Mamici casnice (54)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diadaniela spune:

Miha ,da' tu unde umblasi pana acum?
iar nu ti-a mers netu?
fetele ,mai stiti ca mergem la Moeciu?

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria2mami spune:

Luna...bine ai venit
Georgii multa putere sa treceti peste si multa sanatate sorei tale
Flaaa...fetele au zis exact ceea ce trebuie si ce nu trebuie cand e vb de pacatoasa de diaree.
Uite regim-ul alimentar pe acre il am de la spitalul de boli infectioase Victor babes...de cand am fost internata cu Maria (cu enterocolita si hepatita a)

ALIMENTATIA IN CONVALESCENTA AFECTIUNILOR DIAREEICE ACUTE

ALIMENTE PERMISE:
-ceai de menta, musetel cu zaharina
-sucuri de mure si afine fara zahar
-branza de vaci uscata, telemea cas
-supa de legume strecurata cu paste fainoase, bors cu carne
-paine alba cu sare, aluaturi fara drojdie, budinci de orez, de gris, macaroane, taitei fara zahar,pilaf de orez cu carne, macaroane cu branza
-carne salaba- pui, gaina, vaca,peste, fiarta , fripta sau sub forma de perisoare
-biscuiti sarati, stiksuri, paine prajita....si apa plata cat mai multa

ALIMENTE NEPERMISE
-lapte, branzeturi fermentate, cascaval
-fructe crude, compoturi, dulceturi, gemuri
-dulciuri, rahat , jeleuri, bomboane, prajituri de cofetarie, ciocolata, creme, sucuri, siropuri
-paine proaspata, aluaturi cu drojdie
-legume proaspete..fasole, rosii, varza.........legume uscate fasole , linte...
-carne grasa, viscere (sper ca am scris bine)...rinichi, ficat, creier, inima
-conserve din carne si peste....mezeluri, pastrama, carne congelata, sosuri, grasimi, condimente, clatite, gogosi...

Noi am respectat STRICT acest regim, fara lapte nici macar din cel pt diaree, fara iaurt, smantana...etc

Ai mare grija (cum am patit si noi) ca dupa cateva zile de regim strict....SE CONSTIPA!
Sa nu lasi regimul balta ci sa-i dai suc de portocale si de mere...numai pentru a se regla la burtica.
Daca renunti la regim, vezi doamne , ca bebe e constipat si num mai face diaree....o patesti rau de tot
Maria , dupa vreo 4 zile de regim era atat de constipata incat sa chinuit o ora pe olita cu supozitor cu tot si deabia a facut kk. si noi am renuntat la regm si a doua zi....iar diaree
Sanatate multa puisorului frumos

Revin...pup iu'

mmiha

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria2mami spune:

Dana.....eheee ce va merge....sa stii ca lumea (adica io') mai si munceste
Sunt la pacatosul asta de serviciu.Imi amintesc de Moeciu...deabia asteptam

mmiha

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns malla spune:

Sotul s-a dus sa pregateasca mancarea, mai exact sa gateasca ceva rapid, si insista sa manc cu el... nu am pofta si chef deloc dar daca a insistat atata am zis sa nu ii stric placerea de a ma servi,...si nici nu accepta sa il ajut, a zis sa stau pe net sa ma mai relaxez :)
asa ca bag pe aici, pana vine el...:)
Mai hai sa va intreb ceva, cum se scrie autentificare in engleza? Ca nu stiu cum se scrie :( merci mult... hai ca trag o fuga pe la optimiste sa vad daca a parut o prietena(SunSmile).
Bun venit pt. Luna, oare am scris bine numele?

Adinella

"Cand Dumnezeu este cu tine, nimeni nu poate sta imptriva ta"!

Andrei si Adriana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

Bun venit lunna27. Nu conteaza ca doar pana in septembrie esti in concediu, ca doar nu se sparge gashca:) O sa fim "casnice si foste casnice"
De fapt din toamna cam toate vom "expira" (scuzatz expresia:) si gata cu binele
Mai povesteste-ne despre voi, da si datele sa va trecem pe listutza

Lucia esti o scumpa, o sa ma documentez din tot ce mi-ai dat. Nu pare prea lunga lista cu alimente interzise, sper sa ma pot tine de regim.
pt Liviu sa treaca constipatia, ca nu-i bine nici asa, nici cu diaree :(
Sara diaree n-a avut niciodata, in schimb constipata da, cu asta parca ne-am obisnuit:)

Ma pregatesc sa-mi astept sotul acasa, cica azi am facut mancare :)

Dana normal ca mai tinem minte, tocmai le spuneam nurorilor de iesirea asta si ca tu poti confirma

Flavia (sotie si mamica fericita)

Mergi la inceput

Miha,i-am povestit si colegului despre ce ai patit cu antrenorul ala si cica si el zice sa le mai lasam un an . ca sunt cam mici.
asa o fi?

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISMIR spune:

FLAVIA,am pus si poze in link-ul 2,sunt destul de multe,sper sa aveti rabdare sa va uitati,sa vedeti copii si nebunie ca niciodata,a fost superb cu fetele...noi ne intalnim destul de des la sfarsit de saptamana,si deci sunt poze multe....abia astept sa va intoarceti de la Moeciu sa vad poze,cred ca v-a fi asa de fain!!!!...si eu nu sunt acolo,..

ADRIANA sa treaca starile nasoale,si problemele!...sa sti ca si Robert e nazdravan,si uneori imi vine sa-l "omor" in bataie,face numai tampenii,dar apoi ma calmez citind aici ca toti fac la fel ca sunt COPII...deci eu iti doresc sa fi tare si sa treci peste toate si sa sti ca noi te

ANGE nasol cu visul...si eu am visat urat spre dimineata si vreau sa sun acasa sa vada totul e ok,am visat tare ciudat...stie careva ce inseamna:"bube cu puroi pe degetele de la picioare"...brrrrr...plus am visat-o pe bunica sotului meu care e moarta si pe soacra mea,hmmmmmmmmm...tare ciudat!!!!

si revin!

Mirela si Robert Cristian(19 octombrie 2004)
http://community.webshots.com/user/crismir100
http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001 1 anisor AICI

Mergi la inceput

Flavia ,nu prea mai trec pe la nurori ,ca parca s-a cam stricat topicul . nu prea mai e ca la inceput.
sorry!

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

mmiha mersi mult, o sa-mi notez tot ce ai scris despre regim sa fiu sigura ca ma tin de el.
Doamne cate prostii i-am mai dat, mai ales sunca si cascaval toata ziua rontaia la ele.
Oare de ce nu v-am intrebat mai repede?

Adriana vezi ce sotz fain ai si cum are grija de tine> Toata aprecierea pt el. ai de ce sa fi multumitoare

Flavia (sotie si mamica fericita)

Mergi la inceput

mai Mirela ,ce mult mi-ar placea sa locuiesc acolo la tine.
e doar soare ,fara zapada si zloata,ocean ,plaja.
cred ca esti o fericita.

Dana

Mergi la inceput