Bebelusi si copiluti de mai-iunie 2005 (96)
Raspunsuri - Pagina 3
Cloreta spune:
Andutzy, corect!
Laura, nu e frumos?( tiu ce vrei sa spui
) Dar e frumos sa iti tranteasca usa in nas? Si azi sarise cu gura la mine ca daca am card eram obligatia sa il prezint.
Ba, pardon, eu nu sunt obligata sa prezint cardul dar ea ar fi trebuit sa imi prezinte promotia respectiva. Eu daca nu vreau sa beneficiez de reducere nu prezint cardul si gata. Si la farmaciile astea te intreaba daca ai si atat, eu asa am patit, nu mi-au cerut sa il arat. La Sensiblu iti trec cardul prin cititor ca sa acumulezi pucnte. Important nu e sistemul de fidelizare ci cum tratezi clientul/pacientul. Poate sa fie si mama promotiilor daca nu imi place cum sunt tratata/servita, nu mai intru acolo niciodata. Slava domnului, avem de unde alege si sper sa ajunga si romanii la gradul asta de intelegere. Azi cand m-am intors de acolo am trecut prin piata si i-am luat fetei o palariuta si vreau sa va spun ca tanara care vindea a fost super amabila si mi-a aratat o gramada de modele. Si nu cred ca e platita la vanzare. In sfarsit, asta e!
Macar ii place Teodorei uriciunea aia de rata gonflabila 
Pozele mele
omustata spune:
Elisor-eu am alaptat si mai alaptez inca, dar am mancat tot felyul de mirodenii si uite ce mandra grasa am. Eu nu prea am tinut regim. Am mancat din toate cu moderatie. Deci raspunsul este ca mirodeniile de care vorbesti nu cred ca modifica gustul laptelui, mai ales ca se pun in mancare in cantitati extrem de mici.
Androix-amuzanta povestea ta. Simpatic sotul tau.
Nu va mai scriu ca sunt plina de nervi pe viata asta. Maya imi face numai nervi de vreo 2 zile. Nu stiu ce-i cu ea dar parca este mai rasfatata ca oricand. Si mai sunt si singura cu ea si-mi vine sa plec in lume.
Olga si Maya (28.05.2005)
Poze Maya
gabitzam spune:
OlgaM, in ce zona stati in Bucuresti?
Eu de cind am fost la Constanta am prins gustul la intalnirile de mamici cu pitici. Imi pare rau ca n-am ajuns si eu la cea de la circ, poate mai reusim vreuna pe undeva, sa ne vedem mai multe.
Gabitza si bebe Andrei-Stefan
(25.05.05)
Andrei 0-5luni | Andrei 6-10luni
loreen spune:
Stiu Clara ca nici eu nu suport nesimtirea agentului economic si a vanzatoarelor ...eu nu am nici o vina ele probabil nici atata ca fac meseria asta pentru mai putin de salariu mediu de economie,insa e meseria lor si nu a mea...
Chris daca vezi ce cearcane are Delia dupa 4 ore se somn te sperii...![]()
Loreen cu Bianca 15.10.96
si Delia 26.04.05
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"
pisik 4ever spune:
omustata, cum sa planga mai la botez cu fata asta de ingeras pe care o are aici?
ce fel de iaurt ii dai, simplu sau cu fructe? 3 pe zi? pai unde au loc in stomacelul ala mic?
loreen, eu mai folosesc o mesa din bumbac sa scot muceii, dar asta le scoate numai la suprafata, nu din profunzime, tot para aia de scos mucei e mai buna! oanaC are dreptate, bebeii plang ca sa te faca sa termini mai repede. noi am incercat inventia pe pielea noastra sa vedem daca doare si crede-ma ca nu te traumatizeaza. care din voi v-ati gandit sa incercati pompa pe voi?
in orice caz mai bine cu pompa decat sa lasati muceii in nas, este un focar de infectie, poate sa se transmita la sinusuri.
FlorentinaG, si a mea tot la fel trage la cantar. eu zic ca sunt asa usurele ca un fulg sa le tinem mai mult in brate!!!
You're unique. Just like anyone else.
