Fecioare DC(7)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dianaiulie2009 spune:

'neatza fetelor !!!

La noi a inceput de azi-noapte sa ploua ... din nou !!!
Pe cand credeam ca vom scapa de ploi si a inceput sa se incalzeasca putzin vremea si pe la noi , iarasi ploaie !!! Si azi trebuia sa mergem la un chef la iarba verde !!!

Voua nu vi se intampla sa cautati un topic si sa nu-l gasiti ? De ex. , am cautat disperata pana pe pag. 6 la prieteni dintotdeauna , acest topic : Fecioare Dc (7) si nu l-am gasit numai daca am mers pe modulul de cautare ... Si nu numai cu acest subiect mi s-a intamplat ! Care o fi cauza oare ???

albumele noastre

Mergi la inceput

Horoscopul pe week-end :

10-11 iunie
Sambata se pare ca ai o zi grea, cu multe probleme de rezolvat. Ai dificultati pe plan financiar, insa nu este cazul sa-ti faci griji. Ti-ai propus sa faci ceva nou si sunt sanse mari sa reusesti. Te sfatuim sa eviti speculatiile financiare. Duminica dimineata, esti irascibil(a) si risti sa strici relatiile cu colaboratorii. Pastreaza-ti calmul si nu face caz din orice maruntis! Este indicat sa eviti iesirile in societate si afacerile, pentru ca esti predispus(a) la greseli.

Oare cand ne va merge si npua bine ??? Ca tot de rau ni se spune !!!

albumele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alayna spune:

Anacezara,hai la Iasi ca e frumos va astept pe toate
Eu nu obisnuiesc sa folosesc motorul de cautare,daca am postat la un subiect in ultimele zile,il caut in forumul respectiv sau ma duc la mine in profil
Si mie mi se intampla sa nu gasesc anumite subiecte,dar dupa ce ma uitam de 2-3 ori il gaseam pe a doua sau a treia pagina

Horoscopul mi se cam potriveste Chiar ca am o zi foarte grea,m-am trezit de la 5.15 am, sunt la munca,sunt ocupata toata ziua si la noapte am o nunta.Deja sunt varzaaaaaa,ma ustura ochii si ma doare dupa cap.Daca reusesc sa trag pe dreapta 1-2 ore sunt cea mai fericita

Va pup

"Sa nu lasi sa treaca o zi fara sa vezi, fara sa auzi sau fara sa citesti ceva frumos..."(Goethe)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_maria222 spune:

neatza fetelor..m-am trezit cu o durere groaznica de cap!!
azi e parastasul de 3 ani al verisorului meu asa ca nu stiu cand mai intru!

va pup!

multe poze
HAI DINAMO!!!!

Asta e viata mea..este si buna si rea dar e mai buna fara tine in ea!!!!

Mergi la inceput

Alayna distractie placuta la nunta !!!

albumele noastre

Mergi la inceput

Ce faceti fetelor ??? La noi tot ploua si e frig ... m-am cam saturat de vremea asta ...

albumele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

La noi nu e soare dar e nabuseala. S-ar putea sa ploua .., sper ca nu .Deseara sotul are concert si am un costumas alb , iar daca ploua ma stropesc si v-a fi negru.

Noi 2 singurei

Mergi la inceput

Irlandeza sotzul tau canta sau ce anume face , ziceai ca are concert deseara !!! Mult succes , sper sa nu ploua sa iasa totul OK !!!

Noapte buna tuturor !!!

albumele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Da , sotul meu canta la clarinet si aseara au avut concert , muzica clasica. Nu a plouat , a fost chiar cald , neobisnuit pt. vremea de aici , dar de 1 sapt. jumate' e mai cald aici ca in Ro.Si azi e superb , nici un nor pe cer. Mergem la mare .Intru mai tarziu. Va pup

Noi 2 singurei

Mergi la inceput

'neatza fecioarele !!!!

Cum ati petrecut in week-end ???
Alayna cum a fost la nunta ???

Noi numai pe acasa ,cu vremea asta ti si groaza sa iesi !!!

O zi minunata tuturor fecioarelor !!!

albumele noastre

Mergi la inceput