Bebelusi si copiluti de mai-iunie 2005 (96)
Raspunsuri - Pagina 2
patriciaRO spune:
ISABELLA
Sa cresi mare scumpa si sa ai parte de tot cei mai bun pe lumea asta!
Andreea, mama dar v-ati distrat nu gluma. Ciorba de potroace, zici, nu? Vai de mine... ce pofta imi facusi...
Bine ca ati salvat pisicile... Ca tare mi s-a facut acum mila de bietele... Off! mai ce lume rea, cum sa abandonezi in camp asa suflete... Eee, zi si tu?
Beatrice, mami de
Alex pifos
www.dropshots.com/day.php?userid=117763&cdate=20060521&ctime=143705" target="_blank">
loreen spune:
Cuscra dezmat pe fatza nu gluma

...adevarul ca la tzara se trag niste nunti la cort beton...am fost si eu la vreo doua...nu cred ca as mai avea curajul acuma cand m-am facut cucoana de oras...
Mstroie mai poti incerca cand mai pateste baiatu' si comprese cu rivanol...
Chris si Delia are cearcane...nu tot timpul...insa clar face cearcane cand nu doarme sau daca doarme mai mult decat deobicei...
Ioana nu vrei sa ne zici nimic despre cum a fost la chidia dezmotzatei?!Lume multa... cadouri...ce-a ales Mogaldea...macar acolo doua impresii si o poza...plizzzz
Loreen cuBianca 15.10.96
si Delia 26.04.05
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"
ioanailincam spune:
Cu mare intarziere:
LA MULTI ANI, THEODORA ANNA!
LA MULTI ANI, TONY!
Sa cresteti mari, sanatorsi si voiosi!

LA MULTI ANI, ISABELLA, MICA PRINCIPESA!
Sa ai parte numai de fericire, bucurii si noroc!
Salutare! Gata, plecara si musafirii, am spalat si maldarul de vase care a ramas in urma, din pacate mai am mult de ranit sa o scot la capat si nu pot sta mult cu voi. Sper numai sa inceteze marlanii astia de vecini de jos cu bocanitul, au inceput de la 12.30 sa-si scoata cu ciocanul florile de ipsos de pe tavan
, iar pe Mogaldea am adormit-o intr-un bocanit groaznic. Nu zic sa as fi vrut sa dorm si eu, dar in asa conditii, no chance
. Iar ei daca ii trece somnul ala greu, in care doarme in orice conditii, se va trezi preci si mai sunt si singura acasa ca barbatul are un examen.
Frate, ma bucur ca e aproape pe trecute acest week-end pentru ca un mare eveniment s-a petrecut in timpul lui: M-AM SATURAT DE CUMPARATURI
. Asa program intensiv n-am avut de mult, dar si plin de dezamagiri... De ce?
Totul a inceput cu samabata dupa-amiaza cand am fost la Bambilonia: dezamagire maxima, 3 standuri lesinate si vai de mama lor. Eram descurajata de la voi de KIDEX, dar am zis sa incercam dat fiind ca plecasem doar de jumate de ora. Prin comparatie, KIDEX-ul a fost raiul pe pamant, adica mare lucru nu am cumparat, dar macar am avut ce vedea si culmea, intrarea a fost libera. Dupa aceea am zis sa intram la TIB, dar prietena mea cumparasa o harabaie de motocicleta de politie si ne-a fost frica sa o lasam in masina sa nu faca picioare... asa ca am zis ca ne intoarcem duminica.
Ieri dimineata am plecat la kinezi, dar stupoare, in Dragonul nou erau deschise cu totul vreo 20 de magazine, nici nu ne-am mai batut capul sa le vizitam, iar cel vechi era mai putin de un sfert deschis. Aveam niste nervi, dar pana la urma tot raul a fost spre bine pentru ca am reusit sa ne uitam pe indelete si sa achizitionam numai ce era nevoie, nu toate prostiile. Dupa-amiaza am plecat la TIB, alta teapa, la ora 4 inchisese, iar noi am ajuns la 4.30. In fine, ne-am luat revansa azi, cand iar ne-am dus in Dragonul nou de data asta si am fost si noi razbunate.
Una peste alta, m-am resemnat cu gandul ca oricat bani ai avea nu-ti vor ajunge niciodata sa cumpar tot ce vezi dragut, asa ca ma declar satula de cumparaturi.![]()
Asa ca, Androix, vezi bine, nu numai tu ai avut parte de aventuri
. Macar la voi au fost placute.
