Bebelusi si copiluti de mai-iunie 2005 (96)
Raspunsuri - Pagina 16
Mercedes spune:
loreen -asa am spus si eu si m a tinut doar pana in februarie programul scurt - ca asa a fost filmul
Dar pivalone am inteles ca e scos de pe piata, apropo exista si picaturi pivalone??(eu stiam doar de tablete pentru gat)
gabitzam spune:
Laura, merge doar la camasi. Dar eu am o tona de tricouri si diverse alte chestii. Si sa fie al naibii daca eu pot pune pe mine tricou necalcat. Si ti le calca masina , dar le stringe si le pune in dulap? Cum spuneam, bleaaahhh!
Precum vedeti, am renuntat la calcat
Ca plec acum la impachetari. Si fac o pauza inainte, mai citesc si eu una, alta pe acilea ![]()
Gabitza si bebe Andrei-Stefan
(25.05.05)
Andrei 0-5luni | Andrei 6-10luni
Androix spune:
Mercedes, pastilele de gat sun OROpivalone, eu i-am luat lui Filip picaturi pentru nas infundat PIVALONE 1%, or fi si pentru ochi...
Despre calcat ce sa va zic, eu nu prea servesc decat acum vara 2-3 camasi si vreo bluza ceva pentru mine. Dar eu cand s-o inventa masina de spalat care si intinde rufele pe sarma si le si strange si le baga in dulap gata aranjate dau de baut 

BTW, cred ca va las si merg sa intind niste rufe...![]()
Andreea mamica lui
Filip Stefan
loreen spune:
Gabitza habar nu am ce face cu tricourile...dar exista posibilitatea de a angaja pe cineva pentru calcat...![]()
Mercedes pe mine ma va tine pana in aprilie anul viitor programul redus ca nu am de gand sa fac nici o concesie magarilor de acolo pentru ca nu m-au lasat sa revin la munca cand vroiam eu...nu la cheremul lor...
Cuscra io parca asa tin minte ca se numeau Pivalone...au trecu si niste ani de-atunci ...sa tot fie vreo 6
Adriana i-am dat paine din aia Deliei,cu unt si verdeturi am avut...este buna rau zic eu ca Delia este intr-o perpetua greva si mai mult de 3 imbucaturi nu a luat...
Gata fug sa scot animalu' afara...ne asteapta Stefan si Alex in parc...
Loreen cu Bianca 15.10.96
si Delia 26.04.05
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"
Florentina G spune:
Salutare!
Mai, eu ma chinui rau sa apuc sa scriu doua vorbe si in ultimul timp mi-e din ce in ce mai greu...
M-am uitat la pozici, la filmuete, nu o mai facusem de multisor si acum am ramas uimita de cat de mult s-au schimbat copiii nostri. Sunt toti niste frumosi, veseli si nazdravani!
Adina, m-am prapadit de ras cand am vazut poza! E buna de trimis la revista, sigur castigati un premiu!La intalnire as veni si eu numai ca singura posibilitate ar fi sa vin cu un taxi, distanta e cam mare si e si greu sa ma trambalez cu carut sau tricicleta dupa mine. Sa vad daca gasesc pe cineva sa ne arunce si pe noi pana acolo....
Revin.... trebuie sa o culc pe Maya ca nu mai sta de nici un fel si mai ales sa fac o vizita.....
Tina
9+ si
Maya
Pozele noastre
Maya la 1 an
Androix spune:
Gravidutza dragalasa, au inceput greturile? Offf, lasa ca trec ele, nu dureaza decat cateva saptamani. Macar poti manca? Iti trimit un pemeu intr-o problema personala ![]()
Andreea mamica lui
Filip Stefan
Androix spune:
quote:
Originally posted by elisor
Am deschis capitol nou, sper ca am reusit, haideti sa ne mutam acolo!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77778" target="_blank"> Bebelusi si copiluti de mai-iunie 2005A & B
Eli si puisorii BiancaAndreas
Andreea mamica lui
Filip Stefan
ChrisDun spune:
Ana (viviT), sa fii sanatoasa si iubita!
Dragelor, incepe sa se contureze un mini-concediu fara Carina...
Am "asteptat" sa faca anul - mi-era prea greu/mila sa o las singurica inainte de un an. Dar week-end-ul viitor o sa plecam (in fineeee!!) la munte, in Parang. De-abia astept! O sa o las pe mama sa stea cu Carina, si trei zile o sa ne facem de cap...hm, parca vad ca o sa sun din ora-n ora sa intreb ce face cupilu 
Clara, de-abia ieri am vazut raspunsul tau pe messenger - o sa te adaug azi in lista cu noul id.
Il legatura cu somnul din cursul zilei, Carina are mai nou doua perioade de somn: 9-10.30 si 16.00-17.30. Ultima doar daca nu apuca sa doarma intre 13.00 si 14.00 in carut, in parc. Dar nu prea ii mai place sa doarma in carut - nici nu se odihneste calumea, nici nu este prea liniste...
Olga M, pai si eu credeam ca sotul tau e la conferinte... nicidecum in vacanta 
Nu mai stiu daca v-am zis ieri: am renuntat la internet acasa, incepand cu 7 iulie
Asa ca adio messenger :( dar pentru o cauza nobila, zic eu. In fine, sa vedem cum evolueaza treaba si la serviciu.
Sa aveti o zi usoara!
monu spune:
Salutare,
am revenit din oras. aaaaa sunt putin dezamagita. am venit mai repede acasa dintr-un anumit motiv. a iesit test de bb pozitiv. ar avea cam 3 sapt si 6 zile. la echo nu a vrut sa-si arate moaca. :) se vad peretii uterului ingrosati dar fii-miu nik. mai merg sapta viitoare. oricum testul e cakr pozitiv iar mosafirii nu au venit pe la mine.
si
Alexia Ioana (24 mai 2005)