Bebelusi de ianuarie-februarie 2006 (62)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns irinadum spune:

Moi sunt pe aici...pana vine Marian cu carja dupa mine.
Apropos fetele cu Lost cate seriale are al doilea sezon ca eu am ajuns pe la 18 si m_am plicitsit . Mai sunt? Chiar nus e imbarliga nimeni?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasebe spune:

Eu ma duc sa bag un serial, apoi oi mai intra, sa vad ce se intampla p-aci.

ana sebe + tiberiu (13.01.2006)
poze Tiberiu
www.dropshots.com/new.php?userid=121923&cdate=20060505&cimg=0" target="_blank"> filmulete
poze botez

tiberica fara frica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miraklucker spune:

Irina, al meu a venit deja....nu cu crja ca nu are ...asa ca noapte buna!!!

Mira mami de DAVID (15.08.2002), DARIA(20.11.2004) si SELIN (07.02.2006)

POZE CU NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Nici eu nu dorma inca,dar a fost fratelo pe net.
Diana s-a trezit,a apapt un pic si iar doarme.Nu mai avea febra, dar de data asta i-am dat niste eferalgan sirop.

MONI care DIANA (01.01.2006)

ALBUME DIANA

http://www.dropshots.com/jerpelm

Mergi la inceput

Mira ce prsotii vrei sa mai debitam ca la noi sunt pe comanda.
Bine ca nu are sotul tau ca al meu are doua...si le duce vreo luna jumate...deci ori il daram ori ma darama...Doamne iarta-ma.

Mergi la inceput

Cuscra mai tragi chiululin seara asta?
Sa o pupi pe Di . Uite ca ne-am gandit la ea si s-a facut bine...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anabordea spune:

Bey, iar n-aveti somn??? Ca io va citii, si mi-am bagat nasul sa vedeti ca sunt in umbra...da' nu stau la taclale cu voi ca maine dim sunt la munci si vreau si io sa apuc sa-mi plachez barbatu' in seara asta! Da'ntai sa-l extrag din joace!!!

Ana, mamica de Diana Alexia (28.02.2004) si Daria Oana (6.01.2006)
Album

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns T_Ioana spune:

Mei, i-am luat azi lu fi-miu, ca eram in oras si in vizite, mar+biscuiti de la Nestle....toate bune si frumoase, a bagat vreo 100 gr dupa care vede tuta de mine ca era expirat pireutul din 03.06.2006....bine, acuma recunosc, vaca sunt eu, ca nu m-am chiorat dar si aia din magazin nemernici frate, sa lasi mancare expirata pe raft....tot ce sper e ca fiind expirata doar de ieri sa nu fie probleme...oricum, stau cu ochii pe el ca pe butelie sa nu faca ceva bube....in afara de alea doua mari si urate de unde l-a "tzantzat pishcarul"

Ioanalui www.babiesonline.com/babies/r/razvan%5Fgabriel/" target="_blank">Razvan Gabriel (03.12.2005)
Pozicile mele
Botezul (25.02.2006)

"Viata trebuie traita asa cum este pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns T_Ioana spune:

Irino, pai n-am pus mama decat una bucata poza nunta....asa ca nu stiu unde te-ai pierdut....sau imi numarai sclipiciurile de pe rochie?!

Ioanalui www.babiesonline.com/babies/r/razvan%5Fgabriel/" target="_blank">Razvan Gabriel (03.12.2005)
Pozicile mele
Botezul (25.02.2006)

"Viata trebuie traita asa cum este pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anabordea spune:

Ioana, nu te prosti, ia frumusel cutia si du-te maine si da-le in cap cu ea...ca altfel vii cu OPC...daca o patesc si alte ametite ca noi? Io de obicei belesc okii dar la starea asta avansata de oboseala uit sa ma uit si acasa...

Ana, mamica de Diana Alexia (28.02.2004) si Daria Oana (6.01.2006)
Album

Mergi la inceput