Bebelusi si copiluti de mai-iunie 2005 (96)
Raspunsuri - Pagina 10
elisor spune:
Bun venit pe lume nepoatei mele MARA! Sa fii sanatoasa micuto!
S-a nascut ieri, dupa 2 zile din care eu n-am inteles nimic, s-a internat in 5.06 cu contractii la 10 minute si uite ca pe lume a venit in seara zilei de 6.06, copiii nascuti ieri i-a aratat si la tv ca vezi doamne e acea cifra fatidica de 06.06.06. Sa fie ea sanatoasa si sa aiba noroc.
Pe mine incep sa ma ia emotiile prin stomac apropiindu-ma cu pasi grabiti de ziua de 13.
Tot astept o ameliorare vizibila a nasucului, cand colo tusea s-a instalat binemersi. Colac peste pupaza m-a luat si pe mine durerea de gat.
De dimineata mi-am sucit piciorul in graba cu care am prins copilu' sa nu cada, degeaba ii spun nu-i voieeeeeeeee, ca imi trage un zambet si-si vede mai departe de ale ei. A tras si ea un urlet ca deh am speriat-o, dar eu rageam de durere, a trebuit sa ma pun pe pat urgent m-am albit de durere.
Cate or mai fi de-astea, aha...
Laura apropos de ce spuneai ieri de somnul Deliei m-a fentat si pe mine Bibi cu un somn de vreo juma de ora, sculata de la 7 (ca tb. sa mearga si ea la scoala
), in rest am facut scurta la mana punand-o jos, ea hop sus. A, mint, mi-a adormit si in carut vreo cateva minute pana ma-sa nebuna a zis sa profite ca doarme cupilu si sa scoata mucii, dar s-a trezit (eu tot fara rezultatul scontat) si de teama sa nu-i mai umblu-n nas n-a mai adormit.
Inca nu merge singura, dar in 4 labe ajunge unde doreste, la granita dintre camere, sa supervizeze lucrarile, stopate momentan (din cauza de idei crete).
Clara in cate zile i-a trecut lui Teo dupa ce i-ai dat vibrocil? aseara am inceput sa-i dau si eu, dar deocamdata nici o imbunatatire.
A & B
Eli si puisorii Bianca
Andreas 
loreen spune:
Buna dimineata...
LA MULTI ANI Diana ... 
LA MULTI ANI Rebecca ... 
LA MULTI ANI Ana Ileana... 
... sa cresteti mari cu sanatate si noroc,sa fiti inconjurate de bunatate si bunastare...
Sincer nu credeam ca voi zice dar abia astept sa incep munca ca eu una ma declar invinsa de Delia...Azi noapte la 3 mi-a dat trezirea ca asa avea domsoara chef...statea rezemata de patut ca la birt si-si-si numara degetele si mai tragea cate-o maraiala...cum m-a vazut in pragul usii a bagat cornu in perna si a adormit...nu mult...pana la 6 cand s-a trezit definitiv si pentru all day long... adica "scoala putoare ca ai dormit destul si-apoi tu ai vrut sa ma faci nu eu asa ca suporta-ma"...iar eu sunt in prima zi de ciclu si ma simt ca un rahat calcat de masina intr-o zi ploioasa...
Trebuie neaparat sa-mi fac rost de camera de filmat ca-i dezastru frate...ma rupe de dimineata si daca-i zic lui tac-su cand vine acasa se uita crucis la mine...acuma sta si trage de perdea sa faca cucu-bau cu pisica mica care sta pe pervaz la soare...
In rest viata-i frumoasa,stau la mal de mare am sa plec acuma cu cafeaua la pachet imi preling hoitu pe un sezlong la soare si fac talazoterapie...sper sa functioneze babyphon-ul si sa se auda copilu' ca am de gand sa plec fara ea ca nu o mai suport...
Pisik las' ca nici pentru mine nu a fost martea roza...ceea ce spuneam eu despre Delia era partea frumoasa dintr-o zi de cosmar pentru ca prin definie eu am parte numai de nenorociri martea...eu am nascut marti ambele fete si eram terorizata de gandul ceva va merge prost...dar se pare ca au fost singurele zile cand mi-a mers bine...saptamana viitoare este si 13 asa ca ma inchid in wc,ca nu am camara, sa am spatiu mic si riscul de belele sa fi redus la maxim...
Andutzy pai da-ti bice frate atunci si destrabalati-va...sa fie intr-un ceas bun si cu rezultate marcante cat mai curand...
Hai mai Ioana ca doar nu vorbesti serios acuma...da-o incolo de depresie obositoare...uita-te mai bine la chipul lui Mogaldea si sa vezi cum iti trece de detoate...e o prostie ce spun eu car emai sus ma vaicaream ca nu mai pot dar sa stii ca sunt un izvor de Redbull copii astia...acuma spui ca nu-i mai vrei ca in secunda doi sa nu mai poti de dragul lor...
