Fecioare DC(7)
Raspunsuri - Pagina 20
dianaiulie2009 spune:
SALUTARE !!!
Ana-Maria foarte harnicutya esti !!! Ne faci pofta ...
Sa nu uiti de mine , te rog !!!
Iata si horoscopul zilei :
11 iulie
Este posibil sa pleci intr-o delegatie. Nu esti in cea mai buna dispozitie si ai tendinta sa exagerezi. Te sfatuim sa nu-ti sustii parerile cu incapatanare si sa eviti discutiile in contradictoriu. S-ar putea sa fii nervos(oasa), pentru ca nu stai prea bine cu banii. In curand vei primi o suma importanta.
Mai fetelor ni se tot arata o suma de bani , numai ca eu nu o mai primesc ... oricum mai astept , ca nu am nimik de pierdut !!!
albumele noastre
Luna75 spune:
FECIOARA IN VACANTA
Fecioara este genul de persoana care ar face intr-o zi cat zece, de aceea are probleme cu stresul. Stie sa fie foarte bine organizata in tot ceea ce face si tine extrem la detalii. Meticuloasa si perfectionista, nu e de mirare ca ajunge intotdeauna acasa mai mult adormita decat treaza."Munca munca, munca..." – vorba reclamei!
O scurta vacanta, care sa ii distraga atentia de la problemele cotidiene si sa o relaxeze ar fi o mana cereasca…ce-i drept, in primul rand pentru cei din jurul ei si apoi pentru ea. Ce face Fecioara cu tensiunea acumulata? O revarsa – mai mult involuntar – pe cei care ii sunt in preajma. Asa ca nu e de mirare daca primeste drept cadou la aniversare o excursie in Alpi, sau la Sinaia.
Fecioarei ii place sa calatoreasca, sa exploreze tinuturi noi, si nu se incurca, precum aristocratii Tauri si Balante, de lipsa de confort si lux. Ea nu are nevoie de mult ca sa fie fericita. Ii plac locurile complexe, dezvoltate economic, care poarta in spate mii de ani de istorie.
Destinatia potrivita pentru eliminarea stresului si satisfacerea dorintei de cunoastere: Londra. Combinatia dintre vechi si nou o va face sa se simta ca pe aleea dintre doua lumi paralele, care se intrepatrund. Nu va scapa ocazia sa admire faimoasele Westminster, Big Ben, Houses of Parliament, Catedrala St. Paul’s, dar nici mall-urile ultramoderne nu o vor lasa rece. O raita prin magazinele de haine si accesorii, de cosmetice sau electronice ii vor face o gaura "frumusica" in buget. Ei, hai, macar acum cand suntem in Londra, mai slabeste si tu gura sacului cu economii!
Fecioara este o iubitoare de arta, asa ca va cauta muzeele - Muzeul Londrei, Muzeul de Istorie Nationala. Dupa ce o vor extenua plimbarile pe coridoarele acelea lungi, va avea de ales intre o masa copioasa la bordul unui vaporas si una intr-un pub, apoi va trece in revista muzica! Da, pentru ca la Londra nu trebuie ratate concertele, iar Fecioara este innebunita dupa cele in aer liber.
Printre atata istorie , distractie si mall-uri ce adapostesc nume celebre de creatori, nu uita, draga Fecioara, sa incluzi pe lista de cumparaturi si o vedere pentru cei de acasa!
Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.
ana_maria222 spune:
multumim luna...
m-am regasit in tot ce ai spus tu....mai putin vizitarea muzeurilor....nu-mi place de cand ma stiu!!!
multe poze
HAI DINAMO!!!!
Asta e viata mea..este si buna si rea dar e mai buna fara tine in ea!!!!
ana_maria222 spune:
Pandispan cu piersici
In sfarsit va pun pozele!!!!!
multe poze
HAI DINAMO!!!!
ana_maria222 spune:
anacezara..vrei sa pleci cu masina proprie, cu avionul sau cu autocarul?
- cu masa sau fara masa?
- vila sau hotel? cate stele?
zi-mi asta ca sa-ti gasesc o oferta buna!!!!
multe poze
HAI DINAMO!!!!
dianaiulie2009 spune:
VA SCRIU HOROSCOPUL ZILEI :
12 iulie
Esti plin(a) de energie si ai idei originale. Iti recomandam sa fii prudent(a). Risti sa depasesti anumite limite si sa provoci discutii in contradictoriu. Dupa-amiaza, s-ar putea ca o problema sentimentala mai veche sa revina in actualitate.
albumele noastre
dianaiulie2009 spune:
Ana-Maria mi-ar placea sa plecam cu avionul , dar bugetul nu ne cam permite ... vise ...
Deci varianta este sa plecam cu autocarul , la vile banuiesc ca e mai bine cu copiii avand unde iesi afara in curte si la stele , daca tu zici ca e ok la 2 ( comparativ cu ce e la noi ) , atunci cauta asa ceva . Am discutat cu sotul si a zis ca lui i-ar conveni si mai aproape la Albena , de exemplu . Dar fa-ne te rog un calcul si pentru grecia , undeva unde e mai liniste si mai ieftin . Am vrea sa o luam pe fetita cea mare cu noi . Are 6 , 4 ani . Nu stiu daca are gratuitate la cazare , la transport oricum ii luam loc separat .
Perioada ar fi cam din 5,6,7, septembrie , Andreea incepand scoala anul asta am dori sa fim pe deschidere , adica pe 15 septembrie acasa . Iar ca durata ne-ar conveni undeva pe la 7 zile .
Astept cu nerabdare oferta de la tine . Sper sa ne gasesti ceva frumos si ieftin ...
P.S. Am putea sa plecam din Cluj cu autocarul sau numai din Bucuresti ???
albumele noastre
dianaiulie2009 spune:
ANA-MARIA AM POVESTIT CU CINEVA ACUM SI A ZIS CA S-AR PUTEA CA IN SEPTEMBRIE SA FIE PRETURI BUNE LA TRANSPORTUL CU AVIONUL . Te-as ruga , daca se poate sa avem plecare/sosire din Cluj, Oradea sau Satu-Mare . Si cu demipensiune sau cu masa de pranz . Vezi ce gasesti .
Mersi tare mult !!!
albumele noastre
Luna75 spune:
Anacezara,de obicei in septembrie si preturile la cazare sunt mai accesibile,iar avionul ar fi ceva deosebit pentru fetele tale.
Daca ai timp viziteaza www.wizzair.com,au niste preturi super la bilete de avion cu plecare din Romania.
Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.