Vad ca ati scris un morman, n-am timp sa raspund acum, poate mai la noapte. In orice caz e bine sa stai acasa cand toate lumea munceste, ma rog, nu s-au jenat fetele sa sune de 4 ori pana in pranz (ca pana la urma si ele mi-au stricat cheful de cumparaturi), dar una peste alta e placut. Abia astept sa o tai la plimbare dupa ce se trezeste Ana.
Voiam numai sa notez ca de catvea zile si ANa a devenit mare rasfatata, ma calareste tot timpul, cred ca s-a cam socat saraca de cand tampitii astia de jos sunt toata ziua cu ciocanul si bormasina. In orice caz, e foarte afectuoasa, se baga in mine pana nu mai poate, iar aseara eram de-a dreptul mirata cum a stat ca pleasca la prietena mea vreo jumate de ora in brate fara sa se foiasca si sa ceare jos, cum face de obicei. Gata, ma duc la munca de jos.![]()
Ioana cu Ana (22.06.2005)
Ana - de la nastere pana la Revelion
Ana - dupa Revelion, in 2006
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii
Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...
ioanailincam spune:
Hei, nu acuma fuse motul, abia peste 2 saptamani. Acum a fost dezmatul cu cumparaturile. Si nu cred ca va primi mare lucru, ca voi incerca sa reduc din paguba aratandu-i maica-mii frumusete de hainute si cerandu-i cu nerusinare (o parte de) bani pe ele. Ca ea daca vrea sa-i ia de la Bacau sunt scumpe, asa eu sunt la sursa.
Apropo de preturi, ca sa vedeti cam care e adaosul magazinelor. A trebuit sa iau si un cadou pentru un nou-nascut: am luat de la KIDEX un costumas de la Nanette, stiti cum sunt: body pe piciorus, bluzita si palariuta cu 390.000. Exact acelasi era in Dragonul vechi cu 280.000. Deci 110.000 risipa la aceeasi marfa; eu stiam ca au si in Dragon de la Nanette, dar cum nu ma uitasem mereu decat pentru fetite m-am gandit ca nu gasesc de baietei. Si uite asa am mai ratat un body pentru Mogaldea (apropo, e un magazin in Dragonul asta nou cu bodyuri de la Carter's, poate ati vazut vreodata: sunt frumoase foc si materialul e bun, la 90.000. In Pavilionul H sunt 180.000. Si cu asta cred ca am spus totul
. Pa.
Ioana cu Ana (22.06.2005)
Ana - de la nastere pana la Revelion
Ana - dupa Revelion, in 2006
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii
Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...
Tdi spune:
No ciao si de la noi...imi pare rau ca n-apuc sa mai scriu, pur si simplu n-am cum, acuma profit ca doarme terorista sa-i fac papa si sa ma dau pe net dar parca vad ca n-o tine mult!
Va zic cu mana pe inima ca-s depasita de situatie...cred ca intru-n greva foamei de protest contra exploatarii omului de catre om
(sau cum era chestia aia propagandistica)...nu mai fac fatza...copil mishunator, casa vraiste, treburi nerezolvate, nopti nedormite...daca n-as fi ramolita cum is poate as face fatza dar asa ...D-zeu cu mila!
A zis sotzer aseara ca or sa ma faca sfanta!
La cat am fost eu de hotarata sa nu accept ajutorul nimanui mai ca-mi vine sa chem pe careva, sa mi-o tina pe pitika (asa, sa-i mai deshele si pe altzii!
) ca sa pot sa mai fac si eu ceva treburi in casa si sa dorm din cand in cand...problema e ca n-am pe cine.![]()
of...s-a trezit...si uralaaaaa...
Album Alyssa
Tdi spune:
dupa urletele de rigoare s-a potolit, sta la mine sub scaun si povesteste cu un ciorap in gura...e o scumpa! voiam sa va mai zic cate ceva dar mi s-a scurtcircuitat creierul cand am auzit ca s-a si trezit deja...din amintiri
Loreen, Nelia si Danelutza - ma bucur ca printesele voastre se simt mai bine, pupam sa le treaca de tot cat mai repede!
