa puiul tau! Uite ce idei ne dai pentru meniu.
Adina, sa stii ce e cel mai frumos proiect, cel mai original. Felicitari!
Iuliana, ce de lume a fost la petrecere! Cum spui si tu, important ce s-a simtit lumea bine. Gata, ai doua fete mari ce mai!
Monu si noua ne e dor de tine. Pupam Alexia si te asteptam cu drag inapoi. Poate reinviem si un chat:))
Felicitari pentru dintisori!

Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisik 4ever spune:

blackpanterro, cred ca noi am gustat altceva, altfel nu se poate, nici mirosul nu puteam sa-l suportam. cu toate ca in capul meu eram sigura ca e peanut butter. nu e gras?

chrisdun, si a mea are cearcane. Androix, multumim de pont, e f posibil sa fie deshidratare, aici e f cald si probabil nu o fac sa bea destula apa. o sa incerc sa ii dau mai des.

andutzi, piticii aia nu cumva zic mama, tata, se dau peste cap si fac cafeaua de dimineata? mersul se invata intre 12-16 luni. asa mi-au spus 2 pediatri. asa ca nu te mai consuma si lasa copchilu in ritmul lui.

babygirl, f frumos desenul. am vazut si eu la cineva cand eram copil alba ca zapada cu piticii pe un perete si mi se parea atat de minunat ca si acum imi aduc aminte de el.

la multi ani pentru Anthony si Isabella! sa cresteti mari si frumosi, mandria parintilor vostri!

You're unique. Just like anyone else.
... si bursuca 08.05.05

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicica spune:

Salutare

La multi ani Isabella sa cresti mare si frumoasa si sanatoasa!

Am vazut ca se discuta torturi cu pitici si alte alea, fetele din Constanta please ziceti-mi si mie la ce cofetarie sa merg pentru un tort d-asta smecher?

Pisik eram curioasa sa te intreb cum te impaci cu mancarea in America, mai ales dupa ce ai locuit in Franta?

Si am si eu o mare curiozitate, vad ca e in top sa pui pe tava la motz mobilul. Dar ce inseamna daca il alege?

Newmami am vazut filmutelul felicitari miculul pilot . Ce o sa ii pui pe tava la motz sa semnifice pilot de formula 1?

Noi suntem bine, Robertel avanseaza cu mersul, dar foooarte incet...merge bine mersi tinut de maini, daca il tin doar cu una face 3 pasi apoi se uita la mine si iar asa e foarte suspicios, iar singur daca vede ca e, se lasa imediat pe vine. La 4 labe in schimb are o vitezaaaa.... De mancat mananca bine, el a mancat foarte mult borcanele si acuma ii dau si din ce mancam noi si mananca la fel de bine, eu una nu cred in nici o teorie ca daca ii dai aia o sa fie asa si daca nu, nu. Cred e fiecare in felul lui, si adultii sunt diferiti, unii sunt pofticiosi si le place sa manace, altii mai putin asa si cei mici.
Noi nu am inceput cu laptele normal, astept sa faca un an si sa mai vedem. Eu uram laptele cand eram mica, dar sper ca bebelica sa nu fie ca mine.
Am pus si niste poze noi.poze
Apropo de poze, Andutzy arati excelent.
Si am mai vazut si pozele de la Bucuresti de la Circ si nu stiu de care bebel m-am indragostit mai tare

pa pa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns omustata spune:

Gabitza-eu stau in Balta Alba, mai exact in Titan. Departe de voi.

pisik-pai in poza aia sta asa cuminte ca era la mine in brate. De fapt dupa aceea a inceput sa urle si la mine. La un moment dat a venit unul din proeti la mine (credea probabil ca sunt nasa) si m-a intrebat unde-i maica-sa sa vina sa o linisteasca. Cand i-am spus ca eu sunt aia, nu a mai zis nimic saracul.

