Fecioare DC(7)
Raspunsuri - Pagina 13
dianaiulie2009 spune:
Si iata horoscopul :
21 iunie
Dimineata, s-ar putea sa te lovesti de o serie intreaga de dificultati si sa ai impresia ca muncesti degeaba. Cei din jur sunt dispusi sa te ajute. Partenerul(a) de viata te sustine. Dupa-amiaza, sunt sanse sa rezolvati impreuna o problema arzatoare.
albumele noastre
irlandeza spune:
Fetelor , piciorul meu e mai bine, am fost si la servici. Aseara mi-a cumparat sotul un unguient-gel care incalzeste piele si mi-am facut masaj si apoi mi-am bagat picioarele intr-o perna electrica si mi le-am incalzit tare. Dimineata deja eram mult mai bine. Ma mai doare putin cand cobor sau urc scarile, dar pana maiene voi fi ca noua.
Noi 2 singurei
dianaiulie2009 spune:
Irlandeza ma bucur ca e mai bine piciorul .
Sanatate multa iti doresc !!!
Va postez rpd horoscopul ca ma tare mult de lucru :
22 iunie
Incearca sa nu-ti asumi prea multe responsabilitati! Risti sa nu-ti iasa mare lucru. Primesti o mana de ajutor de unde nici nu te astepti. Spre seara, mergi la prieteni si uiti de toate problemele de peste zi.
albumele noastre
alayna spune:
Dragele mele,pe unde sunteti?De ce e asa slaba prezenta?
Ieri m-am simtit foarte rau,cred ca de la oboseala si alimentatie proasta,abia ma tineam pe picioare,n-aveam chef de nimic
Irlandeza,imi pare bine ca nu te mai doare asa tare piciorul si nu a fost mai grav.Repaus,masaj si totul va fi bine
"Sa nu lasi sa treaca o zi fara sa vezi, fara sa auzi sau fara sa citesti ceva frumos..."(Goethe)
dianaiulie2009 spune:
quote:
Originally posted by anacezara
Primesti o mana de ajutor de unde nici nu te astepti.
albumele noastre
TOCMAI AM FOST ANUNTATA CA AM PRIMIT UN COLET DE LA CUMNATA DIN SUA . A fost o surpriza placuta pentru mine , deoarece nici nu am stiut de el , ea a vrut sa fie surpriza ...
albumele noastre
alayna spune:
Wow,super
Mie inca nu mi s-a intamplat nika azi ,de ce scrie in horoscop,de obicei mi se potriveste
Inca astept....
"Sa nu lasi sa treaca o zi fara sa vezi, fara sa auzi sau fara sa citesti ceva frumos..."(Goethe)
elutaf spune:
salutare fecioare
candva eran "de 3x fecioara", acum am ramas doar cu zodia si cu al doilea nume virginia
asa ca vin sa ma alatur voua
Mihaiela si www.babiesonline.com/babies/m/mihaita" target="_blank">Mihaita
alayna spune:
Bine ai venit printre noi
Ai fost tare comica cu "de 3x fecioara"
In ce zi esti nascuta?
irlandeza spune:
Piciorul meu e OK, si-a revenit total.
Elutaf , bine ai venit.
Si eu sunt obosita si nu prea am chef de nimic, am facut o ciorba , am pregatit 2 pachete pt. Ro. si am intrat pt. o juma' de ora sa va salut si merg la culcare. Maine ma trezesc dimineata.
Ne auzim maine.
Noi 2 singurei
dianaiulie2009 spune:
Elutza bine ne regasim si aici !!!
Haideti sa va scriu horoscopul de azi :
23 iunie
Doresti mult sa faci o schimbare sau sa incepi ceva nou. Traversezi o perioada dificila, cu multe probleme de rezolvat. Nu stai prea bine cu banii, dar te sfatuim sa nu-ti faci griji. Evita speculatiile financiare!
albumele noastre