Mamici casnice (54)
Raspunsuri - Pagina 6
maria2mami spune:
O intrebareeeee........
Cat e chiria la 2 camere, casa la curte, Bucuresti...toate conditiile?
Ce am gasit pe google e exorbitant....sub 200 euro nu e nik
Daca stiti ceva, pe cineva....astept ...
mmiha
light spune:
Io is aici da habar n-am sa raspund la intrebarea ta.Ma duc ca fac niste clatite la copil sa il mai inmoaie la burtica.
mama Lucia si Liviu minunea (24.05.2002) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41618" target="_blank">Povestea-nasteriiwww.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66122" target="_blank">Haideti sa militam PENTRU APLICAREA LEGII IMPOTRIVA FUMATULUI IN SPATIILE PUBLICE, sa facem ceva pentru copiii nostri!!! Liviu - desene si picturi noi
maria2mami spune:
Incearca un sake cu: laptic, suc de portocale si suc de mere....efect imediat si garantat
burtica la baiat.
mmiha
maria2mami spune:
Veve zice la discutii generale:
"Deoarece in urma instalarii noului server,forumu' a devenit mai sprinten,ne-am gandit sa testam capitolul de 20 de pagini.Sa vedem ce iese!"
mmiha
Danelutza spune:
... multzumesc pentru urari fetili
am cetit ce-atzi scris:
Flavia pentru diaree, orez, morcov, eu am bagat la greu pilaf de orez in Isa
Lucia pentru burtica, Isa n-a facut doua zile, i-am dat un kiwi dar nu din ala tare ci din ala foarte copt, dupa 4 ore a facut, adica aseara.
Revin, mai tirliuuuu, mi-am permis o mica pauza sa va salut.
Isabella de la 6 la 10 luni
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Povestea nasterii principesei noastre
Daniela si principesa ISABELLA (5 iunie 2005)
Poze cu ingerasul lui mami
light spune:
Va multumesc, am reusit cu lapte cu miere.Nici o sansa cu sake sau lapte cu portocala sau kiwi ca nu mananca, e foarte mofturos
mama Lucia si Liviu minunea (24.05.2002) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41618" target="_blank">Povestea-nasteriiwww.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66122" target="_blank">Haideti sa militam PENTRU APLICAREA LEGII IMPOTRIVA FUMATULUI IN SPATIILE PUBLICE, sa facem ceva pentru copiii nostri!!! Liviu - desene si picturi noi
CRISMIR spune:
DANA si ANGE da,fain la caldurica,la ocean,da parca daca e tot timpul te plictisesti de ea....asa e aproape tot timpul anului...da faza faina e ca ne simtim in vacanta tot timpul.... la voi si las ca vedeti ce bine va fi la Moeciu,eu inca mai ,ca ce-as veni si eu
Mirela si Robert Cristian(19 octombrie 2004)
http://community.webshots.com/user/crismir100
http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001 1 anisor AICI
ange spune:
crismir,lasa ca nu se compara Moeciu cu Florida ta
eu zic ca mai bine e acoo la tine decat la noi la Prahova
La iarna avem de gand sa vizitam si noi florida ca prea o lauda toata lumea.Soparle si serpi deia sunt iarna acolo ca eu mis tareee fricoasa si nu as vrea sa-mi treaca repede de Florida?
adinell,iote ca ti-a raspuns porumbel.Eu oricum nu stiu engleza deaia
bey,eu am o problema mare.Vreau neaparat sa botez un copil cand vin acum acasa.Cum sa fac sa-l gasesc? Dar e musai sa fie de pe langa Bucuresti sau Buzau ca nu avem timp sa umblam prin tara de nebuni.Cele 4 sapt. de vacanta sunt deja "amanetate"
andreea_tx spune:
fetiliii...nu stiti ppe cineva care are nevoie de un carucior pentru bebei? este marca ABC Design Germania model Trolli cu trei roti mari de cauciuc si culoare portocaliu cu bleu.il dau cu 4 mil.el a fost 6 mil si e aproape nou.