Bebelusi si copiluti de mai-iunie 2005 (96)
Raspunsuri - Pagina 20
loreen spune:
Ruxel draga sa ajunga Alex prim balerina...ca tare frumusele mai sunt...le-am vazut acuma la Teo ...ciutancutza aia mica Maya a fost mortala...Alex a stat langa Teo ?!
Loreen cu Bianca 15.10.96
si Delia 26.04.05
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"
Cloreta spune:
Chiar am vrut sa intreb pe Ruxel, ca am vazut si eu puiutele, mi-au dat lacrimile. Sunt asa dulci.
Pozele mele
ChrisDun spune:
Lili, pe cuvantul meu daca stiu Hanul ala
! Si doar stau in Dr. Taberei de aproape 30 de ani :o ! Am cautat cu google si am gasit unul www.ghidul.ro/firma.php?id=8650" target="_blank">aici - dar nu in Drumul Taberei. Cica pe-aici ar fi un Han, dar se cheama al drumetului...hm, nu stiu ce sa zic. O sa mai intreb maine la serviciu si iti dau de veste.
ioanailincam spune:
LA MULTI ANI, ANA!
Sa cresti mare si frumoasa si cuminte!
MONU si CORAIL, felicitari din toata inima
Sa aveti o sarcina usoara si bebelusi sanatosi! Cand am citit nu-mi venea sa cred si parca ma incerca si pe mine fiorul tentatiei. Din pacate realismul imi spune ca nu e (inca) momentul.
Gabitza - mai sunt si alte reguli noi? Imi amintesc cu jind de vremurile cand aveam timp sa bantui pe DC si sa citesc ultimele noutati, dar acum...
Cloreta/OlgaM - multumim de complimente. Sa stiti ca ma batea gandul sa ma duc la un casting ceva, sa faca si ea un ban gramada sa-i mai iau niste bodyuri
, dar nu prea am timp sa ma ocup de asa ceva. Nu mai zic ca de la o vreme am vazut numai bebelusi uratei pe copertile revistelor. Eu tot sper sa ne agate cineva pe strada si sa faca o oferta
Monu - bine ati revenit, am vazut si eu pozele Alexiei. Am sa o rog pe Ana sa-i dea si ei un pic de par, ca motul Alexiei tare a fost mic.
Babygirl - chiar ca arata bine musacaua.
Ada - nici eu nu stiu de restaurantul ala si am stat o vreme in zona. Sigur asa se cheama?
Eu sunt multumita ca si aseara a dormit Ana singura. E drept ca am cam pazit-o intre 3 si 4 pentru ca se trezise si nu mai voia sa adoarma, dar restul noptii l-am dormit in patul meu
. Astept sa vedem ce-o mai fi diseara. Gata, va las ca am pus ceva mancarica pe foc. Gatesc pentru prima data pui dupa nebunia cu aviara si vreau sa-l fierb pana se desprinde de pe oase
. Noapte buna!
Ioana cu Ana (22.06.2005)
Ana - de la nastere pana la Revelion
Ana - dupa Revelion, in 2006
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii
Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...
loreen spune:
Hai ca m-a starnit Gabitza cu amintirile si vreau sa va arat ceva :
asa nu
...www.dropshots.com/day.php?userid=89999&cdate=20060502&ctime=200113" target="_blank">asa da 
si Delia 26.04.05
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"
Ruxel spune:
Helau,
Da, Alex este cea imbracata in costumul alb care a stat langa Teo (mai precis intre Teo si profa de balet). Sunt super dragutze, iar pustoaica aia Maya, nu este nascuta in Romania, ci in USA, stie numai cateva cuvinte in romaneste, si nu prea intelegea ea ce o intrebau.
Alex era super stresata, ca ii spusese taica-su ca s-ar putea sa o puna sa cante ceva la pian, dar cand a vazut ca a scapat.....ati vazut voi, la sfarsit statea cu mainile-n san
.
Ruxel
Bianca
Florentina G spune:
Sara buna!
Loreen, m-ai dat pe spate cu poza Deliei pe
! Daca te mai plangi ca face greva foamei eu imi iau jucariile si plec acasa! Participam si noi la Asa da - Asa nu, numai ca la noi e invers, colaceii si sunculitele erau vizibile cand era bebelus, acum balerina o fac!
Sa va dau reteta de saramura miraculoasa - e foarte simplu: la o jumatate de pahar de apa (50 ml) se pune o lingurita de sare, se da patru zile la rand cate trei lingurite o data, dimineata pe stomacul gol. Sunt curioasa la voi ce efect are si daca pofta Mayei de mancare de aici i se trage.
