Bebelusi si copiluti de mai-iunie 2005 (96)
Raspunsuri - Pagina 14
loreen spune:
Nu mai scap de durerea de cap care m-a acompaniat azi toata ziulica...asa patesc in prima zi a ciclului...parca-s blesteme
Delia vad ca o tine tot intr-o greva si azi iar nimic afara de lapte...in ritmul asta nu ma chinui sa o trec pe lapte de vaca,macar asta are cam tot ce i-ar trebuit cat de cat...
Olguta din Canada imi pare tare rau ca tzara de origini v-a produs regrete...sincer si mie insa eu nu am alta optiune decat sa stau si sa-mi plang amarul la altii ca noi...as prefera de o mie de ori un trai decent afara dar cu bani putini decat jegul uman si mizeria propriu zisa din patria noastra ...nici epitete nu mai am...
In schimb felicitari pentru Tony si progresele lui...pacat ca nu a progresat si la capitolul somn...nu ai spus nimic despre starea ta de sanatate...esti mai bine,ai facut investigatii mai amanuntite?!
Iuliana frumoase poze...mi-a placut tortul insa mai tare am balit la pozele cu mancarea care arata senzational...si bursuca este mortala in rochita...iar tu arati ingrozitor de ...slaba si tare bine.Spor la treaba si bagaje...
Tora sa va traiasca Zana Papadie...minunata...
Cuscra 

Filip

... pai sa faci exercitii cu ginerica sa alerge pana veniti la mare...ca eu pe a mea o invat sa se impiedice ( daca mai este nevoie
)...
Beatriced pai la orice boala de piele inainte se face febra si se umfla ganglionii si apoi apare eruptia peste tot chiar si in cap...si varicela este obligatoriu cu lichid ...poate este totusi vreo urticarie ...cine stie...
Andreea.a
si
pentru complimente...va asteptam cu drag la mare...
Adina,Andutzy,Pisik
pentru talentul meu
...
In tineretile mele zbuciumate imi placea mult sa scriu ...si acuma mai recitesc jurnalele mele si ma mir si eu cat de profund aputeam fi la 12-14 ani
...mi-am gresit cariera
Loreen cu Bianca 15.10.96
si Delia 26.04.05
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"
andreea.a spune:
OlgaTarziu
mi-a fost dor de tine!
Iuliana - sa-ti traiasca printesa! Am vazut pozele. E ca o zana! Si nici mami nu e mai prejos! Si harnica pe deasupra..
Lucas - saru'mana! Am informat sotzerul. Da, aseara l-am vazut intai pe Matei si l-am recunoscut si pe sotul tau. De fapt, ma uitam la copii si mi-au ramas ochii la Matei. Bai, da' copii frumosi mai sunt pe forumul asta!! ![]()
ioanailincam spune:

LA MULTI ANI, ANA ILEANA!
LA MULTI ANI, REBECCA ELENA!
LA MULTI ANI, DIANA MARIA!
Printese mici, la prima aniversare va doresc din tot sufletul multa sanatate, fericire si sa aveti o viata asa cum va doriti!
ELISOR, sa-ti traisca nepotica!
Of, ati scris asa de mult, iar eu nu apuc sa mai raspund la nimeni.
Totusi:
Intai sa ma luad ca aseara a dormit Mogaldea singura. Aveam niste nervi ca imediat ce am aruncat-o in patut, asa ca am decis cu tot riscul sa o las sa doarma in patul mare din camera ei. Am pus si eu perne in jur cate am avut si am lasat-o in plata Domnului. A avut o singura trezire pe la 2 cand am stat cu ea vreo jumate de ora sa adoarma la loc bine de tot si apoi pana la 7 nu i-am mai auzit gurita si nici n-a cazut din pat. La noapte repetam experienta, sper sa tina minunea macar 3 zile.
Androix - felicitari pentru Filipache si primii pasi. Acum sa vezi cura de slabire alergand dupa el![]()
Elisor - multa sanatate micutei, ce rau trebuie sa fie sa ai rana la nasuc. E naspa si pentru noi, dar la ei, cu pielea atat de fina si sensibila.
