Fecioare DC(7)
Raspunsuri - Pagina 19
dianaiulie2009 spune:
Ana-Maria nu te supara pe mine , iar revin cu o rugaminte !!!
Daca am vrea sa mergem de prin 7-8 septembrie , dar asa pe vreo 5-7 zile , ai putea sa-mi spui cat ne-ar costa ??? Dar daca as lua-o si pe fetita mea cea mare , de 6,4 ani cu noi , care ar fi pretul ?
Alte locatii , mai aproape , pe unde ne recomanzi ???
Mersi inca o data !!!
albumele noastre
ana_maria222 spune:
neatza!!! m-am trezit cu noaptea-n cap(nu e dar tinand cont ca m-am culcat asa tarziu) sa fac un pandispan cu fructe .....azi mergem la ai mei la un gratar!
p.s. in caz ca am uitat sa va spun....ai mei s-au mutat!!!!!
va pup!!
anacezara, ma interesez si iti spun.....azi nu prea pot ca-i duminica....dar se rezolva in 2-3 zile!!!!
multe poze
HAI DINAMO!!!!
Asta e viata mea..este si buna si rea dar e mai buna fara tine in ea!!!!
dianaiulie2009 spune:
Ana-Maria nu e nici o graba . Sa aveti o duminica placuta in familie si pofta buna la gratare si pandispan !!!
albumele noastre
ana_maria222 spune:
pandispanul a iesit super...o sa pun poze....
la gratar a fost super..mai bine decat ma asteptam....
apoi am fost in dr taberei la o terasa cu prietenii!
zi buna...ce mai!!!
multe poze
HAI DINAMO!!!!
dianaiulie2009 spune:
Azi mi-au ajuns neamurile din Germania . O sa fiu cam ocupata saptamana asta , dar totusi voi incerca sa postez horoscopul zilnic . De citit va citesc ... cand am ce , ca in ultima perioada cam slaba miscare la fecioare .
va pupitzesc si va doresc o noapte frumoasa tuturor !!!
albumele noastre
dianaiulie2009 spune:
' neatza fecioarelor !!!
Va doresc o zi minunata si va scriu horoscopul mai tarziu !!!
albumele noastre
dianaiulie2009 spune:
Ma tzin de cuvant si va scriu horoscopul saptamnii si pe cel de astazi :
10 iulie
Poti avea intalniri agreabile cu prietenii si cu rudele. Dupa-amiaza este posibil sa ai mici probleme de sanatate. Iti revii repede si iti recapeti buna dispozitie. Fii cumpatat(a)!
Saptamana 10 iulie - 16 iulie
Problemele sentimentale ar trebui sa conteze cel mai mult, luni si marti. Faptul ca nu este inca weekend nu inseamna ca nu poti sa flirtezi la mijlocul saptamanii. S-ar putea sa fie ceva salbatic la inceput, dar ramai deschis(a). Relatiile sentimentale sunt la locul lor vineri si in weekend, dar ar putea sa fie vorba despre orice, ceva pozitiv, negativ, sau ceva misterios. Nu uita ca atitudinea ta joaca un rol important.
albumele noastre
dianaiulie2009 spune:
Ana-Maria daca poti , te rog , sa-mi faci un calcul si pentru alte locatii , mai apropiate de RO .
Mersi mult si mii de scuze pentru sacaiala !!!
albumele noastre
irlandeza spune:
Intradevar , slaba miscarea pe aici.
Eu sunt ocupata , fac cumparaturi de zori , pt. ca sambata vin in Ro. Sunt tare fericita. De-abia astept sa-mi vad familia.Nu i-am vazut de 1 an.
Noi 2 singurei
ana_maria222 spune:
am terminat acum de facut pandispan cu cirese! super bun a iesit!!!!
mi-au iesit 3 forme de chec...dar am mancat unu cu sormea si prietena mea luiza!!!
acum cred ca ma duc la nani ca maine vine o prietena la noi si mergem cu ea la curte!!!!
va pup!!!!
multe poze
HAI DINAMO!!!!