Bebelusi si copiluti de mai-iunie 2005 (96)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pisik 4ever spune:

gabitzam, pana la fier de calcat care sa calce singur, exista haine care nu se calca!!! de cand le-am descoperit am constatat cu surprindere ca pe cele care se calca nu prea mai pun mana cand ma imbrac. oare de ce?

ioanailincam, pai asa dormiti voi? puiuta ta e frumoasa foc si cand e serioasa, ne-am prins noi.

mai ce de gravidutze avem!!! felicitari mamicilor si sarcina usoara! ce faceti acum, intrati pe 2 fronturi? aici la noi si la gravidutze in topicul lor?

monu, felicitari ptr motz! si poze! superbe cele cu mandrutza morosanca!!!

loreen, ce contrast intre poze!

mai, puiuta mea m-a marait azi-noapte de la 2 la 5 dimineata. sunt cheauna si tac-su la fel. nu stiu ce-a avut, ca nu era febricioasa, i-am dat un pic de lapte (120 ml) si l-a lins, apa, i-am schimbat pampersu, am luat-o cu noi in pat... fugea prin pat si radea la noi. o puneam in al ei si plangea cu disperare... arsuri, ca seara i-am dat un pic de sunculita cu un pic de rosie???

You're unique. Just like anyone else.
... si bursuca 08.05.05

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisik 4ever spune:

omustata, nu am facut absolut nimic sa o facem sa se ridice in picioare. ea s-a ridicat singura pe o jucarie cu butonase pe sus la care voia ea sa ajunga. probabil puiuta ta nu e motivata de ceva, dar nu e nici un motiv de ingrijorare. daca la 18 luni un copil nu merge, atunci e un motiv de ingrijorare. cat au puiutii nostri? si merg tinuti de manuta! am citit acum intr-o carticica faptul ca au nevoie cam de 6 luni intre momentul in care incep sa se agate de barele de la pat si momentul in care incep sa mearga.

You're unique. Just like anyone else.
... si bursuca 08.05.05

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

LA MULTI ANI ANA SI SARA!!!!!!

Loreen, foarte impresionata sunt de faptul ca ai reusit sa o faci pe grasuna sa faca la wc :), super asa vreau si eu sa faca, nu mai atat cu olite si alte chestii.Avem olita dar nu am folosit-o pana acum si se potriveste si la wc.
Si chiar sa nu te plangi ca nu mananca.Uite ce grasuna e Delia....chiar daca refuza solide macar bea lapte.La noi daca refuza Aidan solide sta nemancat toata ziua ca lapte nu vrea si la tzatza nu mai este decat un pic dimineata

Olga, nu prea ai ce sa faci sa se ridice in picioare, asta vine de la ei.
Toti copiii sunt programati sa faca treburile astea si mai devreme sau mai tarziu le vor face.Cum spune pisik, numai daca implineste 18 luni si nu merge singura atunci sa te ingrijorezi.
Nici Aidan nu se ridica in picioare, nici macar in patut unde are gratii.El se ridica in fund sau in genunchi.
Si sa fi bucuroasa, ca uite cate progrese faceti in alte locuri.Este foarte inteligenta Maya.Asa e si Aidan, mereu a fost mai bun la chestiile astea decat la umblat si alte chestii fizice.Asa sunt copiii unii sunt mai rapizi fizic, altii sunt mai rapizi la invatat chestii, altii le fac pe amandoua....sunt tot felul de cazuri.Eu am citit km de pagini pe internet despre toate astea.

Adriana si bebe Aidan Alexander(27.06.2005)
Aidan Alexander

"Life isn't like a bowl of cherries...it's more like a jar of hot pepers.What you do today might burn your ass tomorrow."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

LA MULTI ANI SARA!
Sa cresti mare, sanatoasa, sa ai noroc...

Si daca am retinut bine:
NELIA La multi ani! si Casa de piatra! la aniversarea casatoriei, sanatate si noroc, sa fiti mereu aceeasi oameni integrii, sa va iubiti ca-n prima zi, chiar mai mult, sa daruiti si sa primiti, sa va bucurati de copii si apoi de nepoti, sa fiti la bine si la rau pana la adanci batraneti, mereu impreuna.....

A & B
Eli si puisorii Bianca Andreas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

NELIA apropos, 6 ani de casatorie e nunta de cupru

MONU si CORAIL si FLORENTINA sarcini usoare! FELICITARI ! Sa aveti grija de voi!

Va las, merg la doctor cu Bibi.

A & B
Eli si puisorii Bianca Andreas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Buna dimineatza...

LA MULTI ANI Sara...

...sa cresti mare intr-o lume frumoasa,sa ai parte de noroc,de iubire,de o copilarie de basm...

