Fecioare DC(7)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Luna75 spune:

Horoscopul de la Gemeni nu mi-a placut,am venit sa-l citesc pe al vostru.
cu amanarea activitatilor ce necesita un efort intelectual deosebit.
Deci,azi nu lucrez,stau pe forum.

Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianaiulie2009 spune:

FECIOARELE DORM ???
Vad ca sunt cam solo prin zona !!!

albumele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns devylla spune:

quote:
Originally posted by alayna

Wow Sabina,te cred ca esti foarte ocupata,acusica e nunta,abia astept sa vad pozici Ti-ai cumparat rochia,nu?Te cred ca nu mai ai timp de Dc ca inainte,lasa ca dupa nunta sper sa intri des cum faceai pana acum
A venit mamicutza ta?Cum se simte bunicul tau?Mai bine?Insanatosire grabnica din partea mea

Anacezara,astept horoscopul pe ziua de azi

Restul fetelor unde au disparut?

"Sa nu lasi sa treaca o zi fara sa vezi, fara sa auzi sau fara sa citesti ceva frumos..."(Goethe)

alayna foarte dragut din partea ta sa-ti amintesti de bunicul meu...se simte ceva mai bine,totusi a trecut printr-o operatie ceva mai grea tinanad cont si de varsta si se astepta sa isi revina intr-o saptamana...si uite ca au intervenit niste complicatii dar acum e din nou pe drumul bun.
Rochia de mireasa am inchiriat-o...ca astia au niste preturi de fugi cat vezi cu ochii daca e vorba sa cumperi...rochitele sunt importate alea de mai calitate si atunci sunt scumpe.Si nici nu-mi venea sa dau atatia bani pe ea si apoi sa stea in dulap sa o manance moliile
dupa nunta am sa pun ceva pozici.
Merci mult inca o data,esti foarte draguta!

japonia prin ochii unui amator

www.tickercentral.com/view/65wn/1" target="_blank">sabina

Mergi la inceput

Devylla nu stiam ca ai nunta !!!
Doamne ajuta sa fie toate dupa cum iti doreste sufletzelul tau !!!
Sa fie intr-un ceas bun !!!

albumele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_maria222 spune:

fetelor..sa va zic ce patzii....ma duc eu azi fericita la obor la maria callas sa imi pui unghii! si cand ajung acolo....."aaaa...nu mai avem unghii false...vin pe la 15"! Si euma dusesem din Militari pana acolo ...era ora 10.....si mi se pare bataie de joc ca puteau sa dea un tel sa ma anunte.....si m-am dus la Plaza si mi-am facut programare la Perfect Nails...pentru joi la 15.......

multe poze
HAI DINAMO!!!!

Asta e viata mea..este si buna si rea dar e mai buna fara tine in ea!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Am ajuns si eu pe aici.Cam tarzior , dar......
Devylla mai poti ? Nu ai obosit ? Mai ai putin pana la nunta , iar apoi v-a fi mai bine , ai sa vezi.
Ana_maria222, mai poti munci daca ai unghii false ? Adica nu se rup , nu se degradeaza ? Si trebuie sa mai mergi din cand in cand sa ti le retuseze ?Eu am noroc de niste unghii tari si frumoase, care cresc repede si nu am fost nevoita sa apelez la cele false.Deocamdata.

Noi 2 singurei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_maria222 spune:

Pot..pot!!! Din pacate, unghiile mele se exfoliaza f rau..si arata oribil..asa ca imi pun unghii false..o fi bine..o fi rau....acum eu ma duc sa ma tund si sa ma vopsesc...sper sa imi iasa de data asta!!

multe poze
HAI DINAMO!!!!

Asta e viata mea..este si buna si rea dar e mai buna fara tine in ea!!!!

Mergi la inceput

Horoscopul zilei :

14 iunie
Dimineata, ai de facut mai multe drumuri scurte si esti nevoit(a) sa faci cumparaturi urgente. Pentru a termina la timp, ar fi bine sa ceri ajutorul unui prieten. Daca circuli cu masina, iti recomandam sa nu te grabesti. Exista riscul sa fii implicat(a) intr-un accident.

albumele noastre

Mergi la inceput

Fetelor , mi-am amintit de o chestie care pe mine ma caracterizeaza . Sunt obsedata de anumite lucruri . De ex. , nu-mi place cum intinde nimeni hainele pe uscator sau cum le impatura si le pune in dulap , ianfara de mine . Daca sotzul da cu aspiratorul gasesc tot timpul cate ceva care nu-mi place si merg in urma lui inca o data . La mine e valabila chestia cu un loc pentru fiecare lucru si fiecare lucru la locul lui .
Am cam multe obsesii si din cauza asta sunt foarte obosita , nu-mi place sa umble nimeni printre vasele mele , sa-mi spele paharele , vad imediat daca cineva a umblat cu un anumit lucru , vad daca ceva e mutat din locul unde l-am aranjat eu initial .

Voi cum stati la capitolul asta ??? Eu cred ca e ceva specific zodiei noastre !!!

albumele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alayna spune:

quote:
Originally posted by anacezara

Horoscopul zilei :

14 iunie
Dimineata, ai de facut mai multe drumuri scurte si esti nevoit(a) sa faci cumparaturi urgente. Pentru a termina la timp, ar fi bine sa ceri ajutorul unui prieten. Daca circuli cu masina, iti recomandam sa nu te grabesti. Exista riscul sa fii implicat(a) intr-un accident.

Cumparaturi am facut de diminiatza de la metro,am adus marfa la magazin
Iar accident am facut ieri,am zgariat masina,of course nu din vina mea

Ha,mi s-a adeverit,fetelor aveti grija

"Sa nu lasi sa treaca o zi fara sa vezi, fara sa auzi sau fara sa citesti ceva frumos..."(Goethe)

Mergi la inceput