Sa stii ca eu nu fac mancare la 2 zile...odata si bine pentru toata saptamana si papa fetele ca nu au incotro...eu nu sunt sluga lor asa ca s-au adaptat din mers si nu caraie...mai bine sacrific o zi pe saptamana decat 2 sau 3...
Adriana si la mine-n casa este frig ...mai ca as da si eu drumu la centrala...
Olguta eu ma gandeam la untul ala de arahide dupa care cad americanii-n fund dar pe la noi nu am vazut decat de la o firma care nu-mi inspira nimic bun...la romani doar sa fie margarina de arahide ca altceva nu prinde...
Loreen cu Bianca 15.10.96
si Delia 26.04.05
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"
elisor spune:
Hei, fetele trezirea!
Adriana te invidiez pentru focul din semineu, cine naiba isi imagina ca in iunie ar mai fi nevoie de putina caldura, pe care eu nu o am 
si tare bine mi-ar fi prins sa dau putin drumul la centrala, spre seara.
Andutzy ce sa zic?! Asteptam vesti, s-au mai anuntat mamici dornice de bb2 si inca 'nica. Felicitari pentru baut cu paiul, perseverati, perseverati...E drept ca n-am incercat sa-i dau cu paiul, dar sunt aproape sigura ca reusita tinde spre zero. dar cel putin bea apa din canita, fara cioc, fara nimic. Poate la mare la o terasa va pricepe care-i menirea paiului.
Cum a vizualizat cicatricea pe interior? La echo? Sanatate, sa-ti treaca repede alergia, e de sezon, nu?
Laura of, Delia o fi vrand sa ajunga si ea intr-un top din ciclul "cum am dat cu capul de podea cand eram mica"?
. Spun asta ca e amuzanta relatarea ta, dar pentru Delia of-of-of.
A & B
Eli si puisorii Bianca
Andreas 
babygirl spune:
10 (zece)* pt Androix&Loreen si talentul de a povesti cu fooooarte mult umor.
Loreen, ale noastre fete seamana bine, nu gluma. Ce sa mai scriu si eu cand tu descri exact comportamentul fetei mele!? Asa ca nu-ti mai spun decat ca te inteleg. 
Ieri am fost prima data la plimbare in parcul Floreasca.L-au amenajat relativ recent si arata foarte bine. Au adus si un centru de joaca imens, dar cel mai bun este gazonul unde alearga piticii in voie. Cautam de mult o alternativa la Herastraul aglomerat, unde fiecare petec de iarba este plin de caini, unde nu-ti poti lasa linisiti copilul sa mearga pt ca te temi de biciclisti si rolleri. Cred ca de acum vom merge mai des in Floreasca. Este muuuulta iarba, este mai aerisit si la fel de aproape de casa. Ieri am pus copilul in mijlocul gazonului si n-am avut treaba cu el 2 ore. Mihai s-a intalnit cu o fosta colega ce venise cu copilul in parc, eu cu un coleg&fetitele lui,si uite asa fiecare era in alta parte. Copilul n-avea nici o treaba. Ne-am reunit dupa vreo 2 ore...
Era un baietel de 13 luni care pana ieri mergea doar tinut de mana. De fapt ii era teama mamei sa-i dea drumul..A mers Ema la el si l-a antrenat nitel. Dupa cateva minute am reusit si noi,mamicile celelalte, sa o convingem pe mami sa-l lase liber. ce putea sa i se intample daca ar fi cazut in iarba? Si-a dat drumul pustiul.A cazut la inceput, dar vroia sa se joace si el,asa ca mami n-a trebuit decat sa-l ridice si sa-l infiga din nou in picioare.Poate organizam o intalnire in Floreasca, ce ziceti? E super gazonul!
adina&ema
elisor spune:
Laura nu te inchide mai in wc ca poate-ti vine vreun rechinut, ceva, din mare, mai bine hai la BV ca tot e chef de 13.
Eu m-am resemnat ca ii voi face probabil aniversarea printre molozuri, dar ce sa-mi bat capul sa mut muntii din loc cand de fapt conteaza atmosfera.
Ioana atentie sa nu devina Mogaldea mofturoasa si sa-ti ceara pireu de legume si la 4 ani!
Hai mai, ca nu e greu sa-i faci papica, la cantitatea pe care o mananca ei in 10-20 de minute e gata. Sa nu dai 
A & B
Eli si puisorii Bianca
Andreas 
babygirl spune:
Ema a facut pasiune pt pufuleti. Da,da,punga de 5000lei..:D I-am dat in parc unul,de gust si n-am mai scapat de ea.Acum a vazut punga cu cativa pufuleti si a inceput sa tipe sa-i dau. Scuipa cand se enerveaza. Scurt si precipitat.Zici ca-i ratoiul din desene animate.De ar face asa si la masa de pranz..!
