Bebelusi si copiluti de mai-iunie 2005 (96)
Raspunsuri - Pagina 13
tora97 spune:
fetelor m ati dat pe spate! Precum poate s a observat (oare?) nu am mai intrat in utlimul timp, azi, sa va cruciti nu alta imaginati va ca sosu a plecat cu baietii, mindra mica doarme, mindrele se chitone pe sus iar eu nu am nimic de facut, am mai dat pe aici Si ce mi a fost dat sa vad din prima deschidere! Urari de la multi ani si pentru micuta mea!!!!
Va multumesc din suflet! Ieri i am rupt turta... USB, carte, surubelnita.. Bill Gates in devenire ce mai! Inplus, merge in doua labe, cele din spate tropaie prin toata casa de prinde portita deschisa la camera ei, are 8 dintisori, maninca de stinge orice, de mi spune tata sau sau sa i mai tai din portie, tipa cu forta cind nu i dam drumul din camera, doarme de parca i bebe si in rest.. "daca vreau pot sa urc si canapeaua"!
Sa va traiasca puii si sa aibe parte de tot binele din lume!
poze multe cu noi
"da aripi unui copil, dar lasa l sa invete singur sa zboare" Marquez
lucas spune:
sara buna tuturor,
LA MULTI ANI tuturor bebeilor
sanatosi, voiosi sa fiti!
uau ce ati mai scris.eu v-am citit dar cu scrisul ...
nici nu stiu cu ce sa incep mai intii:
Matei- scincit noaptea la maxim, deja ne-a obosit total. el doarme ziua bine merci, si ieri cica se juca si m-a muscat de mina, si eu toanta nu am inteles ce vrea sa faca, ok am semn. cu mincarea cam nashpa nici nu mai stiu ce sa-i fac dar si eu ii gatesc ptr. 2 zile cel putin si pun in borcanasele de la Avent in frigider. da a inceput sa basculeze si mincare de-a noastra, nu ii dau chiar de toate dar cel putin gusta, seara
nici nu putem sa manincam fara sa guste si el. aseara a mincat rosii cu brinza, foarte bune, si i-am dat si un pic de ceapa verde.
Adina, da tu stii cit de multe bile sunt la bazinul ala??????? are fetitza prietenei mele, sunt mingii in toata casa, si pe unde nu te astepti sunt.
aaaaa, au jucarii la super promotie la MiniBLU, eu i-am luat lui Matei gaina care face oua, m-am spart de ris. andreea cred ca si Eric o are, este bestiala, umbla Matei dupa ea sa prinda oua, si are si o muzica misto. si au adus!!!!!! LOREEEENNN, primii pasi de la VTECH 
, pai acum mai frate!!!
Ericoasa mi-a zis sotzu ca v-ati intilnit aseara in parc, spune-i te rog Ericosului senior ca are la Carrefour Baneasa, nava spatiala, cometa in fine ce a vazut el in parc, din aia de se umfla. da nu am vazut cit costa.
Androix, m-am spart de ris cu nunta. noi am patit chestia asta acu multi ani in Caracal, cica la cel mai luxos hotel, eu am dormit pe prosoape, cumparate din oras ca nu am indraznit altfel.
Cloreta, imi pare tare rau de vecina ta, dar cred ca asa a vrut Dumnezeu, poate ar fi mai bine sa vada care a fost cauza care a condus la asa ceva, inainte sa mai aiba un copil. uneori trebuie sa acceptam ca nu suntem stapinii propriei vieti si ca soarta ne joaca uneori feste, dar se spune ca Dumnezeu numai oamenilor puternici le pune pe umeri greutati pentru ca este convins ca ei nu pot fi doboritzi.
Oana C la multi ani, mai tirziu asa ca pentru repetenti.
Mygirl&LOREEN, ati fost la cazino' ca sa schimbati "peisaju" ha! ca prin fatza pe la primarie nu puteati!!!! las ca stiu eu, le invatati de mici cu "greutatile vietii"
Andutzy frumos tortu, pastreaza piticii, mai stii poate ii inchiriezi!
Nelia , ma bucur ca e bine cu printzesa. du-te la scoala, mai schimbi atmosfera, si sa stii ca o sa te ascult, ce materii faci???
TDI si io posez frumusetze de hernie, cica dubla. masaj la greu si electro....cum s-o numi. da nu am mai facut si se cunoaste.
Adina pleci la mare? ce mistooooooooo.si noi cred prin august. vrem sa mergem la bulgari.
eu simbata nu cred ca pot, pina la 17.00 am curs si apoi vreau sa ma duc la nunta unei colege la biserica, ca de restaurant nu se pune problema ca nu avem cu cine lasa micul terorist. mai vedem pina simbata, daca ajungem sunam.
va lasam va pupam
iuliana spune:
Multumim de urari!! Nici nu imi vine sa cred ca am fete mari de acuma. Mi-am mai revenit si eu din oboseala un pic. si acum sa incep sa fac bagajele. Miercurea viitoare plecam
.