Cu mancarea sa stii ca nu e vorba ca nu mananca si mancare neblenduita, din contra, baga si bucati, musca, mesteca, e doar chestia ca mi-e mai comod sa fac o data pe saptamana si ce prisoseste pun la conge. Eu am si problema cu frigiderul, nu am deloc baza in el sa las mancare mai mult de 3 zile, iar acum ca a venit vara o duce si mai greu. Decat sa risc sa faca bebe vreo intoxicatie mai bine mai astept cu mancarea de oameni mari. Iar pepene galben nu i-am dat ca la 60.000 kg prefer sa iau cirese si sa astept sezonul de pepeni.
Cu zbantuiala grasutei, se vede treaba ca zicala de la semnatura mea ti se potriveste si tie
.
Loreen - am vazut filmuletul nr. 2 cu pisi. Imi place ca Delia ii canta cu mare foc pisicci, de, are si ea un bebelus de crescut.
Unt de arahide am luat si eu de la noi (inspirata de prin filmele americane unde se vorbea de el ca de o mare delicatesa), dar mi s-a parut o scarbosenie. Cred ca depinde si de producator, iar aia de la noi chiar ca sunt dubiosi. Mi-ar placea sa intru vreodata in posesia unui borcanel adevarat, sa vad daca chiar e rau la gust.
Multumesc de incurajari, mi-a mai trecut depresia, desi ma apuca iar daca ma uit la ceas si constat ca nu am facut decat jumate decat mi-am propus.
Babygirl - si ANa e fan pufuleti, de regula ii da femeia sa stea cuminte in carut (ca veni vorba, nu mai vrea sa stea in carut, care iar e pe cale sa se rupa, de data asta partea textila
si iar nu stiu ce sa fac: sa iau altul? Din nou? Stiu ca practic ei mai servesc carut pana pe la 2 ani, dar ma lasa nervii. Era buna si ideea lui Androix cu unul la mana a doua in disperare de cauza). Ce ma enerveaza este ca se murdareste groaznic de la ei.
Si inca ceva? Chiar era nevoie sa ne mai semnalezi o jucarie
? Eu nu mai suport, tocmai am decis sa nu-i mai iau un pai Anei pana la adanci batraneti, dar cand aud de astfel de prospaturi salivez. Noroc (sau ghinion) ca nici eu nu prea mai am loc in casa.
Iar cu casuta, in sfarsit s-a obisnuit si Ana. E drept ca nu intra singura in ea inca, dar se duce dupa tac'su in ea. Cred ca in cateva zile se va imprieteni de-a binelea.
ANdutzy - lucru usor si placut la BB 2
. Halal pediatru
Si felicitari si pentru bautul cu paiul.
Cloreta - imi pare tare rau de ce a patit tiza mea cu bebele ei. I-au facut necropsie pana la urma sa vada daca chiar avea ceva?
Nu am stiut de controlul de la Garda din Europa, dar din cate am inteles e mai gol duminica. Ca la un moment dat, cand m-am dumirit eu ca nu are de gand nimeni sa mai deschida la 10 am intrebat un vanzator si mi-a zis ca duminica e mai mult deschis afara. In orice caz, invatatura de minte, duminica nu mai calc, de fapt nu mai calc curand deloc daca vreau sa avem ceva bani de concediu.
Loreen/Elisor - eu mai fac peste la cuptor cu legume. Dar ultima oara nu era cod, ci macrou si a duhnit in asa hal ca am zis ca nu mai repet experienta. La gratar e cel mai bun si cu ceva legume sa nu mai fie asa uscat eu zic ca merge.
Beatrice - multa sanatate Pifosului!
OlgaT - Imi pare rau ca faci parte dintre cei care nu mai gasesc tara atragatoare. Dar poate asa iti va trece mai usor de dor cand iti vei aminti ce rau ati tras cand ati fost in vizita.
Pisik - am vrut sa-ti raspund de ieri cu data speciala. La noi s-a facut mare misto de ziua asta, in special Carcotasii au fost in mare verva. Eu nu cred in astfel de prostii.
OlgaM - poate Nelia sa-ti spuna pe la ce magazine gasesti Gagou Tagou, eu una doar am primit.
Aurasa/Tora - va mai asteptama...
