Simptome de sarcina! - 19

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oanabbb spune:

eu ziua 24..
cred ca in 3,4 zile fac un test....desi
simptome...........ioc.
KITTY sigur e bebitz.fa testul ala si spune.ne o data...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marryan spune:

Buna,
Intru si eu destul de timid si raportez, ca sa va dati cu parerea(CM relativ regulat 28-31):
-z34
-sani mariti
-usoare intepaturi de burtika, din z25
-usoara balonare
-urinari mult mai frecvente(dar si beau mai multe lichide)
-stare continua si sustinuta de greata, cu stomacul vesnic in gat, dar fara sa vars
-lipsa curaj sa fac test
-convingere de
Ce spuneti?

Poze
Viata nu se masoara cu numarul de respiratii pe care le aveti, ci in
momente care iti taie rasuflarea.

Kitty hai fa un test si da ne noua "vestea cea buna"!!! asa numea Isus Hristos cuvintul pe care il propavaduia oamenilor.
Este un semn sigur de sarcina curaj.
Eu sunt in z27 cam un pik de balonare dureri usoare de sini nu prea tare dar sunt asa vinjosi cum ii place sotului meu sa le spuna.
Luna trecuta in z27 de dimineata eram vizitata deja de rushi, acum ????, dar inca nu imi fac sperante prea mari mai astept.
pupici si cuuuuraaaaajjjj KITTRY

marryan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabiu spune:

kitty_nic ce poti sa ne mai spui? Cum esti, fai fa si tu un test nu ne mai tine pe jar. Eu sunt sigura ca e +
marryan-si la tine imi pare ceva ceva, daca nici azi nu vine poti sa te consideri scapata, zic
Hai fetelor cine mai are ceva simptome?

gabi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabiu spune:

oanabbb, si lipsa simptomelor e un semn, asa ca nu dispera.

gabi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sheritra spune:

Marry, Kitty, sa dea DD sa fie cu ochisori, la ce simptome aveti!
Hai fuguta cu vesti proaspete!
Fac si eu galagie sa sperii rusii!

Sheritra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns voicu_bebi spune:

kitty,oanabb...faceti un test ca eu cred ca e sarcina...hai kitty ca suntem nerabdatoare...te asteptam cu vesti bune...
marryan...nu dispera mai asteapta cateva zile si daca nu vine CM ..faci un test si ne dai de veste...apropo care e numele tau ca banuiesc ca esti fata nu?

Nunta noastra:19 august
Poze
Luna de miere...mult asteptata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arinaa spune:

valicutza,cred ca sunt simptome de cm ,asa am patit si eu luna asta.Cica cand te inseamna ,scurgerea e de cele mai multe ori rozalie,nicidecum maronie.asta e....mie mi-a facut feste scurgerile astea vreo 2 zile,dupa care mi-a venit si acum sunt in ziua 6.mi-am luat iar teste de sarcina,dar mai astept sa am simptome de ovulatie.Te pup si imi pare rau tare

arinaa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arinaa spune:

la teste de ovulatie ma refeream...

arinaa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marryan spune:

multumesc pu incurajate adica eu inca mai astept fata de kitty care e sigur ceva acolo cu ochisor.

Apropo eu sun Maria numele de botez,asa ca puteti sa mi spuneti pe nume cum doriti
va pupicesc pe toate din suflet

sherita multumesc ca esti alaturi inca nu ma pot bucura ca cm poate devia din 27z la 35 z asa mai astep cei drept tare doresc sa nu mai vina si sa fie cu ochisor, si apoi sa va pot da vestea cea buna.
P.S. am uitat sa spun ceva ce mie mi se pare tare straniu, ieri am avut niste dureri de cap asa cu tot cu burtica si imi era pofta de ceva sarat si am fugit la buc. am luat o lingura de sare am mincat-o si mia trecut, ce o fi???

marryan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitty_nic spune:

am facut azi dimineata un test si a iesit negativ.
asa ca, desi eu sunt in continuare convinsa ca e bebe, acum ar trebui sa astept sa vina rusii, mama lor de rushi. Imi scuzati limbajul dar sunt amarata rau de tot.
Va multumesc pt sustinere si regret ca va dau vesti proaste.

Poze
Viata nu se masoara cu numarul de respiratii pe care le aveti, ci in
momente care iti taie rasuflarea.

Mergi la inceput