Diana are deja 6 dinti (ultimii 2 i-au iesit recent), iar gingiile de la perechea a doua de dinti de sus sint umflate. Vad ca baleste la greu.
Va pup si inca o data multumesc pentru urari!!!
www.geocities.com/iulyana/emma_diana1..htm" target="_blank">Emma si Diana
poze 1,2,3,4,5,6,7
pisik 4ever spune:
la multi ani pentru cele trei sarbatorite: Ana (Tora), Rebecca (Inesuca) si Diana (Iuliana) sa cresteti mari si frumoase si sa fiti iubite!
chrisdun, din pacate culoarea nu e neaparat un semn de incredere in alimente. am vazut un reportaj in care oamenii erau intrebati ce culoare prefera: ptr pui albi si galbeni au ales galbeni (intelegeti voi, adica aia de seamana cu puii de la tara), ptr somon albicios si rosu au ales rosu, iar ptr ou cele rosietice. iar cei ce au crescatoriile pun coloranti in mancarea puilor, gainilor, pestilor sa iasa asa. am vazut cum desfaceau oua in laborator si intrebau un lot de voluntari ce culoare prefera, si era vreo 5-6 nuante de galbenus! m-am crucit!!!
Tdi, si a mea tot tinuta de manutze merge!
You're unique. Just like anyone else.
... si
bursuca 08.05.05
iuliana spune:
Gata, am pus poze aici http://community.webshots.com/album/551156289zgigsU . Am pus si niste poze cu papa pe care am facut-o. Din pacate, nu am putut sa fac la toata mincarea ca am fost super ocupata.
www.geocities.com/iulyana/emma_diana1..htm" target="_blank">Emma si Diana
poze 1,2,3,4,5,6,7
andutzy spune:
Tora, ce surpriza, sa inteleg ca stai la Foisor? Nu de alta dar noi stam la hala Traian si poate aranjam de o intalneala cu copiii! Nu de alta, dar tare mai sufar ca nu am si eu prin zona fete cu care sa ies la plimbare(forumiste ma refer)...
Andra si Dragoselu - 31.05.2005
NUNTA MAMI SI TATI
DRAGOS ALEXANDRU- la botez
31 MAI 2006-am un an!
MOTZUL LUI DRAGOSELU
ChrisDun spune:
Pisik, stii ce culoare au galbenusurile de oua din piata: portocaliu spalacit, totalmente nenatural
Nu stiu sa explic, dar imediat iti sare in ochi ca e ceva in neregula cu ouale alea... galbenusurile sunt flasce, plus ca miros a peste de la o posta. Yack! Cel putin ouale de la Tonelli au galbenusurile bombate, parca aduc mai mult a oua proaspete... zic eu. Sunt convinsa ca inca nu s-a nascut (in Romania) comerciantul care sa nu bage deloc chestii artificiale. Doar la tara, slava Domnului, mai gasesti hrana "organica", zic eu ca mai ceva decat in occident. Ufff, de-abia astept sa ajung la tara 
Eli, sa-ti traiasca nepotica!
Fetele, sper sa nu vorbesc degeaba, dar cred ca o sa venim si noi sambata... Puteti sa imi explicati si mie pe unde vine parcul ista?... sa zicem ca luam ca punct de reper Patinoarul.
Parca mai vroiam sa zic ceva...
Androix spune:
Am plecat la curs si am lasat una bucata barbat si una bucata copil misunator in patru labe si cand am venit am gasit una bucata barbat cazut pe spate de extaz si una bucata copil umblator in pozitie bipeda!!! 

Citesc de unde am ramas si revin
Andreea mamica lui
Filip Stefan
pisik 4ever spune:
ptr una bucata barbat in extaz si
ptr una bucata copil biped!
You're unique. Just like anyone else.
... si
bursuca 08.05.05
OlgaTarziu spune:
Uite ca am si eu un pic de timp sa mai scriu.
Multumim de urari, din suflet. Felicitari celor nascuti intre timp.
Felicitari noilor mergatori un pupic special lui Filip.
Am vazut si cateva poze. Sunteti dulci toti, frumosi toti. Cica nu fac discriminari ca va iubesc pe toti puiutii mici si suflete a noastre.
Raportul nostru... Ne-am intors din Romania cu gust amar si mare drag de Canada. Nu dau amanunte ca nu vreau sa starnesc polemici. Ne-a fost super greu cu Tony cu fusul orar, cu diaree care l-a tinut 2 saptamani jumate, cu zacutul bunicii Sotului si in final moartea ei.
Avem 8 dinti, alergam, mergem si cu spatele si lateral, urcam scari tinuti de o manutza. Vorbim cat e ziua de lunga. Dormim la fel de prost ca intotdeauna si mancam in salturi. Avem 10.800 kg si 78 cm.
In resc chiar nu am ce sa va spun decat ca am fost la chef la Theodora lui sim76 duminica si a fost super. cei doi pitici se iubesc de groaza, se vede ca-s nascuti in aceeasi zi. Si ultima chestie ne pregatim de chef sambata.
Cam atat si va imbratisez pe toate cu drag.
Olga
Si maine e o zi