Bebelusi si copiluti de mai-iunie 2005 (96)
Raspunsuri - Pagina 19
babygirl spune:
Clara, cred ca Ema vb cu Teo la tel.;)Si ea tot "ALA"spune.Spune si ea de mai mult timp,dar azi a conversat mai mult.Probabil tot vreo doamna..era la capatul firului.
Bazaie si Ema la albinutele de pe perete,iar de cand are peretele pictat mai spunesi Pooh,aratand catre Winnie.Ca alte animale nu vrea sa faca, dar asculta cu interes cand incep sa miaun,sa latru,sa macai,sa ciripesc..
Imi trezesc familionu' si mergem in Floreasca. Mai vb pe seara.
adina&ema
omustata spune:
Monu si Corail-felicitari! Ma bucur mult pentru voi.
monu-mi-a placut mult morosanca si cred ca am vazut-o azi pe viu. Erai cumva pe la ora 16 la Ambrozie cu sotul si Alexia? Mi s-a parut ca sunteti voi, dar nu eram sigura si nu vroiam sa ma iau de oameni ca nebuna. Dupa ce ai zis ca te-ai facut suvite sunt 99% sigura ca esti tu. Din pacate am citit chestia cu suvitele cand am ajuns acasa ca altfel ma luam de tine pe strada
.
Gabitza-si eu tot cu calcatul m-am indeletnicit azi. Dar nu pot sa fac asta decat cand doarme Maya, ca altfel nu ma lasa sa fac nimic. Asa ca in 1/2 de ora cat a dormit ea mare lucru nu am apucat sa fac.
Androix, ChrisDun-sotul meu este plecat cu treaba, dar din 2 saptamani cat sta plecat, numai o saptamana are treaba, restul are program de voie. Binenteles ca si-a aranjat special asa pentru ca pasiunea lui este calatoritul. Ar fi si a mea daca mi-ar da mana. Probabil ziceti ca sunt fraiera de-a dreptul si aveti dreptate. Uneori ma intreb si eu cat voi mai suporta.
Ioana-nu mai stiu daca ti-am zis aseara ca am vazut pozele tale si este mortala aia in care dormiti amandoua. Iar papusica ta merita sa apara si ea intr-o revista. Macar pentru ochisorii aia minunati.
Va las ca acum se scoala si am la treaba...
Olga si Maya (28.05.2005)
Poze Maya
loreen spune:
Adina are de ce sa fie mandru Mihai ca musacaua arata bine...asa ca vara asta te-ai scos...are cine sa va faca mancare ![]()
Iar cu vorbitul la eu ma stric de ras cand ia receptorul si incepe sa se certe ca tzatzele cu robotul de ora fixa...rade si se uita contrariata la telefon...noroc ca-i gratuit apelul
...insa zice "ao"cand vede pe cineva vorbind la telefon ...sau daca aude telefonul sunand...
Si am mai observat ceva...ma tot chinui eu sa o fac sa stea putin sa o mai invat cate una alta...n-ai sa vezi sa stea...insa stie sa coboarele scarile treapta cu treapta,sa le urce la fel...de una singura tinandu-se de barele de la balustrada...duce mana la locul unde s-a lovit...si iar un lucru care m-a multumit ...a devenit un pic mai intelegatoare...daca ii spun ca nu are voie intr-un loc se opreste din actiunea...sper sa nu fie o faza trecatoare
ci sa o aprofundeze...
Loreen cu Bianca 15.10.96
si Delia 26.04.05
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"
Ada_74 spune:
In sfarsit mai pot sa dau si eu un semn de viata
CORAIL SI MONU, va doresc sarcini usoare si bebelusi sanatosi. Mi-au dat lacrimile cand am citit ca si voi sunteti gravidute.
Monu, la 3 saptamani e foarte posibil sa nu se vada samburelul, dar daca ti-a iesit endometrul ingrosat si testul pozitiv, nu mai este nici un dubiu. Iar poza cu Alexia e de revista!
Ca tot vorbesc de vizionari, m-au dat pe spate si dedicatia Emei pentru pediatra si dragostea cea mare intre Delia si motan.
Nu prea am timp, ca dau zor sa scot niste declaratii si dupa aia sa-mi pun niste vopsea in cap, ca sambata trebuie sa merg la o nunta in Bucuresti. Fetele, poate ma luminati si pe mine cum sa ajung la Restaurantul (sau Hanul) Haiducilor. Cica e in Drumul Taberei, daca stiti pe unde e poate imi dati si mie un punct de reper mai cunoscut prin apropiere. Dar la Biserica Sf. Gheorghe cel Nou stiti sa-mi spuneti cum ajung?
Va pupam,
Lili si Sergiu (11.05.2005)
monu spune:
Olga, eu eram soro! Poate ne vedem si noi ce zici?
Flori suna interesanta saramura pentru umblatori. vreau si eu reteta.
si
Alexia Ioana (24 mai 2005)
Danelutza spune:
Felicitari Monu si Corail
Vreau si eu bb 2, ma duc sa-mi violez soatza, revin cu cetitul ![]()
Isabella de la 6 la 10 luni
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Povestea nasterii principesei noastre
Daniela si principesa ISABELLA
(5 iunie 2005)
Poze cu ingerasul lui mami
patriciaRO spune:
Bai se facura 13 pagini... Face cineva cap. nou? s-au il deschide Gabitza? cum facem?
Beatrice, mami de
Alex pifos
www.dropshots.com/day.php?userid=117763&cdate=20060521&ctime=143705" target="_blank">
patriciaRO spune:
Acuma vazui si eu!
Ana 
Corail, Monu, sarcina usoara si bebei sanatosi!
Beatrice, mami de
Alex pifos
www.dropshots.com/day.php?userid=117763&cdate=20060521&ctime=143705" target="_blank">

pentru sotul tau, sa nu te superi pe mine.