Iaurtul este cu fructe. Se pare ca fii-mea are stomacul cat al meu. Eu daca as manca 3 iaurturi din alea m-as simti foarte satula. Si Eric este cel care vrea sa manance cu lingura. Maya face doar scandal la masa, numai ea stie de ce.

monicica-tare dragut Robert. Unde sunteti in Germania, ca tare frumos mai arata pe la voi.

Fetele din America-nu mai stiu care ziceati de Kroger sau Albertson. Voua va plac supermarket-urile astea? Mie nu-mi plac deloc. Mi se par tipic americane. Voi aveti pe unde locuiti Trader Joes sau Whole Foods? Sunt magazinele mele preferate.

Voi le dati la copii carne in fiecare zi?

Olga si Maya (28.05.2005)
Poze Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

La multi ani, ingerasul mamei. Sa dea dumnezeu sa fii fericita si toata viatza iubita.

Va multzumesc fetelor pentru urari, sintetzi foarte dragutze, de la Isa pentru voi iar de la mami, asha virtual .

Acum sa ma laud, i-am taiat motzul, eu in persoana, ajutata de o cumnata. De pe tava, hmmm, a shutit in primul rind cheile de la mashina, apoi a invirtit tel.mobil pe o parte si pe alta, nu i-a placut, asha ca a pus ochii pe bricheta, cred ca i-a placut culoarea roshie , s-a mai uitat la pieptene, la lingura de lemn, nu i-au placut, asha ca... trabucul l-a luat si l-a bagat derect in gura , dupa care s-a mai uitat la euroi, i-a pipait bine, cred ca vroia sa-si mai cumpere un pachet de tzigari . I-am spus soatzei, barbate, trebuie sa traim un pic si pentru noi, acum cit mai sintem in putere, ca dupa... ficata itzi shuteste mashina si noi raminem ca moshnegii pe prispa.
Acum daca ma gindesc bine, oare mama mea avea mashina de scris acasa cind am facut eu un an, ca tare m-am mai luptat in meseria de secretara vreo 15 ani in Romania. Acum butonez la calculator, acasa, pe dc, sint secretara mea personala.
Asha, petrecerea a fost foarte intima , noi trei si cumnatul cu nevasta.
Cam asta a fost motzul si motzata

Isabella de la 6 la 10 luni

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Povestea nasterii principesei noastre
Daniela si principesa ISABELLA (5 iunie 2005)

Poze cu ingerasul lui mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Danielutza esenta conteaza in fond si la urma urmei...fata nu mai are mot,iar voiv-ati simtit mandri cu o asa fata si bine ca ati chefuit una peste alta in creierii saptamanii...

Monica depinde de cofetarie...este odata Silvianul,apoi Crizantema ,Narcisa si aia de langa mine unde am facut si eu tortul lui Delia...depinde care-ti este mai la indemana

Adriana painile alea erau semipreparate sau facute de tine?!Suna bine si poate ii pacalesc gura lui Delia cu vreo felie doua...

Monule mai poti mama draga departe de lumea dezlantuita?!Las ca vii tu acasa si bagi recuperari la greu...

Pisik nici Delia nu consuma apa,dar de cand i-am luat cana cu pai ca sa aiba la fel ca Alex si Stefan vreau sa-ti zic ca cere apa si bea cate 700 chiar un litru pe zi...

Loreen cu Bianca 15.10.96 si Delia 26.04.05
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

OlgaM multumesc pentru raspuns. Cat priveste cantitatea nu e chiar un strop ca doar tb. sa se simta gustul mirodenilor, dar daca zici ca nu schimba gustul laptelui merg pe mana ta

Loreen prin ce miracol ai scapat de robinetul cu muci? Vreau si eu reteta. Bianca a ajuns sa aiba rana la nasuc de cat am tot sters-o, dar ma bucur ca si-a facut efectul kanamicina si ochisorii sunt aproape limpezi si nu mai fac nici colectii. Conjunctivita asta nu e de durata? Ca de cand i-am pus unguentul asta a facut miracole.
Mai ramane de rezolvat tusea asta haraita si robinetul cu muci.
Daca terminam pana in 13? Nici eu nu stiu, dar ma supara Dan ca in loc sa caute alti meseriasi el bibileste tevile de caldura si apa sa le ingroape in pardoseala, de parca gasesti mesteri cum bati din palme, doar e sezonul lucrarilor. In 13 ii serbam in familie cu o lumanare pe o prajitura sau ceva in genul asta, iar partyul il las pentru weekend. O sa o rog pe prietena mea sa-i taie motzul.
Pentru mine 13 a fost intotdeauna zi norocoasa, sper ca si pentru Bianca si asa va fi!

