Bebelusi si copiluti de mai-iunie 2005 (96)
Raspunsuri - Pagina 18
Florentina G spune:
Hai ca dupa ce postez mai gasesc cate ceva de spus....
Monu, am vazut pozele, cele cu morosanca mica sunt bestiale, eu nu ma mai satur privindu-le! Pup obrajorii aia dulci!
Slide-show eu fac, sigur ca da, daca vreti puteti incepe sa trimiteti pozele la adresa mea florentina_ghita@yahoo.com
Colaje nu am incercat pana acum sa fac si nici nu vreau sa promit ceva ca in ultimul timp nu mai poposesc pe la computer decat inainte sa ma culc sau ca astazi, prind un moment cand se ocupa mama de Maya.
Tina
12+ si
Maya
Pozele noastre
Maya la 1 an
blackpanterro spune:
Monu si Corail, felicitari pt bb2!!!!Aveti mult curaj fetelor :)
Eu nici nu ma gandesc la bb2, ne protejam tot timpul....as da intr-o depresie nervoasa daca as fi insarcinata acum.....Aidan imi distruge nervii si cu hormonii din sarcina m-as urca pe pereti.
Tdi, tot din Timisoara esti?Yoohoo...stiu cum e in Italia, am locuit si acolo 1 an si 8 luni.Inafara de orasul superb unde am locuit, am urat Italia.Abia am asteptat sa plecam....dupa parerea mea e ca in Romania, uneori mai rau, numai ca ei au autostrazi....dar scumpe ca naiba
Adriana si bebe Aidan Alexander(27.06.2005)
Aidan Alexander
"Life isn't like a bowl of cherries...it's more like a jar of hot pepers.What you do today might burn your ass tomorrow."
babygirl spune:
Waaaaaaaaw!!!3
!!!
Felicitari,Corail! Felicitari,Monu!!!

Androix,Andutzy,tin pumnii.
Monu, minunata Alexia in costum popular. Vai,dragalasa este! Am si eu o poza intr-un costum de Maramu',doar ca aveam 2 ani.Fusta care trebuia sa fie pana la genunchi imi stergea varful pantofilor.Primii 3 ani din viata i-am petrecut in BM, mama mea fiind de acolo.
adina&ema
Cloreta spune:
Vai Monu, cate e de frumoasa Alexia imbracata asa! Da' unde ati gasit costum asa mic? Bluza nu e "originala" ca sa zic asa, decat ca model, materialul e modern:) Dar am vazut ca acum asa se poarta, mai putin cusute si cu ajur de mana. In sfarsit, e o papusica nu alta
Si ma tot intreb cum sta sa ii pui basma, asta a mea trage orice i-as pune pe cap.
Iar papa 
, m-am uitat de doua ori:))))
Pozele mele
blackpanterro spune:
Florentina, nici nu ti-am spus felicitari pt bb2, asa ca FELICITARI!!!:)
Monu, am vazut moroshanca, ce bine ii shade 
Loreen, te invidiez ca te intorci la lucru, asa as vrea si eu sa lucrez ca m-am saturat sa stau acasa...
Adriana si bebe Aidan Alexander(27.06.2005)
Aidan Alexander
"Life isn't like a bowl of cherries...it's more like a jar of hot pepers.What you do today might burn your ass tomorrow."
babygirl spune:
am doua anunturi de facut:
1.copilul meu vorbeste la telefon.Alo, alo! sa vedem factura urmatoare..![]()
2.sotul meu va sta mai mult pe acasa vara asta, ca deh,e vacanta.va lucra doar 2zile/sapt.drept urmare m-am gandit sa-l pun la treaba.i-a placut atat de mult ideea incat singur-singurel a facut poze.pai cum sa nu vi le arat daca si-a pozat singur musacaua...![]()
gabitzam spune:
Bravo graviduteleeeee! Corail si Monu

Gabitza si bebe Andrei-Stefan
(25.05.05)
Andrei 0-5luni | Andrei 6-10luni
gabitzam spune:
Acum am modificat in lista si am vazut, Tina si Corail au nascut amandoua in 18 mai si sint burticoase acum. Aveti grija celelalte fete din 18 ![]()
Iar Monu e inaintea mea in lista, sper ca nu se ia 
Nici mie vad ca nu-mi vine ciclul. Daca n-as lua pastile si daca n-as stii ca n-am comis-o, as intra la idei ![]()
Gabitza si bebe Andrei-Stefan
(25.05.05)
Andrei 0-5luni | Andrei 6-10luni
Cloreta spune:
Adina, cred ca Ema vorbeste cu fi-mea la telefon:)) Numai ca a mea face asta de vreo luna si vorbeste la toate telefoanele din casa. Dar chiar "vorbeste", ce e la gura ei! Alo nu zice clar decat rar, mai mult ala spune. Si in convorbirile ei tot aud ceva cu "madam, madam", o vorbi cu vreo doamna:)
In vocabular avem: mama, tata, apa, caca (scuzati), pa. Si cand ii arat o albinuta de plus face bzzzzzz si la pisicuta pisi, pisi. Mai putin ham, e ma mult un fel de am. Lucram in continuare.
Cucu-bau a mea face la usa de la casuta, se baga inauntru si si se ascunde. Si ne alergam seara cand vine tati, e topita dupa jocul asta, se uita inapoi si daca vede ca o urmaresc chiuie si tropaie. Ea fuge tinuta de maini daca nu merge singura si se duce cumva cu capul si corpul inainte si picioarele vin din urma:))))
Pozele mele
loreen spune:

Monu

Corail

...felicitari fetele sa fie intr-un ceas bun,sa aveti sarcini usoare si copii cuminti care sa nu va streseze mai mult...
Zburda inima in mine de fericire cand aud ca faceti al doilea copil si imi dau lacrimile ca eu nu mai pot face inca unul...Chiar vorbeam azi cu Cornelia in parc de al treilea si culmea este ca desi suntem constiente de haosul din viata noastra cu doi ar fi loc si pentru inca unul,chiar daca numai in visele noastre...
Regret ca nu am putut sa o fac pe Delia mai aproape de Bianca poate alta ar fi fost relatia dintre ele...va fi greu pentru voi insa va fi bine pentru copii...
Monu m-am topit toata cand am vazut micul pui de morosan imbracat in strai popular...este minunata si ii sta atat de bine...si m-a apucat un dor de duca spre zona unde am copilarit pana la 14 ani...am mai vazut si perinile puse stiva si parca simt miros de iarba cosita si fan ...of...tui mama ei de viata scarboasa
Florentina interesant tratament...mi-ai dat o idee...dar cum faci solutia,adica cata apa si cata sare sa nu o fac ocna si apoi sa-mi dea copilul cu ea in cap...ca si-asa nu stiu cum va lua apa cu sare...
La servici nu am net pentru ca nu am voie sa am retea pe computerul cu date secrete...asa ca tot acasa cand vin ...si n-avea grija ca-mi gasesc eu timp de stresat forumiste gravide ![]()
Adriana pentru mine nu-i o bucurie ca ma intorc la munca....as fi vrut sa mai stau cu Delia insa ma streseaza magarii astia de-acolo si decat sa-mi fac ambitia si sa nu merg dar sa o iau in bot mai bine asa...
Loreen cu Bianca 15.10.96
si Delia 26.04.05
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"