Bebelusi si copiluti de mai-iunie 2005 (96)
Raspunsuri - Pagina 11
elisor spune:
Babygirl la fel face si Bianca cu mancarea, scuipa, da din cap, se intinde sa se uite pe geam, imi da peste maini, si toate astea sunt un obicei mai nou de cand a inceput sa-si "simta" corpul si sa misune, asa face peste tot fie ca e vorba de mancare, fie ca e vorba de baie, schimbat...
Din linistita ce era ca statea unde o puneam, acum mai e in siguranta doar la ea in patut.
Ehe, ale copilariei valuri...
P.S. Ce rost are s-o cert ca-mi pune meniul in cap, ochi, haine ca oricum pare s-o amuze si repeta figura, mai bine ma fac ca n-am observat si continui.
Mancare pt. Bibi eu fac tot la 2-3 zile. Borcanele probabil ca ar mai manca dar nu i-am mai dat decat cele cu peste ca in domeniu pescariei sunt cam afoana.
Lapte ma declar invinsa de incapatanarea cu care imi refuza bibe de seara, ramanem la cei 240 ml consacrati la masa de dimineata si in rest vom baga intensiv iaurturi si branzica.
Laura solutia ta mi-ar conveni si mie cu mancarea, dar eu am un leu incapatanat nevoie mare si daca azi ii place ceva, a doua zi nu, asa ca stau cu gura pe el si eventual ii dau eu sa manance ca sa fiu sigura ca nu o arunca si ajunge unde trebuie. Stiu ca e o faza trecatoare si ca peste cativa ani imi va manca si urechile dar deoacamdata 

Cloreta multumesc de urari!
Fetelor eu renunt la scaunelul de baie ca se "desurubeaza" si nu mai sta in el, asa ca mai bine ii fac dus pe covoras. Iar premergatorul asisderea ca oricum a fost mai mult piesa de muzeu, urla cand o pun in el, prefera sa-l impinga.
Ati dat careva pepene galben la bb?
A & B
Eli si puisorii Bianca
Andreas 
Androix spune:
Am citit si eu ce ati scris si fericita ca am razbit m-am suit pe bicicleta sa termin inainte de a se trezi pletosul si dupa o juma de ora imi trebe alta ca sa citesc iar ca ati postat nu gluma, harnicutelor, ati luat-o de dimineata 
Andutzy, bravo, treceti la treaba!
Am uitat sa va povestesc ca la nunta am stat la masa cu un cuplu care au si ei nunta saptamana asta. Dar pentru ca erau mai la distanta nu am apucat sa vorbesc cu ei decat spre dimineata. Si le-am zis ca avem bb ca eu as mai vrea unul dar Mihai se codeste ca avem doar doua camere. Si ea mi-a zis ca ei au fost 5 frati, au stat multa vreme in 2 camere si mai tarziu s-au mutat la 3, dar au fost super fericiti, au iesit copii de isprava cu facultati si joburi bune, si pe deasupra tatal a fost singurul care a muncit si s-au descurcat super bine, asa ca n-ar trebui sa-mi fac griji. Am fost foarte impresionata
Si pe deasupra l-a convins si pe Mihai
In schimb m-am prins ca daca nu raman gravida in timp util, macar sa raman pana termin CIC-ul ca apoi bag medicale la greu ca n-au ce-mi face cat sunt in medical si apoi iar in cic. Asa ca acum ca tot am inceput si eu in sfarsit sa slabesc m-am hotarat sa mai astept pana mai dau slana jos. Cateva luni, nu mult.
Adina,
pentru nota maxima
E misto in Floreasca, Andreea si Eric au fost ieri pe seara in circ, lor le place mult in floreasca asa ca aveti toate sansele sa va vedeti. Si eu merg acolo, dar azi nu ca merg la curs.
Oricum deocamdata sunt fara de carut, l-am dat pe cel mare si ieri am batut drumul de pomana pana la maica-mea ca sor-mea n-a catadicsit sa mi-l aduca pe celalalt. Sunt suparata pentru ca este o situatie penibila si nici nu stiu ce sa fac. Mi-as cumpara eu unul, chiar second hand ca e plin netul. Pe de alta parte ea a fost cea care a insistat sa stau linistita ca mi-l da pe-al ei si nu mai trebuie sa cheltui bani. In schimb ii zic de cateva luni sa mi-l aduca, acum l-am dat si pe celalalt, am sunat-o in ziua aia si am rugat-o, l-a luat pe cel vechi de la maica-mea si l-a dus la ea, unde isi construieste casa, dar pe al nou nu l-a adus. Eu ce sa fac acum? m-am si enervat ieri ca m-am dus si ca proasta nici nu am sunat-o pe mama s-o intreb.
Ma duc sa balotez ceva ca am biciclat o juma de ora si ma scurg printre taste. Revin...
