Fecioare DC(7)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Sotul meu si-a revenit aseara , fara doctor, ai scazuse temp. la 37 . M-am speriat rau , ca nu vroia la spital , nu vroia pastile , si i-am spus ca daca nu vrea nimic sa ia , plec de acasa si sa faca ce stie . Cand m-am apucat de imbracat ( de forma ), a zis " nu pleca , iau orice-mi dai , numai sa-mi treaca ".Si i-a trecut in final. Acum e in pat , ca se simte slabit , azi a fost si la servici.
Mai vorbim.

Noi 2 singurei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns devylla spune:

hello feciorici!

Ce mai faceti!Yo in ultima vrweme mai rar pe aici!
Ce sa zic...ocupata cu ultimile pregatiri!Duminica e marele eveniment!
Si acum mai sunt de rezolvat maruntisiurile!
Oricum nu v-am uitat si din cand in cand cand am timp va mai citesc!
Va pup

japonia prin ochii unui amator

www.tickercentral.com/view/65wn/1" target="_blank">sabina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianaiulie2009 spune:

Salutare tuturor !!!
Am fost la iarba verde duminica si m-au piscat ceva tantari , cred , iar acum mi s-au umflat locurile unde m-au piscat . Oare sa fie alergie , ca ma si mananca de numa-numa , si parca se rosesc tot mai tare . Voi ce parere aveti ???

Horoscopul zilei :

27 iunie
Esti foarte ambitios(oasa) si reusesti sa finalizezi tot ce ti-ai propus. Dimineata intri in posesia unui castig financiar consistent si ai ocazia sa te afirmi pe plan social. Relatiile cu persoana iubita sunt excelente si te intelegi bine cu prietenii. Te sfatuim sa eviti excesele alimentare, pentru ca esti predispus(a) la probleme digestive.

albumele noastre

Mergi la inceput

Anacezara , pune niste spirt pe intepaturi ca sa dezinfectezi si-ti trece si mancarimea.
Alte noutati ? Fetele ? Munciti ?

Noi 2 singurei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elutaf spune:

am trecut dimineata si am citit horoscopul, dar fiindca puiutul meu a fost cam bolnavior nu am avut timp sa scriu ...

acum se simte bine ... ata doar ca ne topim

Mihaiela si www.babiesonline.com/babies/m/mihaita" target="_blank">Mihaita

Mergi la inceput

Haideti ca va scriu eu horoscopul :

28 iunie
Colegii si partenerul(a) de viata te apreciaza pentru gandurile frumoase si ideile generoase. Ai de terminat o activitate migaloasa si iti este greu sa te descurci singur(a). Iti recomandam sa accepti ajutorul unei femei mai in varsta. Se pare ca esti nemultumit(a) de situatia financiara. Ai putina rabdare!

albumele noastre

Mergi la inceput

Cam lenese fecioarele !!! Va moleseste caldura ???

Haideti sa va scriu horoscopul , poate va reveniti :

29 iunie
Munca din ultima perioada incepe sa isi arate roadele. Ai satisfactii pe plan social si financiar. Iti poti asigura succesul in continuare prin rigurozitatea si seriozitatea care te caracterizeaza. Iti recomandam sa fii mai prudent(a) in relatiile sentimentale. Acorda mai multa atentie problemelor persoanei iubite!

albumele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_maria222 spune:

o fetele????????

multe poze
HAI DINAMO!!!!

Asta e viata mea..este si buna si rea dar e mai buna fara tine in ea!!!!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by ana_maria222

o fetele????????

multe poze
HAI DINAMO!!!!

Asta e viata mea..este si buna si rea dar e mai buna fara tine in ea!!!!

Tocmai am avut o bere cu sotul meu. Desi nu-i cald , e chiar racoare si mai si ploua.

Noi 2 singurei

Mergi la inceput

Eu va tzin la curent cu horoscopul . Deci :

30 iunie
Dimineata esti obosit(a) si confuz(a), cu un simt practic scazut. Evita sa iei decizii importante! Te sfatuim sa te odihnesti mai mult si sa te limitezi la activitati de rutina.

albumele noastre

Mergi la inceput