Bebelusi si copiluti de mai-iunie 2005 (96)
Raspunsuri - Pagina 12
Aurasa spune:
Multumim pentru urari, cu o oarecare intarziere.
Nu am mai intrat de o vreeeeeemeeeee ............. .
Catalin a implinit anisorul si nici nu stiu cand a trecut. Are 7 dintisori si jumatate. Este un copilas dulce si vorbaret, prietenos si deloc mofturos. A inceput sa faca primii pasi. Cam atat ca s-a trezit si ii e tare fomita
La multi ani tuturor copilutilor nascuti azi !
Aurasa si
Catalin (3.06.2005)
blackpanterro spune:
LA MULTI ANI ANA ILEANA, REBECCA ELENA SI DIANA MARIA!!!!!!SA CRESTETI MARI, SANATOASE SI CUMINTI!!!
Mama a venit si la noi vremea faina, abia astept sa ies afara doar ca acum doarme dinozaurul :)
Vad ca s-a obisnuit sa doarma la amiaz in patut, pana acum dormea numai in bouncer.Doamne ajuta sa fie tot asa ca e prea mare pt bouncerul ala acum.Bineinteles, mai si urla inainte sa doarma ca doar nu poate sa fie perfect...
Adriana si bebe Aidan Alexander(27.06.2005)
Aidan Alexander
"Life isn't like a bowl of cherries...it's more like a jar of hot pepers.What you do today might burn your ass tomorrow."
andreea.a spune:
Daca ramane intalnirea la ora 17, incercam si noi sa ajungem. Din pacate nu putem sta decat putin pt ca la 19 tre' sa ajungem la petrecerea nasilor nostri. Sunt nascuti la cateva zile distanta (de fapt, la cativa ani si zile distanta
) si se serbeaza sambata. Dar abia astept sa ne mai intalnim! Recunosc ca am si o slabiciune pentru Ema. 
A! L-am trecut si noi pe Ericozaur pe lapte de vaca. Pare sa ii placa mai mult. Si, daca va era dor de el, uitati-l si in revista Unica(ta-su nu prea a fost de acord, dar eu am zis de ce nu?)
Va pup!
loreen spune:
Sssssttt doarme Delia...ma inchin in fatza somnului ei...asa pot hali si eu ca nesimtita portia mea de fructe pe ziua de azi...2 kile de capsuni si unu de cirese...poate-oi crapa naibii de atatea fructe...ca mananc in fiecare zi la fel...ea tot in greva foamei este insa mi-a baut laptele si eu am profitat si i-am pus cereale la greu in el...
Azi am fost cu Oana si ALex la cazino in Mamaia sa mai schimbe fetele decoru ca parca ni s-a taiat de atatea parcuri...au calarit maimutele trotuarele vreo 2 ore incat a mea cand am pus-o in masina a adormit instantaneu...Alex si-a dat drumu la mers si e soada tare cum se chinuie sa-si tina funduletu ala grasan si falcos pe picioare...Oana inca o mai struneste cu hamul dar in curand,io zic maxim o saptamana va innebuni alergand dupa ea...
Adina evident suntem acasa...asa ca sigur ne vedem...eu pe 30 is la servici pana la 14 dar dupa aia all week-end long sunt libera...nu stiu Delia ce program are...![]()
Andutzy dr tau cred ca se dueleaza pe locul spagarilor cu a mea dr. ...

Hai Cuscra 

fac galerie la pierdut kile...
Cu printzipiile legate de spaga te sustin pana in panzele albe si te asigur ca nu se va schimba nimic in tzara asta de tot kk atata timp cat suntem intr-o mare minoritate astia care nu dam si nici nu luam...abdic doar la chestii de sanatate pentru ca ma forteaza sistemul...si asta numai cand e vorba de copii mei...in rest sa cadacerul si pamantul...
Elisor da tu crezi ca Bibi a mea nu-i sclifosita...si inca una mare...dar legea junglei stabilita de mina in casa spune clara: mancam ce avem in frigider,daca nu greva...pentru restul mofturilor exista restaurante si cum alocatia nu-i ajunge pentru mai mult de o pizza restul de 6 zile mananca acasa...![]()
Daniela stati bine la masuri...io tot perseverez in scarpinat banane...pana acuma am gadilat vreo doua ca sa-mi exersez miscarea...mai am un ciorchine pentru experiente...