Andreea mamica lui
Filip Stefan
babygirl spune:
Mna..buuuun asa! Hai sa organizam o intalnire in parcul Floreasca.Sambata la ora 17:00.Cine vine?
adina&ema
elisor spune:
Androix dar de ce nu mergi tu sa-l iei direct de la sursa? Hai, zi-mi la ureche cat ai dat jos
, eu am dat 5 si vad ca stationez de vreo saptamana.
Spor la sport, de slabit, de conceptie, ce vrei tu!
Eu una chiar n-am chef de nimic, Bibi vad ca doarme sa recupereze ce-a pierdut ieri si azi noapte (of, dintii astia, cati ziceati ca tb. sa fie in total?) asa ca calaresc si eu netul...
Laura multumesc de urari, normal ca e o prostie cu superstitiile alea, doar nu era sa-l tina in pantec pana trecea "fatidica zi", s-a mai trezit un preot sa spuna ca de fapt ieri nu era ziua cu pricina ca suntem decalati cu vreo 3-4 ani. Ha, ha.
Martea a ales dr. sa ma opereze (cicatricea cu pricina) si doar nu era sa-i zic sa ma amane pe motiv de marti, mi-au trecut prin cap niste ganduri...recunosc, dar si sambata sunt trei ceasuri rele.
In familia mea s-a murit martea si sambata. ![]()
Pleci cu o zi inainte, iar marti te ferec la mine si te pazesc ca pe ochii din cap, sigur nu se va intampla nimic, dau in scris ![]()
Eu i-am nascut pe amandoi lunea.
P.S. la peste m-am decalarat afoana, asa ca astept la rand reteta ta si apoi o "fur" si eu. ![]()
A & B
Eli si puisorii Bianca
Andreas 
Androix spune:
Elisor, m-am gandit la asta si cred ca pana la urma asa impac situatia. Problema e ca nu mai stiu sa ajung ca n-am fost decat o singura data, dar ma descurc, cer indicatii prin telefon. Mi-ai dat o idee super buna, poate o pun in aplicare chiar azi ca Mihai e liber.
De slabit am slabit 4.5 kile
si sunt de neoprit
Mananc salate, piept de pui la gratar si poate azi reusesc sa trantesc o supa de rosii, si biciclez min o juma de ora pe zi, ieri m-am intrecut pe mine si am facut doua reprize una de 40 de minute dimineata (noroc ca am prins un top ten guns and roses 
pe vh1 ca altfel nu rezistam mai mult de 30 de minute, asa am depanat amintiri si nici n-am simtit) si am mai tras o partida de 30 de min seara.
Adina, eu m-as baga, acum insa imi scapa dar sigur am ceva de facut sambata, ori eu ori Mihai, neuronul asta ratacit
L-am intrebat, se pare ca nu avem nimic de facut.
Eu ii fac baie lui Filip in cada de multe luni, cred ca de vreo 5-6. La inceput statea in fundic, dar asta n-a durat mult. Acum sta in picioare, se sprijina cu mainile de peretii cabinei de dush si eu dau cu dushul pe el. N-am mai luat nici covoras, nu a alunecat pana acum.
Cloreta, ce mai sti de vecina ta? Pana la urma cum a nascut bietul prunc?
Da, bai, am vazut si eu aseara cum au venit aia in control in europa si in dragon, de i-a luat pe bietii kinezi ca din oala. Adevarul e ca sunt unele kestii dubios de ieftine acolo, fata de fix aceeasi marfa dar prin alte magazine. In afara de faptul ca probabil nu platesc oaresce taxe catre stat nu ma afecteaza asta in mod direct. Dar sa fim corecti, asa zic eu, sa ne platim darile, sa muncim ca sclavii sa fim in linia gloatei, si altii sa se imbogateasca si sa fure miliarde si sa nu-i intrebe nimeni de sanatate.
Si ca o paralela cu asta ma gandeam aseara la spaga. Cat am eu de pierdut pentru aceste principii de la care nu vreau sa fac rabat. Incepe sa mi se clatine scara de valori. Chiar m-am trezit intrebandu-ma daca cred sincer ca voi reusi sa schimb eu ceva, daca merita efortul si sacrificiul meu? ![]()
Andreea mamica lui
Filip Stefan
Danelutza spune:
Buna dimineatza...
La multi ani ! Ana Ileana
La multi ani ! Rebecca-Elena
La multi ani ! Diana Maria
elisor eu i-am dat pepene galbe, il devoreaza, ii tai bucatzele mici si le rontzaie pe toate.
Aaa, sa-tzi traiasca nepotzica.
revin cu cetitul: asha am facut vaccinul cu urletele de rigoare...
la un an are 9.280 greutate, lunga de 74,5. Mai revin... pupici la toate
Isabella de la 6 la 10 luni
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Povestea nasterii principesei noastre
Daniela si principesa ISABELLA
(5 iunie 2005)
Poze cu ingerasul lui mami
babygirl spune:
sunt in deliiiiiir!in 29 mergem la eforie nord!!nu mai am rabdare.fetele de la constanta,veti fi acasa sau plecati in concedii?tare as vrea sa nevedem!OANA,MULTUMIM!!!!Am vb.acum cu Joe
ANDROIX,FELICITARI!!!!Tine-o tot asa!
adina&ema
elisor spune:
Mai frate dar le doarme...taci, ca-i bine. Astept sa se trezeasca sa facem o baie impreuna.