... si
bursuca 08.05.05
pisik 4ever spune:
nelia, sanatate pentru puiul tau! prin ce-ai trecut!
danelutza,este intoxicatie sau alergie?
andreea si olga, pai daca puii vor sa bage linguritza in castron inseamna ca vor sa invete sa manince singuri. a mea in loc sa ia lingurita baga mana in castron si va inchipuiti rezultatul. iar tac-su cica invat-o sa manince singura!
oanac, noi suntem aici din ianuarie. am incercat noi o specialitate americana ca se manca pe paine dimineata la mic dejun dar era atat de gretoasa ca nu puteam s-o suportam, nici eu nici tac-su. probabil o fi fost altceva? in capul mea era peanut butter. eu am aici un kroger si un walmart, am sa ma uit pe acolo poate le gasesc si la ei. (branzica si wheat germu). si a mea povesteste pe limba ei, dar e f serioasa cand ne spune ghiga, baba, iar ieri seara le sPUNeA SI PRIN SOMN!!!asta e con<>rxxx "< cORQQQQQQQDEEE UUUUUUUXCXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX
< iar mai nou, scrie!!!
You're unique. Just like anyone else.
... si
bursuca 08.05.05
blackpanterro spune:
Na dupa ce s-a indopat cu paine cu usturoi si unt la cuptor acum se indoapa cu chifle de cartof umplute cu branza si brocoli tot la cuptor facute :).Azi a mancat numai mancare gatita.Sper sa pot sa trec fara probleme la mancarea gatita.
Cloreta, bine ai facut cu vanzatoarea.Sunt niste nesimtite de vanzatoare in Ro.
Nelia, bine ca ati scapat.Multa sanatate va doresc.
Adriana si bebe Aidan Alexander(27.06.2005)
Aidan Alexander
"Life isn't like a bowl of cherries...it's more like a jar of hot pepers.What you do today might burn your ass tomorrow."
babygirl spune:
ha!acum am vazut ca a pus pictorul pe site desenul din camera emei.il puteti vedea la www.cameracopilului.ro ,la proiecte realizate:)
mstroie,e bine ce ai cumparat.fii cu ochii pe degetel pana se vindeca. sanatate!
adina&ema
iuliana spune:
Vin si eu cu noutati. Ieri am avut petrecerea Dianei. A iesit f. misto. A ales de pe tavita calculator, telefon si oglinda. M-a chinuit ca nu a vrut la nimeni sa stea decit la mine si ta-su. Eu sint super obosita, ma dor buricele degetelor de atita stat in picioare. Am muncit de mi-au sarit capacele de vineri pina aseara cind am ajuns la 11.30 acasa. Dupa ce ca eram rupra de munca, a mai trebuit sa conduc ieri si 4 ore. Am mers cu 2 masini ca nu aveam loc de pus tot calabalicul numai intr-una si a trebuit sa conducem amindoi. Aveam invitatia facuta la ora 3 si noi ajunsesem la sala la 1.30. Noroc ca a mai venit o prietena de a noastra cu sotul si nasa Dianei sa ma ajute ca nu stiam altfel cum as fi facut fata la aranjat. Tati era ocupat cu baloanele, eu cu mesele si scaunele si mincarea si copiii printre picaturi. Emmei nu i-am dus grija, dar Diana vroia atentie. M-au trecut toate caldurile. Nu prea am fost multumita de ornat sala ca nu am avut timp sa umflam mai multe baloane, dar a fost Ok. Am avut vreo 41 de adulti si 13 copii. Am facut multa mincare si s-a mincat aproape toata. Am ramas si eu surprinsa de cit s-a mincat si baut, dar ma bucur tare mult ca s-a simtit lumea bine. Poze am facut si noi, dar mai astept si de la niste prieteni sa imi mai trimita si o sa le pun zilele astea. Diana a avut un tort tare bun, simplut ca design, ca am vrut numai cu floricele sa se potriveasca cu fetele de masa si farfuriile. Acum trebuie sa ma apuc de curatenie in casa sa string cutiile si sacosele scoase, iar zielele urmatoare sa ma apuc de facut bagajul pentru plecare. De abia astept, dar ma gindesc cu groaza la drumul pe avion cu mindrele.
Pup Principesa sarbatorita azi si pe ceilalti viitori bebelusi in prag de a deveni copilasi
.
www.geocities.com/iulyana/emma_diana1..htm" target="_blank">Emma si Diana
poze 1,2,3,4,5,6,7
monu spune:
va puppe fuga, tot la sighet suntem. abia astept sa ne intoarcem. de cand am venit alexia nu dorame noaptea si plange si se trezeste la fiecare ora. ceea ce fata nu facea acasa. sunt terminataaaaa. imi lipsiti. acum avem 5 dinti. cat am sta aici ne-am ales cu giardia si tocmai am terminat tratament cu flagil.
va pup dulce
si
Alexia Ioana (24 mai 2005)