Simptome de sarcina! - 19

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marryan spune:

Kitty de unde atita pesimism ca desi ai semne sigure ai cazut rau de tot.
Fii optimista si peste 2 zile ne vei dea vestea cea mare
success!!!

marryan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitty_nic spune:

saru'mana de incurajari, dar eu sunt amarata rau. Si stiti care este culmea? Mi-e la fel de ciuda ca m-am inselat asa tare ca si de faptul ca n-a fost sa fie luna asta.
Niciodata n-am mai simtit ca acum si n-am fost sigura. Acum puteam sa bag mana in foc. Culmea este ca eu inca simt acelasi lucru(in suflet), dar ma indoiesc(in cap).

Poze
Viata nu se masoara cu numarul de respiratii pe care le aveti, ci in
momente care iti taie rasuflarea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns voicu_bebi spune:

kitty.nu mai fi asa de amarata...ca pe cuvant de nu ma indispui...dar mai bine te binedispun eu pe tine..nu mai fi pesimista si priveste totul cu mult calm fara nervi ....eu zic sa mai astepti sa vezi daca e sarcina dau CM...
poate o fi prea devreme sa iti dai seama daca esti sau nu insarcinata...te pup si nu mai fi suparata..ia pupici aici de la fata

Nunta noastra:19 august
Poze
Luna de miere...mult asteptata

Mergi la inceput

Kiticuta, daca semnele sunt asa sigure, paote ai ovulat mai tirziu si sarcina sa prins dar inca paote sa fie testul negativ dar te asigur ca dupa 2-3 zile daca repeti testul sa stii ca vafi pozitiv,
asculta ce ti spun eu, o prietena de amea care facea teste peste o zi si erau negative si aluat inima in dinti am mers la eco si bucurie bebicul avea 3 sptamini asa ca mai asteapta dar cu calm, uita pina peste doua zile si apoi ne vei spune fericirea ta

marryan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valicutza spune:

fetelor va tin pumnii in continuare
eu am fost azi la medic si mi-a dat sa fac niste analize pe 1 iulie,adik cand voi fi z 21,urmatoarele:
TSH
FSH
LH
PROLACTIN
PROGESTERON
TESTOSTERON
ESTRADIOL

voi ce ziceti?

vreau si eu un bebitz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitty_nic spune:

valicutza scumpo, eu stiu ca dozarile se fac in zilele 2-4, dar poate ca nu stiu eu bine, sau poate ca dr. tau urmareste altceva.
marryan esti o scumpa si o draguta dar eu test de sarcina nu mai fac, nici luna asta si nici in vreo alta luna.
Luati niste de la mine

Poze
Viata nu se masoara cu numarul de respiratii pe care le aveti, ci in
momente care iti taie rasuflarea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura69silk spune:

la toate fetele si o zi buna in continuare !

Valicutza Fsh-ul si estradiol-ul se dozeaza in Z2. LH-ul cam cu 14 zile inainte de data probabila a viitoarei menstre, Z14, in cazul unui ciclu de 28 de zile. Progesteronul se dozeaza cam cu 7 zile inainte de data probabila a viitoarei menstre, Z21, in cazul unui ciclu de 28 de zile. Tsh-ul, prolactina si testosteronul le poti doza in orice zi a ciclului. Stiu ca pentru dozarea prolactinei, analiza se face dimineata "a jeune", pe nebaute si nemancate.

Succes si sa ne tii la curent

Kitty_nic si multe, sa nu mai fii suparata. Stiu ce este in sufletul tau, crede-ma, dar asa cum ti-au spus multe fete, este posibil orice. Atata timp cat nu au aparut rushii, exista o speranta, chiar daca acum tu mai vrei sa crezi in ea. Si desi esti necajita, si nu mai vrei sa faci nici un test, poate ar trebui sa-ti faci curaj si sa-ti faci bHCG-ul. Eu te pup si iti tin pumnii in continuare !!!

Pentru toate fetele
Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabiu spune:

valicutza sunt de acord cu laura69silk, dozarile se fac asa cum ti-a indicat ea.
Te pup si nu mai fi suparata

gabi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_Marieta spune:

salutare simptomatice dragi... am citit cele scrise de voi si am intrat mai mult sa va sustin si sa va salut....

kitty_nic pana nu vezi roshu in fata ochilor mai spera... poate este prea devreme pt II
maryann poate fugi mai repede la .....

Poze diverse

De-as avea trei dorinte astea ar fi:
Sa fii langa mine/sa fiu langa tine/sa fim impreuna.

Mergi la inceput

salutare carmenuta mersi pu urare dar inca pu mine e prea devreme sa aflu dacaeste sau nu inca mai astept...
dar pe kitty hai sa o incurajam ca vad cate este pesimista
hai kitty curaaaj
ca pina la urma o sa vezi ca e cu ochisori luna astamai repede fuguta la gravidute si sper sa vin si eu dupa tine
ci de la mine, nu uita ca rezultatul conteaza!!!!!

marryan

Mergi la inceput