Bebelusi si copiluti de mai-iunie 2005 (96)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns corail spune:

Felicitari monu!!! Sa ai o sarcina usoara si un bebe2 sanatos!!
Se pare ca incepe sa creasca numarul gravidutelor din grupa mamicilor cu un copilas in mai-iunie 2005! Pentru ca si eu sunt insarcinata,in 6 saptamani! Am fost ieri la ecograf, am vazut bataile inimii la bebe!
Asa ca o iau de la capat cu senzatiile din perioada sarcinii!!A fost un pic mai devreme decat ne-am programat noi, dar ne bucuram tare!!!M-am gandit ca nu o sa mai am asa de mult timp pt Sophia, dar pe de alta parte m-am gandit ca ii facem un fratior sau o surioara cu care sa se joace, asa ca e spre binele ei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Monu si Corail FELICITAAAAAAARI!!! Ah, abia astept sa va dau si eu asa o veste!
Monu eu zic sa stai calma deocamdata ca e cam mic sa se vada la eco.

Andreea mamica lui Filip Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

Corail, felicitari!!!! sa ai o sarcina usoara si bb2 sanatos.

si Alexia Ioana (24 mai 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cloreta spune:

Ioi ma!
Monu, Corail, felicitari pentru bb2!!

Hai ca m-am topit Sa aveti sarcini usoare si bebelusi sanatosi mamicutelor. Gata, sunteti trei viitoare mamici de acum!

Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tdi spune:

Uaaaaaaauuuu ce vesti!!! sa fie intr-un ceas bun BB2, fetelor, sa aveti sarcini usoare si bebeluti sanatosi! La alte aspirante: succes!!!

Album Alyssa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tdi spune:

La multi ani ANA!

Monu, zic si eu ca e prea devreme sa vezi ceva, depinde si cand a avut loc ovulatia...daca e in grafic si ai eco bun, pe la 5 saptamani se vede "ceva" si se aude inimioara.

Am si eu aici o prietena (romancutza de-a mea din Timisoara) care asteapta bb2, are un baietel atomic nascut odata cu Alyssa mea si acum e in 6 luni jumate tot cu baietel desi si-ar fi dorit enorm fetitza.
Zau ca ma bate gandul si pe mine!(ar fi bine sa ma bata cu ciomagul ca sa-mi treaca!!!)
Abia am adormit pitika, i-am servit de dimineata o portie de militarie ca nu se mai putea...ne mananca serpii in casa acus daca stau numai dupa fundicul ei! am dat cu aspiratorul si am spalat peste tot, acompaniata de urletele ei de "aprobare" aproape 2 ore, de mancare n-a capatat nimik dupa laptele de dimineata asa ca a ras o cutie mare de iaurt cu cirese fara sa respire dupa ce gataram concertul! Acuma fug sa-i fac papa de pranz si sa halesc si eu ceva ca-mi sar matezele de foame. Sper sa intru mai tarziu.
Pusi!

Album Alyssa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Florentina G spune:

Monu felicitari! Ai incredere ca totul este asa cum iti doresti, adevarul este ca e cam devreme sa se vada la ecografie, mai asteapta un pic sau mergi la alt ecograf! Ce ma bucur ca nu sunt singura din grup!!!! Asteptam intariri fetelor! Androix, Andutzy, facem galerie, hai, care se mai inscrie in lista?!!!!

Eu in afara de niste stari de greata fugitive si somnolenta din cand in cand ma simt minunat! Mananc orice, o am pe mama care nici nu asteapta sa zic de doua ori ca am pofta de ceva, imediat trece la actiune! Aseara mi-a facut aripioare crocante cu conopida pane si usturoi.... am mancat de nu mai puteam respira dar am si tras toata noaptea.. am avut niste arsuri de m-am zvarcolit in pat si m-am mutat de la un capat la altul ca simteam ca ma sufoc!

Loreen, pana la urma te-ai hotarat sa te intorci la serviciu... tot e bine ca ai stat mai mult decat credeai la inceput. O sa fie greut la inceput dar te vei obisnui incet, incet.... Sper sa ai net la serviciu ca de acasa or sa fie ocazii mai putine sa intri!

Gabitza, nu mai stiu... tu ai inceput deja serviciul? Bona e la fel de minunata ca in primele zile?

Chris, super! trei zile as pleca si eu fara Maya, desi si asa mi se pare mult. Adevarul e ca as avea nevoie de cateva zile de respiro dar pana nu o intarc pe Maya nici nu pot sa visez la asta macar!

Mercedes
, si Maya e la fel ca Bianca. Merge tinuta de o mana sau un deget, chiar face cativa pasi singurica, totul e sa nu constientizeze ce face ca se lasa pe vine imediat si nu mai vrea sa mearga. Oricum nu-mi fac probleme, o sa mearga ea cand va fi pregatita, deocamdata nu mai iesim fara tricicleta nicaieri, ii place la nebunie iar eu nu o mai pot cara in brate ca am avut cateva zile cand m-a durut burta ingrijorator de tare.