Andreea.a am observat de-a lungul pozelor ca Eric e tare sombru...dar banuiesc ca este vesel de felul lui si doar poza il face serios...dupa sesiune poate il arati si live
la apusul soarelui pe malul marii...
Uitati aici cum a evoluat relatia de www.dropshots.com/day.php?userid=89999&cdate=20060607" target="_blank">amor ghebos a Deliei cu motanu'
Loreen cu Bianca 15.10.96
si Delia 26.04.05
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"
Tdi spune:
LA MULTI ANI pentru puisorii ANA, REBECCA si DIANA! 
Salutari la toata lumea!
...am citit de copiluti racitzi, Alyssa va trimite un
si multa sanatate!
...Alex, cum mai stai cu bubitele? sper ca ti-au trecut! zic si eu ca e alergie la vreun aliment (ou?) sau piscatura de insecte.
Daniela, n-am retinut daca au iesit bine amprentele motzatei...poze vedem?![]()
Elisor - cand a fost pitika mea racita am patit la fel...pielea de pe nas si fatza s-a uscat si crapat si era toata o rana, i-am dat cu unguent de galbenele (de la Fares Orastie e cel mai bun) si cu ulei de masline...e super si uleiul de masline, face minuni pe piele!
Ioana - la depresie da-i cu muzica! am vazut pe propria-mi piele super depresiva ca daca ascult ceva ce-mi place ma pune rapid pe linia de plutire, chiar si mai sus
.
Loreen - marti 13 nu se pune, musai tre sa fie vinerea!
eu nu-s superstitioasa (cum naiba s-o scrie?) dar am observat de mult ca am ghinion in ziua de 12 si mai nou martea!![]()
apropo, am uitat sa va zic ultima...intalnirea dintre scufitza palida si ferestroiul cel rau (
) s-a soldat cu un nou disc prastie la coloana mea! (pentru cine nu-i in tema, intr-o marti recenta mi-a picat un gemuletz super mare si greu direct peste cap si spate). la cap n-am patzit nimik...deh, e gol!...spatele insa s-a mai dus oleaca pe apa sambetei. asta e, bine ca n-a fost mai rau!.
ah, am citit faza cu coaja de banana...imi pare rau pentru Delia dar am ras cu lacrimi!![]()
si poza Emei e mortala....vai pedi!
Elisor - sa-ti traiasca nepotica!
Andutzy - de ce n-o fi bun Infanrixul?! ca nu l-ai cumparat de la el? ia transmite-i un
.
Nelia -
ma bucur ca ati scapat de febra! cred c-a fost un cosmar...eu am dus-o pe pitik la urgente ca avea 39 si nu i-a trecut dupa 5 ore cu 2 paracetamoale!
cand era brotac mic am dus-o ca plangea disperata de ore bune si nu mai stiam ce sa-i facem, eram ingrijorata ca nu stiam ce are...colici! ne-au tratat de fiecare data cu respect si multa seriozitate. aici se merge pe principiul ca mai bine il duci degeaba decat sa ignori si sa se intample vreo nenorocire!
Adriana - hai aici ca magazinele-s deschise doar 6 ore pe zi (3 dimineata si 3 dupa-masa), inclusiv supermarketurile si barurile, ba miercurea (altele lunea) au zi scurta cu program doar dimineata. duminica e inchis tot. farmacii non stop nu exista, noaptea sau de sarbatori e cea de garda, una singura in tot orasul! deci se poate si mai rau!![]()
vad ca ma intind ca raia...daca tot doarme pitik profit sa va scriu despre ea...suntem la faza umblatul de manutze (uite ca mai sunt unii la 13 luni si nu umbla!