Asa, sa ma mai laud cu ceva. Ori mi se pare mie ori copilul asta s-a desteptat. Ma frapeaza ce repede prinde lucrurile. Poate unde si inainte exersam cate 2-3 luni pentru un progres intelectual... Nu stiu, cert este ca intelege repede si baga la cap, dom'le, iar eu nu stiu cum sa-mi alung reticenta in a o invata lucruri noi de teama ca nu intelege si ca-mi bat gura degeaba.
No, iar urla, te pomenesti ca avem concert na noapte
. Tocmai cand trageam speranta ca am gasit o solutie.
Bon, acum ca am facut cat de cat fata cererii de raspunsuri Scuze pentru greseli, dar mi-e lene sa mai citesc si presimt ca trebuie sa ma duc la plod ca barbatul nu prea se descurca, bag seama), sa ma retrag nu inainte de a semnala:
Fete absente: Florentina, Gabitza, Cornelia, Lili... Pe unde sunteti?
Noapte buna si somn usor!
Ioana cu Ana (22.06.2005)
Ana - de la nastere pana la Revelion
Ana - dupa Revelion, in 2006
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii
Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...
ioanailincam spune:
Daca tot m-am starnit sa va arat o poza draguta. Aveti cuvantul meu ca adormisem si eu, ce bine a fost (mai ales ca prietenii de la Bacau tot asteptau sa adorm copilul si sa ma intorc la ei...). Si poate vreti sa o vedeti o data pe Ana serioasa.
Iuliana - am vazut si eu pozele cu printesa. Mandra foc, sa va traiasca!
E, e, sa vedem care face apoplexie la cafea maine dimineata de cat am scris
. De data asta chiar va las.
Ioana cu Ana (22.06.2005)
Ana - de la nastere pana la Revelion
Ana - dupa Revelion, in 2006
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii
Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...
Danelutza spune:
... aparut, cetit, acum sa-mi dau cu parerea ![]()
Loreen banana trebuie s-o barberesti bine, de la cap la coada, sau de la coada la cap, cum vrei tu, doar ca trebuie sa foloseshti linguritza ![]()
Tdi amprentele le-am aruncat la cosh si n-am mai incercat sa fac altele, ca prea pleca mindra mea cu mina cu tot cu aluat. Ii puneam minutza ca sa-i fac amprenta, statea cuminte, cind sa-i ridic minutza, stringea zdravan si lua tot aluatul cu ea.
Pozulici am sa bag dar mai tirziu, adica peste citeva zile. Si tu nu sta asha mami, du-te la doftor, nu te juca cu sanatatea ta. Acuma serios, gindeshte la Alyssa.
Beatrice si eu am crezut ca Isa are varicela, dar mi-au comunicat de la urgentze, n-are febra, n-are nimic grav. Eu zic ca totushi pe Alex la pishcat ceva. Ca de la mincare Isa, avea puncticele mici.
Ioana serioasa pustoaica ta, dar are nishte ochi de m-a omorit 

Androix sa-tzi traiasca umblaretul.
Am vrut sa mai scriu cite ceva, sa mai raspund la fete, dar... 

, am uitat ce-am vrut sa spun.
Acum sa ma laud cu controlul de un an. Doftorul asta un imbecil, adica peste tot in lume sint si asha si altfel. M-a intrebat, vorbeste, eu incep sa spun, mama, tata, papa, cccciiciii, ca se cearta cu mine pe limba ei. Asha, nu merge inca, sper ca la vaccinul de un an jumatate sa mearga, imi venea sa-l...
, auzi ce spune capcaunul, ii explicasem ca vreo citeva zile a facut citziva pashi, dar nu a fost multzumit ca nu merge.
Ii spun ca am mai gasit-o citeodata transpirata dimineatza, cica de la caldura, alta prostie ca abia a inceput sa fie cald, iar in casa e racoare. Altceva nimic n-a intrebat. Mi-a dat crema pentru alergia care o are, cica are pielea uscata.
Isabella de la 6 la 10 luni
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Povestea nasterii principesei noastre
Daniela si principesa ISABELLA
(5 iunie 2005)
Poze cu ingerasul lui mami
loreen spune:
Ioana ca sa nu ma risc dimineata eu am lecturat amu'...si-asa ma arde-o durere crunta de cap...cand te mai saturi de Mogaldea si vrei sa o arunci cat colo pune-o la pachet si trimite-o incoace ca-i scumpa foc asa serioasa cum pare in poze...si poti sa o lasi la mine cat vrei...
