Fecioare DC(7)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dianaiulie2009 spune:

La mine nu s-a potrivit horoscopul zilei de azi !!!! Dar nu ma supar ...

albumele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alayna spune:

De ce e asa slaba prezentza prin zona?

"Sa nu lasi sa treaca o zi fara sa vezi, fara sa auzi sau fara sa citesti ceva frumos..."(Goethe)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

quote:
Originally posted by anacezara

Fetelor , mi-am amintit de o chestie care pe mine ma caracterizeaza . Sunt obsedata de anumite lucruri . De ex. , nu-mi place cum intinde nimeni hainele pe uscator sau cum le impatura si le pune in dulap , ianfara de mine . Daca sotzul da cu aspiratorul gasesc tot timpul cate ceva care nu-mi place si merg in urma lui inca o data . La mine e valabila chestia cu un loc pentru fiecare lucru si fiecare lucru la locul lui .
Am cam multe obsesii si din cauza asta sunt foarte obosita , nu-mi place sa umble nimeni printre vasele mele , sa-mi spele paharele , vad imediat daca cineva a umblat cu un anumit lucru , vad daca ceva e mutat din locul unde l-am aranjat eu initial .

Voi cum stati la capitolul asta ??? Eu cred ca e ceva specific zodiei noastre !!!

albumele noastre

Parc-am fi gemene. Ma recunosc in fiecare cuvintel pe care l-ai scris.Desi nu cred ca-i pera bine , dar imi e f. greu sa-mi schimb felul de a fi.Am incercat de multe ori dar ma tine 2 zile si revin la "normal".

Noi 2 singurei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_maria222 spune:

here i am ..once again...happy happy happy! nu pt par..culoarea imi place dar de tuns..neah..doar m-a filat un pic si m-am enervat ca NU a vrut sa ma tunda.. nu ma intrebati de ce...de nebuna poate!!! nici nu mai zic ca m-a plouat de zici ca-s porcusor de guineea frezat!!

in rest..acum am venit de la plimbarica.......a fost super extra ok..am tipat prin niste walkie talkie....eu si prietena mea luiza..ca niste zabauce...ca deh..doar sunt sefa lor!!!!

multe poze
HAI DINAMO!!!!

Asta e viata mea..este si buna si rea dar e mai buna fara tine in ea!!!!

Mergi la inceput

Horoscopul zilei , care la mine iar nu se potriveste :

15 iunie
In prima parte a zilei, intentionezi sa soliciti o marire de salariu. Nu ai ales momentul cel mai potrivit! Tocmai acum, colegii de serviciu se plang ca nu esti suficient de cooperant(a). Incearca sa te destinzi si sa te mai detasezi de problemele cotidiene!

albumele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Fetelor , cam slaba miscarea. Sunte-ti ocupate?

Noi 2 singurei

Mergi la inceput

fecioarele iar au intrat mai devreme in week-end !!!! prea multa liniste prin zona . Chiar nu puteti intra nici 2 minute sa ne spuneti ce mai faceti ???

Sa incep eu . Am fost sambata la un control la endocrinologie . Am primit o gramada de analize de facut . Am facut si ecografie paratiroidiana . Totul bine pana acum . Mai astept niste analize , iar sambata merg la control cu toate rezultatele .
Chestia pentru care am dorit sa-mi fac analize recomandate de endocrinolog a fost ca , dupa ce am nascut-o pe cea de-a doua printzesa , faceam lunar laringita,amigdalita ... tot felul de probleme la gat . Se pare ca sistemul imunitar imi este foarte scazut si ca , din nestiinta ( aviz celor care fac ca si mine ) , am luat timp de 5 ani acelasi fel de anticonceptionale . Se pare ca , mai mult de 3 ani nu este recomandat sa se ia numai un fel de anti , ci trebuie schimbate , dar inainte ar fi bine sa se faca anumite analize pentru a sti de care anti trebuie sa iei : care contin mai mult progesteron sau estrogen ? Iar asta se poate recomanda numai dupa ce sunt facute analizele .

Va tzin la curent dupa ce vad ce imi spune dr. sambata .

albumele noastre

Mergi la inceput

Am uitat sa va postez horoscopul de azi :

16 iunie
Ai foarte multa treaba, mai ales acasa, dar s-ar putea sa nu fii prea bine dispus(a). Faptul ca nu-ti poti respecta programul te enerveaza si risti sa te iei la cearta cu cei din jur. Nu-ti impune punctul de vedere in discutiile cu prietenii si cu persoana iubita! S-ar putea ca ideile tale sa nu fie aplicabile in practica.

albumele noastre

Mergi la inceput

CRED CA LE-A CUPRINS MELANCOLIA DE WEEK PE TOATE FECIOARELE !!!!

albumele noastre

Mergi la inceput

Vad ca sunteti chiar molesite de numa-numa ....

Nu-mi ramane decat sa va urez week-end placut si sa ne reauyim luni cu forte proaspete ...

P.S. Mai intru de acasa !!!

albumele noastre

Mergi la inceput