Lili, stiu sigur ca e in Drumul Taberei si ca este restaurantul armatei. Eu la ei mi-am facut tortul de nunta si a fost super bun la un pret si mai bun! Numai ca nu stiu cum sa-ti explic sa ajungi... daca nu se gaseste nimeni sa te lumineze pana maine, ma interesez exact si-ti spun. De biserica nici atat - nu le cunosc dupa denumire, mai de graba dupa zona!
Apropos de vopsea, eu nu am avut probleme cu vopseaua cat am fost gravi. Adevarul e ca nici nu am experimentat cine stie ce nuante dar de prins a prins foarte bine. Chiar de curand m-am vopsit saten peste negru si e OK. La fel pateam cand eram la ciclu... imi aminteam de fiecare data numai dupa ce puneam vopseaua in cap... si nu am avut surprize niciodata.
Va pup si ma duc si eu la nani, azi am avut o zi un pic mai agitata, m-a durut si capul, n-am avut chef de nimic..
Noapte buna!
Tina
12+ si
Maya
Pozele noastre
Maya la 1 an
loreen spune:
Florentina mi-as lua si eu giucariile si m-as tot duce ...am zis si in datile trecute cand era in greva,cred ca se mentine de la lapte.In perioada asta nu imi refuza laptele deloc,ajunge sa bea si 800 ml,iar eu ii indes si cereale macar sa-i tina cat de cat de foame...
Dar Maya nu a facut nazuri la saramura?!Eu parca o vad pe Delia ca-mi scuipa linguritele peste ochi...sau intre ochi
Ruxel am vazut ca Alex era un pic agitata...se uita cand la una cand la alta...is a fost tare frumoasa...
si Delia 26.04.05
Androix spune:
Flori, nu mai ridica printesa mica. Deja ti-e greu incearca sa eviti.
Chris, e super simplu sa-l convingi. Ii spui iubi stiu ca nu vroiam bb2 dar gata m-am hotarat!
La el nu se accepta skimbari bruste...
Monu, ce morosanca frumoasa acolo... Imi venea sa pup ecranul!
Cloretaaaaa, mi-e rauuuuu 

cum mah face madam madam la telefon? Am zis ca lesin de ras. Auzi dar cum ai invatat-o toate cele? Ca Filip nu zice decat mama, tata, iss (la pisica) si un fel de taci dar nu stiu daca e cu directie, cert e ca il zice zilnic de cateva ori.
Si tot legat de asta: voi cum va mai jucati cu copiii? Eu am impresia ca nu ma joc destul cu el, ca nu-l stimulez sa invete lucruri noi, trebuie sa pun pisiu' in cui ca asa nu se mai poate, dar am incercat zilele astea si nu stiu cum sa ma joc cu el ![]()
Ioana,
modesta. Glumesc, chiar e frumoasa pititca ta. Sa nu apleci urechea la cine te agata pe strada cu oferte de genul asta. Anul trecut pe vremea asta era un adevarat scandal ca erau firme d-astea (pe la mare mai mult) care promiteau marea cu sarea si te chemau, iti luau banii pentru un book si pe urma nu mai auzeai de ei. A fost subiect si aici pe DC, au dat si la teveu.
Io ce poze sa va dau la asa da asa nu, ca el slabanog a fost, slabanog a ramas. In seara asta a mai inregistrat un progres: a invatat sa se ridice singur in picioare fara sa se sprijine de nimic 
Andreea mamica lui
Filip Stefan
omustata spune:
Androix-pai eu ma joc in continuu cu Maya ca altfel urla rau de tot. Nu stiu daca o stimulez sau nu, dar avem extrem de multe carticele si ne tot uitam pe ele. Sunt carticele din America, cu tot felul de imagini, de la animale pana la fructe.Ideea este sa invete copilul cuvinte simple. La inceput ii spuneam eu ce reprezinta fiecare, acum o intreb pe ea. Intebari de genul, unde-i vaca? Si ea mi le arata cu degetelul. Si culmea este ca stie foarte multe dintre ele. Si a inceput sa le asocieze si cu obiectul respectiv cand il vede prin casa. Apoi ei ii plac mult jocurile de mesterit. Adica cuburi pe care sa le rastoarne,cercuri de pus unele peste altele. Nu o amuza deloc papusile, iar la animale de plus se uita cateva secunde, le pupa si apoi le arunca de nu se vad. Mie mi se pare insa ca nu o stimulez suficient pe partea cealalata de motricitate.
Voi ati facut ceva special ca sa ajunga copiii sa se ridice singuri in fundulet sau in picioare?Pe mine ma apuca disperarea ca Maya a implinit anul si nu face chestiile astea. Merge tinuta de ambele manute, dar face uneori pasi de uriasi, foarte aiurea.
Olga si Maya (28.05.2005)
Poze Maya