), ma cara peste tot si chiuie de bucurie! cea mai mare pasiune e deschisul usilor la dulapuri, le deschide si inchide de sute de ori
, mai si scoate ce gaseste si arunca in toate partile. ieri am lasat-o cateva secunde singura si cand ma intorc o gasesc impingand prin casa galeata plina de gunoi! cum naiba a scos-o nu pot sa-mi explic. in rest pasareste pe limba ei toata ziua, sa vedeti ce simpatica e daca o intrebi ceva, raspunde "DA!" raspicat, a intrebat-o tati in italiana daca a fost cuminte si ea zice in romaneste, foarte hotarata ca da...ne-am spart de ras!
la mancare e dezastru (dati cu rosii daca vreti dar ieri i-am dat prajitura Kinder, eram disperata ca toata ziua n-a mancat nimic si am incercat-o si pe asta...inutil sa va zic cu cata pofta a halit-o, parca era o veverita ca o tinea cu amandoua manutele si infuleca de zor, mi-au dat lacrimile de drag cand am vazut-o!)
e innebunita dupa animale, vrabiutul nostru isi cam risca penele, vrea sa se joace cu el si fraierul sta
, toata ziua il striga "Ghighi-Ghighi" si cauta dupa el peste tot...si pe aia de la parc tot asa-i striga!
era sa uit! e plin de dude (fragi)
aici in parc, nu le manca nimeni, cred ca italienii astia habar n-au ce bune sunt...las ca ma ocup eu, in fiecare zi dam o tura si mancam pe saturate si eu si Alyssa!![]()
cam atat...merg sa dau cu matura pana mai pot!
Album Alyssa
loreen spune:
Tdi eu as da cu pietre dar nu o fac ca-ti paradesc de tot coloana...si-apoi de ce sa fiu eu mai altfel ca doar i-am dat si eu Deliei dar ou kinder...![]()
Legat cu ciolanele tale herniate nu faci nimic?!La Viena sigur nu ajungi unde s-a dus Base dar parca suna a gluma insa nu-i rasul tau...si fata creste si se ingreuneaza si pacat de tineretea ta ...
si Delia 26.04.05
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"
Tdi spune:
Loreen, si zici ca nu ma primesc aia la Vienna?
...da' ce, Base-i mai cu motz decat mine?
deocamdata ma tratez cu indiferenta ca m-am saturat de doctori iara eutanasia-i ilegala...![]()
Album Alyssa
loreen spune:
Tdi mai cu mot nu...mai presedinte da...iar cu eutanasierea in Romania se rezolva cu o spaga mica![]()
si Delia 26.04.05
andreea.a spune:
Loreen, Delia este o scumpa!!!!
Imi vine sa o mananc!
Sper sa reusim sa ajungem la mare sa o vad!
Despre pozele lui Eric - nu stiu de unde a tras el concluzia ca asa trebuie "sa stea la poza". Cum vede aparatul, cum isi ia fata "aia". Am ras cand a venit fotograful ca nu reusam sa-l fac sa faca nimic. Statea pur si simplu pe canapea si se uita la el.
Si cred ca nu i-a placut cum a isit in poza din revista, ca dupa ce i-am facut poza si v-am aratat-o voua, a gasit-o Eric si a rupt fx pagina cu el. 
patriciaRO spune:
Ana, Rebecca, Diana
Sa cresteti mari, frumoase si sa aveti noroc de bani...
Salutic la fete mai dupa amiaza...
Noi am venit la medic si ne-a zis ca e suspect de Varicela... Momentan nu era sigur datorita faptului ca bubele nu s-au transformat in pustele cu lichid si nici alte simptome nu are. Si mi-a zis ca daca are febra sau acestea, devin pustule sa ma duc din nou sa-mi mai prescrie ceva si sa-l mai vada odata! La controlat peste tot, s-a uitat atent la bubite si ne-a zis ca este posibil, VARICELA... Dar sa vedem com o mai fi zilele astea. Daca se umple mai tare sau scapa de ele..
Cauza: Posibil, muscatura unei insecte, un copil care a terminat cu asa ceva, (ceea este exclus ca nu s-a intalnit si nu a pus mana pe nici unul, mana), din aer, sau un caine... Si daca imi aduc aminte bine in parc am mangahaiat un caine, dar mai mult eu, Alex nu a indraznit... In orice caz forma este usoara...
Elisor, sa-ti traiasa nepotica...
Beatrice, mami de
Alex pifos
www.dropshots.com/day.php?userid=117763&cdate=20060521&ctime=143705" target="_blank">