Fecioare DC(7)
Raspunsuri - Pagina 5
irlandeza spune:
Nu toate , eu lucrez. Mi-ar placea sa lenevesc vreo luna -doua. Ma multumesc doar cu cateva ore inainte de culcare.
Va pup , ma uit la filmul cu Mr. Bean de pe Antena 1.
Noi 2 singurei
ana_maria222 spune:
am fost la examen...foarte nasol..mi-a dat 6 dintr-o tampenie...75% aprox. au picat asa ca bine ca l-am trecut!!!! va pup..
multe poze
HAI DINAMO!!!!
Asta e viata mea..este si buna si rea dar e mai buna fara tine in ea!!!!
devylla spune:
Ce mai fac fetele?Vorbarete...
Ileana concediu placut si grija mare de burticamai e putin si vine bebelina.
Florina sper ca esti bine...chiar daca nu ai mai intrat pe la noi.
Helbi de asemeni iti doresc sanatate si refacere cat mai rapida.
Maine vine mama...dar cum in ultima vreme nu am putut sa ne bucuram decat partial...bunicul meu a facut 40 grade si l-au internat din nou in spital...se pare ca corpul inca nu a acceptat sonda.Dar cica totul este spre bine...in fine...la cate am auzit...mi s-a scarbit de spitalele din Ro...
Va pup,va doresc un weekend cat se poate de placut...
japonia prin ochii unui amator
www.tickercentral.com/view/65wn/1" target="_blank">sabina
dianaiulie2009 spune:
' neatza fecioreleleor !!!
Cum sunteti ? Care pe unde mergeti in week-end ?
Horoscopul zilei :
9 iunie
Esti plin(a) de entuziasm si pus(a) pe schimbari. Acum este momentul sa faci planuri de viitor. Este o zi prielnica pentru investitii, afaceri si calatorii in interes personal. Iti recomandam sa nu ai ezitari. Azi poti avea succes in tot ce faci.
albumele noastre
alayna spune:
Ce faceti fecioarelor?
Pe mine ma doare stomacul,nici nu pot sa ma misc,in fiecare zi ma doare,indiferent daca mananc sau nu
Revin mai tarziu,acum chiar nu ma simt bine
"Sa nu lasi sa treaca o zi fara sa vezi, fara sa auzi sau fara sa citesti ceva frumos..."(Goethe)
alayna spune:
Am revenit,ma simt mai bine,am colindat prin oras si mi-am luat o rochita pentru nunta de duminica.Acum trebuie sa ma grabesc sa-mi iau sandalutze
Voi pe unde ati disparut?
Va pupic si va astept
"Sa nu lasi sa treaca o zi fara sa vezi, fara sa auzi sau fara sa citesti ceva frumos..."(Goethe)
irlandeza spune:
Alayna , sa te faci bine ca sa poti merge la nunta.
Merg si eu la culcare , maine sotul are concert si trebe' sa fim fresh.
Nopate buna fetelor.
Noi 2 singurei
alayna spune:
Fetelor,chiar nimeni nu a mai scris de ieri?
Unde ati disparut?
Va distrati in week-end si va ohihniti,asa-i?
Bravo voua !