Androix fii consecventa principilor tale, vor veni si vremuri mai bune, sper. Ce folos sa ti le incalci zi de zi daca nu te mai poti privi in oglinda.
Am vazut si eu controlul de la capitala si de ce sa nu recunosc, m-am bucurat. Poate mai intra ceva bani in bugetul statului si ne mai despovareaza pe noi, spera eli, ca speri degeaba ![]()
De asta mi-ar fi placut sa fiu politist de circulatie sa vezi ce buget aduceam eu politiei, ca se circula ca in vestul salbatic.
Danelutza multam de raspuns si urari.
sa treaca, a trecut, nu?
A & B
Eli si puisorii Bianca
Andreas 
Cloreta spune:
Adina, stati la gazda? Sa im spui cum e cu cazarea. Sa va distrati de minune si sa aveti vreme bunaaaaaaaaaa!
Androix, parca as fi scris eu ultima fraza din mesajul tau. Da' io inca sunt proasta si ma agit sa mai schimb lumea
Nu stiu daca ma ajuta la altceva decat la facut nervi
.
Pe Ioana, asa o cheama pe fata vecinei- a internat-o aseara si a "nascut" azi-noapte daca pot sa spun asa, i-au provocat nasterea. Ma rog, facut injectie si lasat singura intr-o camera in super dureri. Doctorita spaguita s-a carat acasa si a lasat-o pe mana celei de garda pe care a durut-o undeva ca o suna fata disperata de durere. Unsa si ea desigur dar ce mao conteaza in tara asta? In final a venit o rezidenta la ea ca i s-a facut mila si s-a tinut de dr de garda si i-a facut anestezie. A iesit bebe in timp ce vb la telefon cu mama ei si nici nu a simtit. A scapat saraca de durerea fizica macar. Era baietel pana la urma, Herghelegiu nu i-a mai zis ce e, omul s-a ocupat ds studiat organele, asa ca stia ca e fetita de la dr. ei.
Eu zilele astea nu am indraznit sa ma mai duc la ea, a suferit enorm. Vineri a venit si sotul ei din Turcia si au plans amandoi toate zilele astea.
Ah, am uitat sa va spun ca de fapt dimineata pe la patru cand era ea in dureri s-a dus sotul ei acolo si a facut un pic de scandal.
Si revin la kinezi. Aia clar au marfa fara acte dar si garda crezi ca se duce numai sa dea amenzi? Mama ce spagoaie iau de la ei, nici nu iti imaginezi. Ioana are stand in Europa asa ca sunt la curent:)
Pozele mele
andutzy spune:
Hello fetele!
profit de un nani al lui Pitic si de mancarea care e deja pe foc(fac o ciulama pt Dragoselu) si va povestesc si eu din perlele pediatrilor romani. Mai exact a minunatului dr.Georgescu, dr de familie, ca pe nenea Craciun fiind medic de spital nu il putem avea ca medic de familie din pacate...
Asaaaa, deci se duce o prietena a mea la el cu copilul si imi transmite prin ea ca e foarte suparat pe noi ca nu am venit pana intr-un an sa facem vaccinul.Ea stiind povestea, ne-a scuzat ca am avut petrecerea de motz si nu am vrut efecte adverse.
Luni dimineata l-am sunat pe respectabilu' si l-am intrebat cand sa venim, ca Infanrixul e cumparat,doar sa il facem.Zice el: "D-na Teodoru, INFANRIXUL NU E BUN, facem vaccinul de la stat".
Daca nu il vreau pe ala, sa cumpar Tetracoc-ul si Act HIb-ul, de fapt si inca un vaccin si in timpul asta imi tot enumera el substantele ce le contin si numarul de intepaturi pe care va trebui sa le facem pentru a avea copilul vaccinat de toate alea...
Dupa ce termina pledoaria, eu intreb: "dl doctor, dar de ce nu e bun infanrixul ipv+hib? ce are in plus sau in minus de nu e bun?"
El: "D-na Teodoru.il aveti deja cumparat? Cititi-mi si mie va rog CE CONTINE..."
i-am citit eu la care el" A, e bun ala, veniti cu el"...
.
De retinut aspectul ca este doctorul cel mai spagar pe care l-a vazut persoana mea pana ca aceasta data...acum insa a mai demonstrat o data si cat e de profesionist...mai ales ca vaccinurile ar trebui sa fie specialitatea lui, e medic pediatru de circa!!!
Andra si Dragoselu - 31.05.2005
NUNTA MAMI SI TATI
DRAGOS ALEXANDRU- la botez
31 MAI 2006-am un an!
MOTZUL LUI DRAGOSELU