Fecioare DC(7)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dianaiulie2009 spune:

Si iata horoscopul :

21 iunie
Dimineata, s-ar putea sa te lovesti de o serie intreaga de dificultati si sa ai impresia ca muncesti degeaba. Cei din jur sunt dispusi sa te ajute. Partenerul(a) de viata te sustine. Dupa-amiaza, sunt sanse sa rezolvati impreuna o problema arzatoare.

albumele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Fetelor , piciorul meu e mai bine, am fost si la servici. Aseara mi-a cumparat sotul un unguient-gel care incalzeste piele si mi-am facut masaj si apoi mi-am bagat picioarele intr-o perna electrica si mi le-am incalzit tare. Dimineata deja eram mult mai bine. Ma mai doare putin cand cobor sau urc scarile, dar pana maiene voi fi ca noua.

Noi 2 singurei

Mergi la inceput

Irlandeza ma bucur ca e mai bine piciorul .
Sanatate multa iti doresc !!!

Va postez rpd horoscopul ca ma tare mult de lucru :

22 iunie
Incearca sa nu-ti asumi prea multe responsabilitati! Risti sa nu-ti iasa mare lucru. Primesti o mana de ajutor de unde nici nu te astepti. Spre seara, mergi la prieteni si uiti de toate problemele de peste zi.

albumele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alayna spune:

Dragele mele,pe unde sunteti?De ce e asa slaba prezenta?
Ieri m-am simtit foarte rau,cred ca de la oboseala si alimentatie proasta,abia ma tineam pe picioare,n-aveam chef de nimic

Irlandeza,imi pare bine ca nu te mai doare asa tare piciorul si nu a fost mai grav.Repaus,masaj si totul va fi bine

"Sa nu lasi sa treaca o zi fara sa vezi, fara sa auzi sau fara sa citesti ceva frumos..."(Goethe)

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by anacezara
Primesti o mana de ajutor de unde nici nu te astepti.
albumele noastre

TOCMAI AM FOST ANUNTATA CA AM PRIMIT UN COLET DE LA CUMNATA DIN SUA . A fost o surpriza placuta pentru mine , deoarece nici nu am stiut de el , ea a vrut sa fie surpriza ...

albumele noastre

Mergi la inceput

Wow,super
Mie inca nu mi s-a intamplat nika azi ,de ce scrie in horoscop,de obicei mi se potriveste
Inca astept....

"Sa nu lasi sa treaca o zi fara sa vezi, fara sa auzi sau fara sa citesti ceva frumos..."(Goethe)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elutaf spune:

salutare fecioare

candva eran "de 3x fecioara", acum am ramas doar cu zodia si cu al doilea nume virginia
asa ca vin sa ma alatur voua

Mihaiela si www.babiesonline.com/babies/m/mihaita" target="_blank">Mihaita

Mergi la inceput

Bine ai venit printre noi
Ai fost tare comica cu "de 3x fecioara"
In ce zi esti nascuta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Piciorul meu e OK, si-a revenit total.

Elutaf , bine ai venit.

Si eu sunt obosita si nu prea am chef de nimic, am facut o ciorba , am pregatit 2 pachete pt. Ro. si am intrat pt. o juma' de ora sa va salut si merg la culcare. Maine ma trezesc dimineata.
Ne auzim maine.

Noi 2 singurei

Mergi la inceput

Elutza bine ne regasim si aici !!!

Haideti sa va scriu horoscopul de azi :

23 iunie
Doresti mult sa faci o schimbare sau sa incepi ceva nou. Traversezi o perioada dificila, cu multe probleme de rezolvat. Nu stai prea bine cu banii, dar te sfatuim sa nu-ti faci griji. Evita speculatiile financiare!

albumele noastre

Mergi la inceput