Maya are mai mult de o saptamana de cand mananca foarte bine. Ma uimeste! Si daca va spun ce metoda i-am aplicat o sa radeti de mine.... A venit mama intr-o zi acasa si-mi spune ca s-a intalnit cu o fosta colega ai carei nepotei s-au confruntat cu aceeasi problema ca a noastra - viermisorii. Cica le-a dat patru zile la rand pe stomacul gol trei lingurite de apa cu sare si au eliminat animalele imediat. Am zis sa incerc, ce se putea intampla rau?! Din a doua zi de "tratament" a inceput Maya sa manance super bine iar la cateva zile am observat lighioanele in pampers insa nu miscau asa cum am auzit ca se intampla de obicei. Oricum acum o sa-i repet din nou copro si daca ii iese bine nu-i mai dau Permax-ul pe care ma chinui de o saptamana sa-l gasesc in farmacii.

Pufuleti si grisine mananca si Maya non stop daca i-as da! E jale daca vede vre-un copil ca mananca si ea n-are! I-am dat si inghetata de cateva ori, daca ar fi dupa ea ar manca una intreaga!

Ma duc sa mananc si eu ceva ca azi am baut doar lapte si ma ia cu lesin....

Va pup!

Tina 12+ si Maya
Pozele noastre
Maya la 1 an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ChrisDun spune:

FELICITARI MONUUUU SI CORAIL
Sa fie intr-un ceas bun, sa duceti sarcina cu bine pana la capat si sa aveti parte de bb sanatos! Wow!

Ma bucur pentru voi, si mai ca m-as pune si eu pe treaba... da' mai am de lucrat ceva ca sa-l conving pe sotzior :( Pana acum vroia el, si nu vroiam eu. Acu' e invers!

Tina, in caz ca putem veni la intalnirea de sambata si ne potrivim la orele de somn, o sa te sun. Tot in Sebastian stati?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

Haideti sa va zic ce am facut la sighet. am ajuns dupa o noapte de mers cu trenul presarata cu urlete pana la 1 nopatea. a doua zi am taiat motul fetei. a fost foarte cuminte si a ras si s-a amuzat. a ales cu ezitare obiectele de pe tava (bani, bijuterii, mobil) pentru ca era ocupata cu painea. in afara de 5 zile cat a luat peritol nopatea nu dormea si zvarcolea si urla. ne-a terminat! ziua nu aveai prob;eme cu ea. cum venea noaptea dormea dupa baie maxim o ora, daca aveam noroc, si se trezea si urla. isi lua in mama adidasii si rucsacul si se ducea la usa ca ea vrea afara. in ultima noapte la bunici, parca a stiut ca venim acasa, a fost cuminte si a dormit. si pe tren a fost cuminte. OK la mot a fost ceva intim fara zarva, doar cu nasii. motul fetei
la ziua ei a fost agitatie mare. meniu ziua alexiei dar a iesit bine.
in rest am stat in casa pentru ca in afara de 2-3 zile faine a plouat non-stop.
la nunta a plouat cu galeata, nici nu am apucat sa facem poze cu fata care era imbracata in rochita special cumparata. a fost cuminte in biserica si s-a amuzat. iar eu la coafor m-am facut gigea roscata cu suvite blonde dar nu mi-a prisn vopseaua cum trebuie. si am zis in gluma ca poate sunt gravida si am ras ca nu se poate.. si uite ca se pate si vopseaua nus e prinde la gravide asa cum trebuie:)
a invatat sa urce scarile, sa dea cu piciorul in pisica si sa tropaie marunt. sa pufaie ca tati cand fumeaza, sa tipe cand nu i se face pe plac, sa bage jucariile la loc in sac si o multime de alte prostii:)
si ca sa inchei scurta cronica de vacanta, am facut poze cu fata imbracata taraneste (cum se zice pe acolo) luati de vizionati:)
mandra morosanca

apropo,
dupa ce fac toti bb-ii un an mai facem un colaj? ar fi tare frumos!

si Alexia Ioana (24 mai 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Florentina G spune:

Corail felicitari!La fel m-am gandit si eu, ca o voi priva pe Maya de toata atentia mea cand va veni celalalt bebe dar sunt sigura ca se vor gasi destule resurse sa le fac pe plac amandurora! Sunt sigura ca nu voi putea simti decat fericire cand voi fi mamica din nou, ca ii voi iubi pe amandoi la fel de mult, sper numai sa fie macar la fel de cuminte ca Maya desi pe aici vad ca la al doilea bebe se cam schimba placa!

Wooow ce de vesti bune astazi!!! Hai ca incet incet prind mai multe fete curaj pentru bb2... lucru ce ma incurajeaza si pe mine mai ales!

Chris, da, stau aproape de Sebastian, de fapt la mijloc, intre Petre Ispirescu si Margeanului. Ar fi frumos sa ne vedem!

Tina 12+ si Maya
Pozele noastre
Maya la 1 an

Mergi la inceput