Elisor mi-am stors creierii suferinzi azi in legatura cu pestele si am zis ca-l fac asa: iau fileul de cod si il mozolesc cu niste condimente de peste si apoi il tavalesc un pic in tigaie cu putin unt...Apoi mai iau niste cartofi curatati si taiati felii subtiri si ii prajesc tot in unt(sau ii fierb in apa intregi si apoi ii tai felii) si fac in felul urmator: intr-o tava frecata cu usturoi,unsa cu unt si presarata cu pesmet pun un strat de cartofi apoi fileul de cod si alt strat de cartof...peste tot torn vreo 2 -3 oua batute bine cu niste lapte sau smantana lichida si apoi presar in nestire parmezan...cand este gata pun patrunjel si voi trai cu speranta ca va manca si Delia ca mie imi ploua deja in gura numai de la scris...speranta mea moare ultima oricum...
si Delia 26.04.05
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"
Cornelia spune:
La multi ani BIANCA TEODORA, CATALIN, BIANCA, THEODORA ANNA, ANTHONY, ISABELLA!
La multi ani ANA ILEANA, REBECCA-ELENA si DIANA MARIA!
Am ratat toate urarile pe luna iunie... De duminica bolim. Am fost raciti toti. Mi-am luat concediu medical sapt. asta si am stat acasa. Sunt cu nervii intinsi la maxim...ce mai, e tare greu sa fii mama cu norma intreaga
.
Avem si noi ceva progrese, dar lasam povestile pe alta data
, poate reusesc sa fac baie inainte sa se trezeasca Stefan (iar a inceput sa se trezeasca in fiecare noapte
.
Oana, Loreen, daca mergeti maine la plimbare, anuntati-ma si pe mine.
Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
poze
loreen spune:
Daniela oricum a fost vorbaret tare dr vostru fatza de a mea...cu totul nu stiu daca am stat 10 minute in cabinet...si daca mai caraie aratai poza cu Ema Adinei![]()
Cand a avut Delia bubele pe piele de eram si eu tentata sa zic ca ar fi altceva,noroc ca vorbisem cu Gabitza inainte,am fost la dermatolog si mi-a spus ca are nevoie de hiratare intesiva a pielii ...de atunci nu a mai avut bubite dar nici pielea uscata...ce-i drept in schimb mi s-a uscat mie buzunaru la cati bani am bagat in creme,ultima a fost 25 de euro...
si Delia 26.04.05
omustata spune:
La multi ani Ana Ileana, Diana si Rebecca!Sa fiti sanatoase si fericite si sa aveti numai realizari in viata!
Laura-nu ma mai satur sa o privesc pe Delia, iar cand o vad cu motanul imi vine sa o pup cat de dragalasa este.
Stiu ca socrii mei iau unt de arahide Maxim si este ca cel din State.
Iuliana-frumoase poze si frumosi si protagonistii. Iar tu arati excelent.
Andreea.a-este dragut tare Eric si asa serios.
Androix-felicitari pentru realizarile lui Filip.
Danelutza-pai daca o vedea doctorul vostru pe Maya cat este de in urma zicea ca este handicapata.