Eu o sa cedez nervos in curand,din nou,inca o data,iarasi,etc...ma seaca asta cu trezitul ei la crapatul diminetii( o fi de la zgomotul crapaturii).Nu mai pot frate ...de luni de zile la 6-6,30 si treaza pana la pranz daca nu pana seara .Si se culca destul de tarziu 9-9,30...si azi trebuie sa ma duc cu ea la scoala la Bianca la un concurs de mascote.Plus ca vadca durerea de cap insista si persista de vreo 3 zile...

Adriana poza cu wc am pus-o la comparatie cu aia in care avea Delia 5 zile si arata exact ca puii de aprozar...ca de facut la wc este vis...am luat capacul ala pentru ca refuza oala si deocamdata stam bine cu nervii...vreau sa o pun sa faca insa nu are inca o data in zi cand sa faca kk sa pot sa ma ghidez dupa ceva...
Ei asta cu mancatul la mine e boala veche...la mine copii trebuie sa manance...nu sa bea lapte...iar am sezon de impuiere la barzauni pe creier...

Olga Maya face niste lucruri pe care Delia nu le va face poate nici la 2 ani...a mea este intr-o continua miscare si nu are timp si chef pentru carti si cuburi...in schimb Maya este procupata de latura intelectuala a dezvoltarii lor...si plus de asta cred ca are si vreun kg in plus si este greu pentru ea sa sustina atata greutate...dar adaca merge de manuta inseamna ca stie miscarea, altfel nu ar pasi...iti inteleg disperarea,insa fata cred ca nu-i pregatita sa mearga deocamdata...si sa nu uitam prin ceea ce a trecut ea cu operatia.Du-te la un control neurologic ca sa te linisteti...
Delia abia acuma a invatat sa mearga in patru labe...ea mergea la inceput taras dar nu in 4 labe...

Cuscra pacat sa nu ma pot filma cand vreau sa ma joc cu Delia cum ma aleg cu jucarii in cap sau peste ochi ...asta a mea nu vrea sa ma joc cu ea ...asa ca nici idei nu am...ea vrea singura si ma uimeste cu ceea ce face cateodata,lucruri pe care le-a prins singura pentru ca eu nu i le-am aratat...este individualista si egoista deocamdata, ca sa nu mai zic de posesiva...

Elisor bafta la doctor...revii,nu?!

Loreen cu Bianca 15.10.96 si Delia 26.04.05
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Mergand pe mana lui Elisor pentru ca recunosc solemn ca nu am notat,

Nelia
...visele de azi sa devina realitate, sperantele de maine impliniri, orice cadere un pas inainte, gandul bun si fericirea sa va insoteasca mereu...
O aniversare fericita si La multi ani!!!!!

Loreen cu Bianca 15.10.96 si Delia 26.04.05
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns omustata spune:

La multi ani Sara!

Nelia-nu am inteles daca azi este doar aniversarea casatoriei sau si ziua ta de nastere. In orice caz iti doresc o casnicie fericita in continuare si sa o tineti tot asa pentru ca pentru mine sunteti un exemplu.

Laura- ce n-as da sa se joace si Maya singura. Mie cand un copil nu are capacitatea sa se distreze si singur, macar putin, nu mi se pare normal. Daca ar avea nevoie doar de prezenta mea in camera (cum zicea Ioana despre Ana) ar fi OK, dar vrea sa o si distrez. Ieri ma conversam cu tatal ei pe messenger si ea era langa mine, inconjurata de jucarii pe toate partile si cu toate astea urla ca nu-i dadeam ei atentie. Am observat asta si in masina. Daca conduce sotul si eu stau in spate cu ea incepe sa maraie ca nu o distrez. Daca stau in fata, sau cand conduc eu, isi gaseste pana la urma ceva de facut. Deci asta face numai cu mine. Cand este cu taica-su ii gasesc pe amandoi relaxati, el la calculator, ea vorbind singura cu jucariile. V-am zis eu ca viata asta este nedreapta rau de tot.

Hai ca de la o vreme intru aici numai ca sa ma plang. Dar pe cuvant daca am ceva care sa-mi mearga bine si de care sa fiu multumita.

Olga si Maya (28.05.2005)
Poze Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns omustata spune:

monu-ti-am mai trimis un PM acum, de dimineata.

Olga si Maya (28.05.2005)
Poze Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ChrisDun spune:

Sara (Sufletzica) LA MULTI ANI! Sa ai parte de viata lunga, multa sanatate si fericire!
Nelia, sa fiti fericiti impreuna, si sa va bucurati de copilasii vostri ! La multi ani! ... eu chiar notasem dar mi-a luat-o Eli inainte
Si noi tot 6 ani de casnicie o sa implinim in septembrie

Am ascultat acum prognoza meteo - cica sambata dupa-amiaza sau seara o sa ploua :(

Mergi la inceput