Androix - Bine ca ai salvat bietele pisici, sufletei nevinovati! Cate peripetii cu nunta...pana la urma cred ca v-ati distrat bine!
Andutzy - faine pozele, am apucat sa vad cateva... sa-ti traiasca (dez)motzatul!
gata...sper sa mai revin deseara daca sta pitika cu tac-su...
Album Alyssa
elisor spune:
Sunt in pauza publicitara...adik a adormit gazu si eu astept sa mi se usuce oaresce jucarii spalate cu migala ca erau ingalate de praf.
Am citit epopeea nuntii oltenesti, nunta ca nunta, dar relatarea a fost 
Androix una peste alta a fost super nunta, nu? Cu tot cu pisoi.
Eu nici pana-n ziua de azi nu stiu ce-i aia ciorba de potroace, e drept ca nu m-am obosit sa aflu (aplicand principiul ciorbei de burta, nimic spectaculos, deci se poate trai si fara).
Ioana e ok sa faci cumparaturi, atata timp cat nu e aglomerat, dar si trambaleala pana acolo si cam peste tot acelasi lucru cu variatiuni pe aceeasi tema, devine intr-un final al naibii de obositor. A dat domnu' sa te aud spunand asta! In fata sotului niciodata n-am spus asa ceva si oricat de obosita am fost daca zicea "hai sa mergem colo" nu ezitam ca sa nu se razgandeasca. N-am bani si conturi pt. cat as cumpara, las placerea asta miliardarilor.
Bai, dar din toata povesteea ta eu n-am inteles totusi ce bairam ai avut, daca nu motz, de ai spalat vase la greu.
Si care weekend ca azi e luni, esti libera?
Tdi vino la mine sa vezi ce "incurajare" iti ofer, casa e partial santieristica, exceptie cele doua incaperi la care s-a muncit o luna de zile (
), o baie si o camera, in rest totul e de un alb debordant de atata praf, si ma gandesc cu groaza la nervii mei cat mai m-or tine. M-am saturat! Plus ca Bibi a inceput sa misune si n-o intereseaza nimic din ce ii expun privirii, decat sa paraseasca camera sau sa stea agatata de mine.
Mai in gluma, mai in serios, nu te mai stresa, fa ce poti, acum e o perioada mai solicitanta din partea puiutilor, nici mici ca sa stea acolo unde-i pui, nici marisori sa se joace singurei si sa comunice la un nivel de dialog. Nu-i asa ca ti-e dor de perioada cand Alyssa era bb mic? ![]()
De dimineata s-a internat verisoara-mea ca au inceput contractiile, dar au lasat-o, cica daca naste azi va naste pe cale naturala, daca nu maine ii provoaca nasterea (e dr. ei de garda).
Iar matusa-mea cu tupeu imi spune s-o sun eu pe pediatra s-o anunt cand a nascut, bai, dar tatal, ce puii mei pazeste, nu-i mai normal ca el s-o sune, doar e copilul lor sau ce, eu sunt purtator de cuvant?
Vreau sa va intreb pentru cine alapteaza oregano, busuioc, cimbru, etc. sunt admise sau influenteaza laptele?
Gata, a expirat timpul!
A & B
Eli si puisorii Bianca
Andreas 
Cloreta spune:
Hello,
si LA MULTI ANI! puilor sarbatoriti zilele acestea
THEODORA ANNA SI ANTHONYsi
ISABELLA printesuca
SA CRESTETI MARI, SANATOSI SI FRUMOSI SI SA ASCULTATI DE PARINTII VOSTRI MACAR CAT SUNTETI MICI:))
Dragelor va admir si va invidiez pentru felul cum va descurcati cu puiutii. Eu am destul de putin timp pentru altceva in afara de statul cu Teodora.
Acum am citit sa mai fiu si eu la zi cu evenimentele ca e mama pe baricade si gargarita doarme.
Andutzy, foarte frumos la petrecere, Dragoselul e un scump iar tu arati excelent! Am vrut sa ii fac si eu tort d-ala dar am zis ca o sa ii fac cand o sti ea mai bine de Alba ca Zapada ca e fetita si sigur o ca incanta.
