Fecioare DC(7)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alayna spune:

Prezent,prezeeeennnttttt
Eu stau in birou si mananc o inghetata cu caramel,yami ce buna e.. e preferata mea,supa ce o termin ma bag pe alta cu nuca.
Voua va plac inghetatele?Eu le ador,le iubesc ,sunt innebunita dupa ele...
Azi mi-am cumparat 2 perechi de papucei,de vara,sandalutze,suppeeerrr
Revin olecutzica mai incolo

"Sa nu lasi sa treaca o zi fara sa vezi, fara sa auzi sau fara sa citesti ceva frumos..."(Goethe)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianaiulie2009 spune:

Iata o tema de discutie : va place inghetata ???

Mienu-mi prea place .Tot anul , nu stiu daca manac , in total , vreo 5 inghetate . Nici cand sunt acel calduri mari nu ma tenteaza .
Voi cum sunteti ???

In schimb , mie imi plac foarte mult fructele , pot manca cu KG intr-o zi !!!

albumele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Nici eu nu prea ma omor dupa inghetata. Cand eram in Ro. cred ca mancam si eu toata vara , de fapt tot anul , 2-3 inghetate, insa de cand am venit aici mananc de cate ori am ocazia (si se iveste des). Au o inghetata f. buna.Nu pot sa-i rezist.

Noi 2 singurei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_maria222 spune:

de ana(adik yo) a mancat azi in oras de-a spart! cu luiza si dragos bineinteles( 2 prieteni).....deja ne-am infiintat clubul !!!

azi am fost in carrefour ca sa imi fac cumparaturile pt duminica.....apoi la terasa cu luiza si prietenul ei....apoi la terasa cu luiza si dragos!! am ras pana nu am mai putut si am pus ochii pe chelnerul gabitza!!!!

ce sa va mai zic? nu prea mai am ce...doar ca abia astept sa plec!!!! mai am o zi!!! hihihihihi! scapati de mine!!!

multe poze
HAI DINAMO!!!!

Asta e viata mea..este si buna si rea dar e mai buna fara tine in ea!!!!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by anacezara

Mie nu-mi prea place .Tot anul , nu stiu daca manac , in total , vreo 5 inghetate . Nici cand sunt acel calduri mari nu ma tenteaza .
Voi cum sunteti ???

In schimb , mie imi plac foarte mult fructele , pot manca cu KG intr-o zi !!!

Eu manac si iarna multaaaaaa inghetata Nu -mi place cea cu cacao sau ciocolata,in rest....nimic nu-mi scapa.Ma pot declara dependenta
In schimb eu nu ma omor cu fructele.Cred ca manac un mar la luna,o portocala la doua luni,un grefruit pe an si tot asa.Banane pap mai mai des

Ana Maria,unde pleci?

"Sa nu lasi sa treaca o zi fara sa vezi, fara sa auzi sau fara sa citesti ceva frumos..."(Goethe)

Mergi la inceput

plec in grecia duminica la 14!!! ma intorc pe 27 seara!!!!

multe poze
HAI DINAMO!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Ana , ai grija sa te bronzezi , sa te distrezi si sa vi inapoi , sa nu te mariti pe acolo.
Distractie placuta si sa ai parte de mult soare.

Noi 2 singurei

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by ana_maria222

plec in grecia duminica la 14!!! ma intorc pe 27 seara!!!!

Ce fain Super Drum bun Ana si te asteptam sa revii sanatoasa si sa ne aduci pozici

Mergi la inceput

multumesc frumos!!! o sa fac poze multe multe!!!!!

multe poze
HAI DINAMO!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns devylla spune:

Ana distractie placuta si sa ne arati si noua grecia prin poze.

Eu cu inghetata suntem prieteni dragi...o mananc indiferent de anotimp si cand sunt racita cobza mananc.
Daca cumpar doua inghetate una pentru mine si una pentru sot...yo o mananc pe moment iar sotul o lasa in frigider cateva zile.DAr nu rezist si dupa doua-trei zile i-o mananc si uit sa ii i-au alta.A zis ca de acum si le mananca pe loc.Ca yo dezastez tot in materie de inghetata.

japonia prin ochii unui amator

www.tickercentral.com/view/65wn/1" target="_blank">sabina

Mergi la inceput