Simptome de sarcina! - 19

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Carmen_Marieta spune:

a da desigur eu fac galerie :
HAI KITTY_NIC FUGI LA

Poze diverse

De-as avea trei dorinte astea ar fi:
Sa fii langa mine/sa fiu langa tine/sa fim impreuna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marryan spune:

[purple]HAI KITTY NU TE LASA VICTORIA EATE A TA[
/purple]

NE SPUI AZI CEVA???

marryan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitty_nic spune:

Fetelor, sunteti nemaipomenite. Va multumesc din suflet pentru sustinere, dar azi am vazut rosu in fata ochilor; ce-i drept dupa aceea am vazut si negru in fata ochilor, dar asta nu prea mai conta. Sunt amarata dar asta este, vineri merg sa-mi recoltez DH, marti sau miercuri la spital sa fac HSG si undeva dupa aceea trebuie sa merg sa recoltez zoonozele, iar sotul sa faca grama.
Asta e, mergem in continuare bravi si pieptul sus. Ca doar n-o sa vina la niste parinti pesimisti si fraieri, nu?

Poze
Viata nu se masoara cu numarul de respiratii pe care le aveti, ci in
momente care iti taie rasuflarea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valicutza spune:

kitty nic:bafta multa in continuare si nu mai gandi pesimist.
pupici dulci dulci si o zi cat mai buna tuturor.

vreau si eu un bebitz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaclaudia spune:

buna fetelor . Sunt si eu o aspiranta la titlul de viitoare mamica si imi doresc din tot sufletul sa raman si eu insarcinata dar se pare ca es lasa asteptat. de un an si jumatate ne chinuim si degeaba. Am facut toate analizele necesare si eu si sotul meu si totul e ok dar nimic!
Am si eu o intrebare : daca menstra imi vine regulat la 28-30zile este normal ca ovulatia mea sa aiba loc in z 18 ? Luna asta am facut o monitorizare si asa a reiesit os folicul de 22 endom 10 in ziua 17 si in a 18 a avot loc ovul . Credeti ca am vreosansa sa sper la un posibil bebe? va multumesc si astept raspunsul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nucutza spune:

KITTY, imi pare nespus de rau! curajoasa de fata. Si ai dreptate: bb o sa vina la niste parinti veseli si optimisti!

Mergi la inceput

KITTY deja ai un moriv in plus sa speri luna asta si sa incepi numaratoarea, nu dispera doar singura ai spus ca nu va veni bb la niste partinti pesimisti,
hai mai nu mai fi trista capul ridicat sus si inaite cu forte noi si multa dorinta

eu z28 semne ioc doar mici dureri de burta rusii nu au venit oare ce sa fie?

marryan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns borziche spune:

Indraznesc si eu sa va pun o intrebare, desi va urmaresc de foarte multa vreme: in cazul in care esti insarcinata temperatuta bazala ramane ridicata tot timpul sau doar in anumite momente ale zilei?
Sa va prezint cazul meu: in Z16 am facut injectia cu pregnyl, TB era 36.5, apoi din Z18 TB era dimineata 36.8-36.9 , iar dupa-masa 37.3-37.6. Azi sunt in Z25 si temperatura e cuprinsa in aceleasi intervale. Ce ziceti? Sa nu ma amagesc degeaba....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura69silk spune:

Buna la toate fetele !

Kitty o si ic pt. fata frumoasa si curajoasa ! Sigur va veni si bb. Presimt eu.

oanaclaudia bine ai venit si...sedere scurta, cum se spune. Ovulatia are loc cam cu 14 zile inainte de data probabila a viitoarei menstre. In cazul tau, Z14~16. Daca acum ai monitorizat si ai ovulat in Z18 este posibil sa ai o ovulatie tarzie. Oricum, frumos folicul si endometru. Eu cred ca ai toate sansele sa speri, mai ales daca ati si prestat...ca la carte . Iti tinem pumnii, sa fie cu ochisori!

borziche bine ai venit si tie si, de asemenea sedere scurta. Din pacate, eu sunt fan "monitorizare echografica" si nu as putea sa-ti raspund pertinent. Dar celelalte fete, care folosesc aceasta metoda, sunt foarte dragute si iti vor raspunde, cu siguranta.

marryan iti tin pumnii si fac si galerie, uite Sa dea Domnul sa fie bb.

Pentru toate fetele si spor la bb-ei.

Laura

Mergi la inceput

multumesc laura si ci ca eu sunt asa pupacioasa cum imi spune sotiorul meu ca sunt foarte pupacioasa "sarutul iti lungete viata" asa imi argumentezi eu sotul

multumesc pu incurajari miine dimineata o sa fac un test din curiozitate ci-o fi s-or fi suparat rushii pe mine aluna asta, sa dea Dzeu sa fie asa

sper sa fie ceva miine o vedem!!!!!

marryan

Mergi la inceput