Fecioare DC(7)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alayna spune:

quote:
Originally posted by anacezara
Iti ameliorezi simtitor situatia financiara. Fie incasezi o prima, fie primesti o mostenire. Doamne da sa fie adevarata prima parte ...

Am primit numai 100.000 lei azi se putea si mai mult

"Sa nu lasi sa treaca o zi fara sa vezi, fara sa auzi sau fara sa citesti ceva frumos..."(Goethe)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianaiulie2009 spune:

Ieri nu am primit nici eu bani de la nimeni , din contra a trebuit sa-mi fac niste analize si am dat bani .

Daca nici ieri nu mi s-a potrivit horoscopul , sper ca nici cel de azi sa nu se adevereasca :

20 iunie
Dimineata este posibil sa fii irascibil(a) si indispus(a). Iti recomandam sa nu te ocupi de probleme care necesita rabdare si tact. Cu toata dorinta de a fi convingator(oare), este posibil sa intampini neincrederea colegilor. Acasa te bucuri de armonie si buna intelegere.

albumele noastre

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by anacezara

20 iunie
Dimineata este posibil sa fii irascibil(a) si indispus(a).

Chiar am intrat la topicul nostru sa vad ce ne zice horoscopul,ca de dimineata sunt cu fundul in sus,ma cert cu toti sunt nervoasa si am bocit intr-una ,chiar si din nimicuri
Mi-am luat liber si de la servici
Nu stiu ce a dat peste mine De mult nu am mai fost asa Voi cum sunteti?

"Sa nu lasi sa treaca o zi fara sa vezi, fara sa auzi sau fara sa citesti ceva frumos..."(Goethe)

Mergi la inceput

La mine pana acum totul e ok , mai putin faptul ca sunt fara chef de nimik , dar absolut nimik si mi-e o leennneeee si un sooommmnnnn ....

albumele noastre

Mergi la inceput

M-a durut capul toata ziua,cred ca de la plans
Inca sunt indispusa,fara chef,lenesa si chestii de genul asta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Eu mi-am sucit glezna de dimineata , totul a fost OK pana la 3 , cand sa vin acasa a inceput sa ma doara din ce in ce mai tare , iar acum nici nu mai pot sa fac nici un pas . Ma doare ingrozitor. Am sunat medicul de fam . si am trimis sotul sa-mi ia ceva de la farm.Sper sa-mi treaca pana maine , daca nu cred ca trebuie sa merg la spital.

Noi 2 singurei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

P.S.
Luna trecuta mi-am sucit cealalta glezna , dar nu a durut asa. Nu stiu ce mi se intampla , ca de cand sunt eu , doar de 2 ori mi-am sucit glezna , iar aici in 3 ani , de trei ori mi s-a intamplat. Sau poate am probleme cu oasele ? Nici nu stiu ce sa cred.

Noi 2 singurei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns devylla spune:

ce fac fetele cucuiete?
Yo's cam ocupata ce-i drept dar am trecut sa va salut.
Aveti grija de voi,de glezne,sanatate si stari de nervi
Va pup

japonia prin ochii unui amator

www.tickercentral.com/view/65wn/1" target="_blank">sabina

Mergi la inceput

Neatza fetele

Sabina,cum merg pregatirile pentru nunta?Esti cam scumpa la vedere

Irlandeza,daca tu iti sucesti glezna acolo in fiecare luna,inchipuieti si tu ce-ai pati in .ro unde drumurile sunt vai de capul lor.Eu ma impiedic zilnicCum e piciorul azi?E umflat?Ai fost la doctor?Pune niste comprese,ia niste nurofen gel si fa masaj

Anacezara,asteptam horoscopul

Eu m-am trezit cu o durere mare de masea,am mancat peste cu mamaliga si mujdei noaptea trecuta si mi-a fost si rau de la usturoi Sunt vai de steaua mea,parca sunt pusa in ghips,nu ma pot misca,nu pot reactiona,offf

Mergi la inceput

' neatza fecioricile !!!!

Imi pare rau de voi ca sunteti asa de necajite .
Chestia cu " impiedicata " cred ca e o caracteristica a fecioarelor . Sa stiti ca si mie mi se intampla de multe ori sa ma impiedic , chiar si pe loc drept . Alteori gesticulez si ba imi dau cu mana peste fata , ba imi bag degetele in ochi , chestii din astea ...

Cat despre " nervi " cred ca ne va merge tot asa aiurea pana cand vom intra in zodia noastra . Vad ca de bine foarte putzin avem parte .

O zi minunata tuturor !!!

albumele noastre

Mergi la inceput