Mamici casnice (54)
Raspunsuri - Pagina 5
georgi75 spune:
Gata pauza...Mi s-a trezit bebelina.Papa si afaraaaaaaa...Mai vorbim pe seara.
Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate
Georgiana-mami de Stefania(2,3 ani)
Avem si POZE
alexa si mami spune:
fetelor!
noi am fost la gratar, a fost super vreme si distractie, chiar daca am fost noi 3 cu mama :))) alexa era frinta de oboseala, si acum doarme.
flavia, noi ne-am confruntat cu o diaree, nu 2 sapt, ci 2 luni:( abia dupa un regim f f strict am scapat de ea. ce cereale ii dai? eu ziceam ca e la regim si ii dadeam milubrei (cereale cu lapte)
hai ca vb mai tirziu, merg sa o trezesc pe maimu sa plecam la plimbare.
pup, pa pa!
alexa
malla spune:
Da, Flavia, am sot fain, ... mai face si el surprize cand si cand:)
Crismir, da si mie imi vine sa il mai temperz pe Andrei cu o palma, dar ma "autoeduc" cat pot... ca nu am in cine da :) Si ce strica el daca are atata energie, se trezeste dimineata si pana seara e in continua miscare...eu dupa el... si uite asa cadem franti seara, la 10...
pai spuneti si voi mai am eu chef de alte "alea"? Si energie? Nuuu... si in general sunt plafonata... ca toata ziua mi-o petrec "dupa Andrei". Uneori simt nevoia sa mai fac si altceva, sa ies din mediu asta... hai ca va bat prea mult la cap...
Une-i Andora, ca nu o vazui...
mai stiti ceva de Porumbel? porumbel e mama eroina cu trei copii... Oare cum o rezista?
Georgy, fain daca puteti sa iesiti afara, la noi e timp de toamna, azi-noapte asa de rau a pluat si a batut vantul de ziceai ca esti in filme de groaza... Auzi, in plina vara sa am centrala deschisa, asa ceva nu am mai pomenit!
Adinella
"Cand Dumnezeu este cu tine, nimeni nu poate sta imptriva ta"!
Andrei si Adriana
ange spune:
Dana,iti dai seama ce frumos o fi acolo la ocean,caldura,soare,bikinei !?!?!
abia astept sa vina ziua cand ne vom vedea la Moeciu.
diadaniela spune:
aoleu Cami ,taci din gura ,ca eu sunt soparlele. as sta numai la soare.
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
georgi75 spune:
Parca s-a pus vantul sa bata mai raaaau...Nush ce sa fac, sa mai ies... sa nu mai ies...
Luna bine ai venit si stai linistita ca si io plec la treaba in septembrie..Sper ca plec... ca la ritmul in care invatz...
Flavia pune in aplicare ce ti-au zis fetele ca au dreptate. la tine si la Sara.
Adinella rabdare, rabdare si iar rabdare.Ti-am mai spus.Andrei e Andrei si tu esti tu.Mai fa-ti timp si pentru tine.
Hai va ca a venit maimu pe capul meu la calculator.
Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate
Georgiana-mami de Stefania(2,3 ani)
Avem si POZE
malla spune:
Georgy, mi-as mai face eu timp de mine dar nu am cu cine sa il las...
Adinella
Andrei si Adriana
malla spune:
Deci reiau intrebarea :)
Cum se scrie "autentificare" in enlega? Care stie? Fetele cu engleza...
Adinella
Andrei si Adriana
diadaniela spune:
cand fii-mea avea cateva luni eu o luam cu mine si la salon. toata lumea se juca cu ea,mai tragea cate un pui de somn (ii luam carutul cu mine) ,o alaptam la cosmetica etc si eu ma simteam tare bineee.
la Mall nu mai spun ,ca mergeam mereu cu ea la cascat ochii pe acolo.
da' si fii-mea acum ar sta numai la Mall.
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
Porumbel30 spune:
autentificare = authentication
"Sufletul n-ar avea curcubeul daca ochii n-ar avea lacrimi..."