Am uitat sa va scriu ieri. Am vazut ieri la Carrefour un bazinas cu bile colorate.Cred ca i-ar place papadiei sa stea in el. Mai noi se baga in toate cutiile si cutiutele cu funduletul. Si bilele cred ca i-ar place la nebunie. Mai avea pe margine un "tobogan"(nu stiu cum sa-i spun altfel)pt mingi:le pui in vf,se rostogolesc in bazin.Costa 700.000ROL.Nu mai am unde sa-l pun in casa si pe asta,dar ma gandeam sa i-l iau cand mergem la Cluj.In gradina va fi loc de jucarii.
Fetele care au cumparat casuta, cum vi se pare? Ema se joaca in ea.Isi cara jucariile din/in casuta,facem cucu-bau la ferestre, trage casuta dupa ea.Eu,naiva,i-o pusesem la intrarea incamera in speranta ca o voi tine asa in camera(n-avem usa la sufragerie).Ti-ai gasit!S-a dus cu casa cu tot pana in hol.
IoanaIlincam,Elisor, si eu am problema asta cu piureurile.Incep sa disper. Nu vrea nimic decat pasat sau Hipp.Aceeasi macare o scuipa daca este bucatele.N-ar meseca pt nimic in lume decat biscuitii.Chiar nu stiu ce sa-i maifac.Zilnic ii gatesc,zilnic imi pun radarea la incercare,zilnic ma rog de ea,arunc macarea si schimb copilul dupa fiecare masa pt ca scuipa tot. Si se stramba in ultimul hal,tipa, intoarce capul,da din picioare.
adina&ema
Cloreta spune:
Buna dimineata!
LA MULTI ANI
ANA ILEANA
REBECCA ELENA
DIANA MARIA
SA FITI SANATOASE SI SA CRESTETI MARI SI FRUMOASE, DESTEPTE SI NOROCOASE!
Elisor, a durat cateva zile bune si la noi cu vibrocilul dar a fost boala lunga si la Teodora atunci, adica muscisori cat cuprinde.
Sa iti traisca nepotica, sa fie sanatoasa!
Adina, ne momesti cu parcul?:) Eu nu am ajuns niciodata in Herastrau, poate macar aici sa ajung.
Andutzy, succes cu bb2!
Pozele mele
loreen spune:
Fetele eu am facut mancare cand era Bianca mica tot la 2 zile sa aiba meniul variat si proaspat ma gandeam ei,cu cat a crescut cu atat a devenit mai mofturoasa...femeia disperata ca nu vroia sa manance cauta inventii...pana cand m-am saturat eu de cratite si am facut mancare pentru toata saptamana,2 felul I si 2 felul II. Evident la inceput nu a fost incantata insa dupa o saptamana a renuntat la mofturi si a inceput sa accepte ideea...La fel am facut si cu Delia dar de mica sa nu ajung sa-mi dau pumni in gura si sa fac la 12 noaptea mancare pentru a doua zi....Si uite ca functioneaza...Oricum incalzesc doar cantitatea care o mananca ...
Aveti grija sa nu ajungeti scalvele lor ca este nasol...nu mai aveti timp deloc mai ales cu serviciul si alte probleme colaterale...
si Delia 26.04.05
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"
loreen spune:
Elisor sa-ti traiasca nepotica si sa fie sanatoasa ...iar restul superstiilor n-au valoare...
As veni eu la BV dar e marti...si zau daca nu mi-e frica...este una din temerile pe care nu cred ca o sa o pot invinge vreodata...
Adina eu deja am dat comanda de piscina din aia
...vad eu unde o pun dar sigur Delia o va aprecia ca-i bolnava dupa mingi...cel putin sper...
Hai mai fetele chiar nimeni nu a facut cod zemos...
si Delia 26.04.05
ChrisDun spune:
Ana (Tora), Rebecca (Inesuca) si Diana (Iuliana) sa fiti sanatoase si iubite!
Loreen, Eli, si noi tot oua Tonelli cumparam - si chiar imi plac pentru ca au galbenusul galben frumos, nu portocaliu spalacit (cum sunt ouale din piata). O sa ii dau si Carinei. Multam' de raspunsuri!
Ioana, am vrut sa-ti zic ieri ca probabil la Dragon erau unii in control (Garda Financiara, etc), de-aia era asa pustiu. Am vazut aseara la stiri ca intr-adevar ieri au fost controale prin Dragon si Niro.
Adriana, si Carina rupe hartiile care ii cad in mana si le baga in gura
Numai ca am reusit sa o invatam sa scoata limba la comanda, si atunci i le culeg frumusel de-acolo ![]()
As vrea si eu sa ii dau zgatiei sa bea cu paiul (chiar i-a luat soacra-mea o canita cu pai inca de acum 3 luni), dar Carina are un obicei prost si anume: atunci cand ii dau bib cu apa bea oleaca, apoi incepe sa agite biberonul, il intoarce cu susul in jos, il suceste si in final jumate din apa e pe hainele ei sau pe jos. Cu paiul cred ca o sa fie distractiv