Fecioare DC(7)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dianaiulie2009 spune:

Buna dimineata !!!

Va scriu rpd horoscopul , ieri nu a scris nimeni si eu nu am avut timp .

7 iulie
Zi favorabila schimbarilor majore, mai ales pe plan social si sentimental. Sunt favorizate intalnirile cu persoane importante, consolidarea relatiilor de prietenie si sentimentale. Este favorizata munca in echipa. Te sfatuim sa accepti initiativele colegilor de serviciu, pentru a rezolva repede o lucrare importanta.

albumele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_maria222 spune:

anacezara scuze de raspunsul tarziu dar am tot fost plecata!
ce sa iti spun despre preturi. sunt mici(accesibile) in grecia. mancarea e ffff ieftina.....la un restaurant mananci extra bine cu 7-8 euro..chiar si mai putin!

cazarea cu tot cu transport a costat 206 E (10 zile) si eu acolo am cheltuit 150 E tinand cont ca mi-am luat tot ce am vrut plus suveniruri!!!!

daca vrei sa mergi si in optionale iti recomand meteorele si atena!!! nu ai sa regreti. am auzit ca si insula skiatos este divina dar nu am reusit sa ajung!!!

daca mai vrei sa stii ceva...intreaba-ma!!!

multe poze
HAI DINAMO!!!!

Asta e viata mea..este si buna si rea dar e mai buna fara tine in ea!!!!

Mergi la inceput

Ana-Maria tare draguta esti !!!!

Ma bucur tare mult ca mi-ai raspuns . Dar mai am niste intrebari . Ai apelat la vreo agentie de turism anume ??? Mi se pare super ieftin pe atatea zile !!!! Si te refereai la optionale , adica cum sunt astea ? Cand cumperi biletul sau cum anume se procedeaza ? Zici ca te-a costat 206 euro pe 10 zile , numai cazarea fara manacare , banuiesc ???!!! Si cazarea cum e , buna sau mai putin buna ?

Scuze ca te tot sacai cu atataea intrebari dar sti si tu cum e , vreau sa plec cu fetita cea mare si e mai greu ...

Mersi tare mult de raspunsuri si imi cer scuze inca o data ca te tot bat la cap cu atatea nelamuriri pe care le am !!!

albumele noastre

Mergi la inceput

Devylla eu nu reusesc sa vad pozele . Imi spune ca nu am acces la pagina respectiva .
Fa ceva sa te pot vedea si eu miresica !!!!

albumele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_maria222 spune:

hello....am venit si eu de la un prigat de kiwi, un campari si o bere!
m-am intalnit cu grupu din grecia........si ce bine a fost!!!!!

Anacezara ce de intrebari! Am plecat prin agentia mea...daca ai vreodata nevoie.cu cea mai mare placere!! cazarea e super...in vile cu mini apartamente unde ai dormitor, baie, mini bucutarie( cu tot ce ii trebuie: vase, oale, tacamuri)si balcon. sunt destul de spatioase...si frumoase!
pretul presupune transport si cazare dar mancarea si apa e f ieftina...iaurtul 50 centi..fructele ieftine...etc...apa e 1,50 euro un bax de 6 sticle apa plata de 1,5L!

optionalele sunt excursii pe care vrei sa le faci in afara statiunii: atena, athos,olimp etc. excursia asta a avut, de exemplu, croaziera la muntele athos, meteorele si seara greceasca incluse in pret!!

alte intrebari??

multe poze
HAI DINAMO!!!!

Asta e viata mea..este si buna si rea dar e mai buna fara tine in ea!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna75 spune:

Buna fetelor ! Nu am postat nimic pe aici,chiar daca am trecut de multe ori sa citesc horoscopul zilei.
Azi mi-am adus aminte de voi deoarece am vazut postarea irlandezei in legatura cu calcatul si seamana mult cu a mea.
Cred ca multe fecioare sunt in aceeasi oala cu noi,ca nu se simt bine daca nu vad totul frumos,calcat,aranjat,de ce nu apretat.
Lumea s-a cam invrajbit impotriva fetelor care calca,suntem prea putine.E adevarat ca traim intr-o lume nebuna,rapida dar totusi sa nu calcam ?

Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Ai dreptate Luna 75, lumea s-a cam invrajbit impotriva celor care calca , sau fac curatenie in casa , si nu au femeie care sa le faca treaba. Dar de cand ne-am modernizat , unele femei au uitat sa se mai ocupe de casa , se ocupa de ele si de copii si/sau soti.
Mie una imi place sa-mi fac singura curatenie , mancare , sa calc , si nu as apela niciodata la altcineva care sa le faca in locul meu (ma ajuta si sotul).Decat poate daca as fi f. bolnava la pat sau in conditii cu totul deosebite. As mai accepta si ajutor poate , dar de la mama, poate soacra sau bunica sotului, in rest de la nimeni , nu pt. muncile casnice.

Noi 2 singurei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna75 spune:

Horoscopul zilei

Primiti o veste cam neplacuta, care pe moment va dezarmeaza, gata sa abandonati o anumita directie, dar nu trebuie sa va lasati pagubas din cauza unui impas trecator. Asteptati sa treaca efectele socului initial si apoi mergeti mai departe, cu incredere ca dupa coboras, vine si urcusul. Exista cineva alaturi care poate avea un rol pozitiv in recapatarea sperantei si a curajului.

Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.

Mergi la inceput

' neatza la toate fecioarele !!!

Ana-Maria tare de treaba fata esti !!!!
Cu atatea intrebari puse de mine si mi-ai raspuns la toate . Sotul era neincrezator , referitor la pretul asa de mic si perioada asa de lunga , de aia tot intreb atatea !!!
Si , bineinteles , revin cu cateva intrebari . In interiorul Greciei cu ce te deplasezi , daca vrei sa mergi sa vizitezi una -alta ? Pana acolo ati mers cu autocarul ? Daca da , cat timp dureaza drumul ?

Sa sti ca poate apelez la tine , daca zici ca ai preturi din astea accesibile ... de curioasa , exista sejururi si pentru perioade mai mici , de ex. pentru 5 zile ?

SCUZE , inca o data de atata pisalogeala !!!

P.S. Luna 75 mi-ai luat-o inainte cu horoscopul !!!

albumele noastre

Mergi la inceput

Ia uitati aici horoscopul de week .
La mine pentru ieri nu s-a potrivit . Si , zau , ca nu mi-ar strica ceva banutzi !!!

8-9 iulie
Sambata, in prima parte a zilei, s-ar putea sa ai o problema de sanatate, care te impiedica sa faci ce ti-ai propus. Cel mai mult regreti, ca nu poti merge la o petrecere. Dupa-amiaza primesti o veste buna in legatura cu o suma de bani, pe care contezi. Te sfatuim sa nu-ti faci planuri, pana nu ii primesti. Duminica s-ar putea sa ai discutii dure cu o femeie, din cauza unor probleme de natura financiara. Se pare ca persoana respectiva intarzie sa-si achite o datorie. In partea a doua a zilei esti predispus(a) la probleme de sanatate sau chiar la accidente. Te sfatuim sa eviti calatoriile.

Sper sa nu se potriveasca nici pe ziua de azi , nu de alta dar nu am nevoie de nici un accident !!!

albumele noastre

Mergi la inceput