Clara e vorba de Helpnet? Eu cred ca "vanzatoarele" astea au salarii mai marisoare ca in domeniul farmaciei sunt salarii bine platite.
Am vrut sa iau o crema pentru Bianca pentru fundulet si imi uitasem reteta acas si cand i-am cerut a zis ca nu a auzit de un asemenea medicament, am zis, no, inseamna ca n-am tinut eu bine minte si cand colo, acasa, era trecut pe reteta exact ce am cerut eu. Iar eu ii cerusem pe substanta de baza, deci super farmaceutic si ea habar n-avea, atunci ce sa mai zici de un sfat de administrare.
Si eu mi-as fi facut o groaza de nervi daca pateam ca tine ca am si eu un "dinte" impotriva vanzatoarelor "amabile".

Monu dar cand te intorci? De unde stii ca are din nou giardia, i-ai facut analize acolo sau dupa simptome? Chiar m-am gandit azi la tine si uite ca ai aprut cu un mesaj. Te asteptam! Felicitari pentru iepurasi!

Iuliana eu am inteles ca party-ul asta il faci in tara, clar am inteles pe dos. Te admir ca te-ai incumetat sa gatesti pentru atatea persoane. Asteptam pozele!

Bianca e pe drumul cel bun, ochii s-au limpezit a ramas problema cu robinetul de muci, asta chiar e o problema ca deja are rana la nas..
A, si avem 4 dinti si al 5-lea e e drum.

Noapte buna!

A & B
Eli si puisorii Bianca Andreas

Mergi la inceput

Pisik peanut butter e gras sigur ca da, mama, mama ce pofta mi-ai facut. Il ador!

A & B

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Pisik, sigur era altceva, untul de arahide e foarte bun la gust si e foarte sanatos in cantitati mici, ma refer la sandwich-uri, este foarte bogat in proteine, ca toate alunele si nucile de altfel, si are grasimi saturate bune.Este bun ca sa mentii greutatea sau sa ingrasi.Plus ca e un deliciu pt astia mici :)....culturistii mananca cantitati industriale pt ca, construieste muschi :)
Noi cumparam aproape toata mancarea de la baza militara unde lucreaza sotul, acolo gasim toate produsele ce se gasesc si in State.Este pentru toti americanii ce sunt cu ordine aici in Germania.La fel este in toate tarile unde sunt americani cu ordine militare.

Iuliana, super ca v-ati distrat.O sa fie ok pe avion, dar sa te asiguri ca nu li se infunda urechile ca aia deranjeaza tare la copii mici.

Cloreta, ma enervasem ca nu vrea sa manance nimic.Asa ca am zis sa incerc astea.Ma gandeam ca o sa le scupipe cat colo dar vad ca e un fan al gusturilor tari, usturoiul e destul de tare in painea aia cu unt si cu verdeturi.E foarte buna :)

Danelutza, frumos a fost si la voi.Si mie imi place asa mai in familie :)

Adriana si bebe Aidan Alexander(27.06.2005)
Aidan Alexander

"Life isn't like a bowl of cherries...it's more like a jar of hot pepers.What you do today might burn your ass tomorrow."

Mergi la inceput

Monicica vazut Robert, mama dar ce l-ati mai plimbat. E un scump, pe cine seduce aici ? Dar ce e chestia aia paroasa?

Danelutza m-ai binedispus cu recenzia motzului vostru. Primim cu drag, in rest ma simt nevoita sa te refuz, sunt la regim, ca nu se mai putea frate.

Chatul mai exista fetele?

A & B

Mergi la inceput