Androix, sunteti dementiali! Bine ca ai sot dragut si nu e scortos:)
Eu tocmai am incheiat un mic conflict ca sa zic asa, cu o farmacie dintr-un lant din Buc. Unii care au o promotie, cumperi produse pt copii in valoare de min. 100 mii lei vechi si primesti un cadou. No, nu de cadou mi-era mie dar cucoana nu mi-a zis de promotie si cand am intrebat-o dupa ce am iesit si am vazut afisul, tragea de usa ca e curent si se tot facea ca nu stie ce afis ii arat eu. Nu va spun ca se vedea si din interior despre ce era vorba.M-a iritat foarte tare cucoana, tragea de usa si inista ca e curent si ca o doare o ureche ceva. Ok, atunci de ce nu ma inviti din nou inauntru sa lamurim problema>?Mi-a zis ca promotia e numai pentru posesorii de card. Ok, am card. Ei, oricum nu se mai poate acum ca s-a batut bonul.
Ei, nu zau?
So, am luat bonul si produsele, am plecat acasa si am scris la directorul firmei un email.
Asa ca doamna s-a ales cu o mustrare si eu cu o rata gonflabila :))))))))))
Eu am spus povestea pe scurt si pare distractiv dar asa de tare m-am enervat ieri de felul cum m-a tratat, numai ca nu imi place sa ma cert si am rugat-o sa imi spuna numele. Probabil ca nu a crezut ca o voi reclama. Ma scot din sarite genul asta de "vanzatoare" ca nu pot sa o numesc altfel pe doamna farmacista.
Fetei i-am cumparat doua linguri pentru papa, foarte dragute si de marime medie ca lingurile noastre sunt mari pt gura ei si am o singura lingurita adanca pe care o folosesc la ciorbite - si un paar foarte frumos cu pereti dubli intre care este gel si niste pestisori bleu si "plante" galbene si sclipici argintiu. Ce baga Teodora mana in pahar si studia cum sa ia pestii de acolo:)))
Nu mai am timp sa citesc ce si cum am scris, intelegeti voi:) Fug sa iau una alta de afara.
Pup!
Pozele mele
andutzy spune:
Cloreta,optiunea mea catre Alba ca Zapada s-a datorat faptului ca noi lui Dragoselu de cand s-a nascut i-am spus "piticutul" si atunci nu puteau lipsi cei 7 nazdravani de la ziua lui, nu?
Andutzy si Dragoselu - 31.05.2005
NUNTA MAMI SI TATI
DRAGOS ALEXANDRU- la botez
31 MAI 2006-am un an!
MOTZUL LUI DRAGOSELU
loreen spune:
Ioana da fac si eu ca Elisor...pai dupa ce-ai spalat maldarul de vase?!Ca am inteles ca faceti acuma ca vin parintii la capitala si cu un drum hai destrabaleala...
In schimb daca-i sti ca si in Dragonul ala de la voi hainele au adaos 100% te-ai satura definitiv de cumparaturi...kg de haine ajunge la cativa dolari si un costumas din ala nu cred ca are mai mult de 200 gr...
Tdi io am momente cand as arunca copii pe geam de satula ce sunt...insa nefiind convinsa ca-i prinde cineva,ma abtin...urlu la barbat,mai tip la copii si uite asa trece ziua si vine alta...pot nu pot...vremea trece si cresc copii mari...
Clara nu-i frumos da-i sanatos cu reclamatia la farmacii...am si eu niste cliente la Sensiblu pe care abia astept sa le prind la cotitura...
Andutzy am si uitat sa-ti spun ca intr-adevar frumos tare tortul vostru si chiar daca-i scump,merita ca doar odata este motzu baiatului...eu i-am facut BIancai tot in genul asta cu Cenusareasa si m-a ajuns ornamentul aproape cat tortul ...da ce nu facem noi pentru placerea lor(daca ar si intelege asta...)
Elisor pana pe 13 terminati
?!Vai de capul meu pica si martea...e clar voi sta in casa ferecata...Bibisorul tau sigur este norocoasa...
Copil al meu azi iar ma fenteaza la mancare...de la laptele de ora 6,30 stomacul ei inca nu a vazut nimic si stau si ma intreb ce-o fi...doarme de la 13,15 din masina si nici acuma nu s-a trezit...cred ca nu-i mai dau nimic de mancare pana la laptele de seara si sa vedem ce naiba iese...daca si maine face la fel ma gandesc deja la un rosu in gat...ca muci mai sunt de-o facatura doua...
Loreen cu Bianca 15.10.96
si Delia 26.04.05
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"