Azi am avut o zi care trebuia sa fie ca lumea, dar nu a fost chiar asa. Aseara sora mea mi-a spus ca ma scoate azi la restaurant si eram tare fericita. Cand m-am sculat de dimineata, Maya mi-a facut cadou o febra de 38.7. Prima data in viata ei. Sa-mi vina sa mor la cat noroc am. De mancat a mancat bine, vesela era, dar nu stiu ce-i cu febra asta. I-a mai scazut cu antitermice, dar nu de tot. A vazut-o soacra mea si cica nu este rosie in gat, si nu are nici un alt simptom decat ca-i ies 2 dinti (cu care ma exaspereaza de cand a plecat taica-sau, adica de o saptamana). Ea zice ca daca o fi vreo boala contagioasa mai trebuie sa asteptam vreo 2-3 zile sa vedem care-i treaba. Vazand ca se simte cat de cat bine am zis ca ma duc totusi la restaurant. Soacra mea a zis ca sta ea cu Maya. De obicei sta socrul meu pentru ca Maya il place destul de mult. Soacra mea ar fi vrut ea saraca sa stea cu ea si alta data, dar Maya nu o prea place,nu stiu de ce. Cand am vazut ca vrea ea sa stea cu Maya eram sigura ca bine nu va fi, dar nu puteam sa-i zic ei asta. M-am dus la restaurant si stateam acolo ca pe ghimpi, pentru ca o lasasem pe Maya plangand acasa. Am sunat la un moment dat si se auzea Maya in fundal cum plangea cu sughituri. Cand am ajuns acasa Maya atipise pur si simplu de cat de obosita era de atata plans. Cum am ajuns eu parca nu mai avea nimic. Asta a fost iesirea mea in lume. Pe cuvant daca exista dreptate pe lumea asta. Sotul meu se plimba prin tari straine, ca deh, are nevoie de vacanta ca sa-si revina (nu va spun cati nervi am pe tema asta), iar eu nu am dreptul nici la cateva ore de libertate.
Nu stiu ce sa ma fac cu Maya ca este atat de legata de mine. Efecrtiv nu pot face nimic cand sunt cu ea acasa. Casa mea este vraiste. Numai daca parasesc incaperea cateva secunde si se pune pe urlat. Iar daca stau cu ea in camera si ma uit si eu pe Internet incepe iar sa urle. Vrea atentia mea 100%.
Beatrice-ti-am zis ca eu am avut varicela nu cu multi ani in urma si eruptia arata ca niste basicute si asta imediat ce a aparut, adica nu au fost mai intai asa cum are Alex, ci direct basicute. Eu nu cred ca are varicela.
Olga T-bine ai revenit si-mi pare tare rau ca ai avut necazuri in Romania. Pentru mine venitul in Romania este intotdeauna ca un balsam. Am nevoie de asta ca de apa. Iar acum cand am probleme imi face si mai bine. Aici am prietenii cei mai buni si nu ma simt deloc singura. Zilnic ma suna sa ma intrebe ce fac, daca am nevoie de ceva. Nu mai vorbesc de sora mea, cu care ma inteleg excelent. In America trec zile intregi fara sa sune telefonul. Insa cred ca Romania te poate umple si de nervi, mai ales cand ai necazuri.
Si Maya a avut probleme sa se acomoideze cu fusul. Noroc ca noi stam mult, si deci acum s-a linistit. Tonila oricum avea probleme cu somnul. Cum s-a comportat pe avion?
Clara-Doamne prin cate a mai trecut vecina ta. Sa-i dea Dumnezeu putere.
Spuneti-mi si mie, va rog, ce marca de blender folositi?Mi-a luat sora mea un blender Moulinex, dar care nu este bun de nimic. Ea nu s-a priceput si blender-ul asta este de facut coctailuri. Adica are nevoie de lichid ca sa macine mancarea. Azi i-am facut pui cu mazare si pentru ca mancarea era mai uscata (desi avea si ceva sos) nu mi-a macinat-o deloc. Asa ca i-am dat fetii boabele intregi si le-a scos pe partea cealalta asa cum au intrat. M-a si "certat" soacra-mea ca i le-am dat asa, pentru ca zice ca oricum mazarea este mai indigesta.
Va las acum ca sunt franta.
Olga si Maya (28.05.2005)
Poze Maya
Androix spune:
Salut
Imi pica okii in gura, nasol program si-a mai facut copilul asta al meu...
OlgaM, stai asa ca eu intelesesem ca sotul tau e la neshe conferinte ceva nicidecum in vacanta in tari straine???

Cat despre blender cred ca mai bine renunti ca la noi nu prea sunt care sa paseze fara zeama, cel mai bun e mixerul vertical, cel cu picior.
OlgaT, naspa ca ati venit cu gust amar din romania. Ce sa-ti zic si eu sunt dezamagita de cate ori aud pe cineva spunand asa.
Am pus copilul inapoi la somn si cred ca mai trag si e o tura ca sunt varza.
Andreea mamica lui
Filip Stefan