Fecioare DC(7)
Raspunsuri - Pagina 14
elutaf spune:
de data asta ma regasesc in horoscop ... mai ales in prima propozitie ... dar inca nu m-am hotarat ce schimbare sa fac
adriana(anacezara) multumim pentru horoscop ... bine ne-am reintalnit
mai vin
Mihaiela si www.babiesonline.com/babies/m/mihaita" target="_blank">Mihaita
elutaf spune:
am uitat de data nasterii - 31 august
diadaniela spune:
Buna fecioarele!
va pup pe toate!
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
irlandeza spune:
Fetelor , va odihniti?
Nu prea e miscare pe aici . Eu m-am chinuit 3 ORE azi sa intru pe DC , nu stiu de ce . Si 1 ora mi-a trebuit numai sa va caut . Merge foarte greu.
Oricum , am sa inchid ca ma enerveaza sa-mi pierd vremea degeaba.
Diseara mergem la o zi onomastica si merg sa-mi fac unghiile si sa vad cu ce ma imbrac.
Va pup
Noi 2 singurei
irlandeza spune:
S-a dus pe apa sambetei cheful. Sotul meu e in pat cu febra de ieri de la 4, asa dintr-o data. Nu stiu ce sa-i mai dau. I-am pus comprese pe piept , cartofi la talpi , i-am dat augmentin , paracetamol si algocalmin. A avut 38,5 apoi ai scade si iar ai creste , da' nu-l doare gatul , nu-i curge nasul , doar il doare spatele si ceafa.L-am masat si cu spirt. Cred ca daca o tine tot asa o sa sun salvarea ca nu stiu ce sa-i mai dau.Si transpira foarte tare , il schimb de 2 ori pe ora , parca ar iesi de sub dus.
Ce ma sfatuiti sa-i mai dau ? Cas disperata ca nu-i scade temperatura.
Noi 2 singurei
dianaiulie2009 spune:
Irlandeza imi pare tare rau de sotzul tau . Ar fi bine totusi sa-l vada un doctor , daca pana acum nu l-a vazut ...
O sa postez si horoscopul pe ziua de azi mai incolo ...
albumele noastre
elutaf spune:
irlandeza sanantate sotului tau
adriana asteptam horoscopul, sper ca e de bine
dianaiulie2009 spune:
Horoscopul zilei :
26 iunie
Nervozitatea te poate pune intr-o situatie neplacuta in camin. Pastreaza-ti calmul si dedica-te unor activitati de rutina. N-ar strica sa fii mai tandru(a) cu partenerul(a) de viata.
albumele noastre
dianaiulie2009 spune:
Si horoscopul pe saptamana asta :
Saptamana 26 iunie - 2 iulie
Ai adresa de e-mail a tuturor, si ai capitalul social necesar pentru a face lucrurile sa se intample. Esti cel (cea) care va organiza totul, dar vei avea nevoie si de prieteni si familie. Cu atata stres pe cap, s-ar putea sa vrei sa faci o plimbare pentru a te relaxa, dar pana vineri, oamenii iti vor multumi pentru tot ce ai facut. Fiind in centrul atentiei, nu va fi usor, cu toate ca va fi distractiv. In aceasta saptamana, vei fi foarte fericit(a), pentru ca ai reusit sa prezinti persoane importante celor din jurul tau.
albumele noastre