Bebelusi de ianuarie-februarie 2006 (62)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anasebe spune:

Gata, am venit si eu!
Ioana Stiu cum e cu culorile! Eu am carut gri cu rosu, asa ca i-am luat si paturica rosie si avea si fas rosu (ca se fie asortat) si toata lumea ma intreba daca e fetita. Nu i-am luat biberon bleu ca era urat. Iau ce-i frumos si-mi place nu ce trebuie ca e baiat. Iar la haine... cand vad diverse costumase albastre - vinetii ma apuca pandaliile!

Nico Cam rarut! Ma bucur ca Daria e mai bine.
Liliana Parca ziceai ca semnezi condica in noaptea asta. Te-ai lasat pagubasa?

ana sebe + tiberiu (13.01.2006)
poze Tiberiu
www.dropshots.com/new.php?userid=121923&cdate=20060505&cimg=0" target="_blank"> filmulete
poze botez

tiberica fara frica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns T_Ioana spune:

Irina, pai noi bagam cate o masa dupa ce se gata telenovela mea....stiu, mama denaturata, dar la 00.40, cand merg la culcare, ii bag Zambiliciului cate un bibe de lapte cu cereale(180-190 ml), asa prin somn, si vreau sa-ti zic ca il rade, lucru pe care nu-l face in timpul zilei....si ala e singurul moment cand deschide gurita din proprie initiativa sa ia bibe ca in rest trebuie sa ii indes cu japca tetina in gura(...si plange si geme si scanceste pana vede ce curge, apoi papa)

Ioanalui www.babiesonline.com/babies/r/razvan%5Fgabriel/" target="_blank">Razvan Gabriel (03.12.2005)
Pozicile mele
Botezul (25.02.2006)

"Viata trebuie traita asa cum este pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati"

Mergi la inceput

AnaS eu am o adevarata pasiune pt lcrusoare crem si bleumarin la bebe, si toate vanzatoarele au treaba c u mine ca unde am mai vazut eu bb imbracat in bleumarin, ca aia nu e culoare de cupil, si ma apuca amocu frate cand vad ce de sfaturi "experimentate" primesc fara sa cer....

Ioanalui www.babiesonline.com/babies/r/razvan%5Fgabriel/" target="_blank">Razvan Gabriel (03.12.2005)
Pozicile mele
Botezul (25.02.2006)

"Viata trebuie traita asa cum este pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati"

Mergi la inceput

Ma duc sa vizionez "Sex and the City" si revin!

Pozicile mele
Botezul (25.02.2006)

Mergi la inceput

Bun! Daca e pauza, pauza sa fie, ma duc sa ma bag langa alex in baie! Dar evin.

poze Tiberiu
www.dropshots.com/new.php?userid=121923&cdate=20060505&cimg=0" target="_blank"> filmulete
poze botez

tiberica fara frica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinadum spune:

Mai Ioana m-am luat cu pozele tale de la nunta si Marian ii da sa pape la cupchil. Am sa vad eu cum le decalez ca papa cam la 5 ore deci acum am sa ii dau l a4 sau vad eu cum si vb ta ii dau siprinsomn ...asta dc nu adorm eu inaintea lui

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicoleta raducu spune:

Irinuca...baga si la noi la 4 luni...5600..si 64 cm...Saru'mina...
AnaS...am fost panicata toata..d'aia am lipsit ...
Moni..sa dea Domnul sa fiti bine...
Silvi,Ioana,Bee,janina,Ursulica,AbutaB,Mira...si sper ca n-am omis pe cineva...
Noptik buna..
Fug si eu in pat...

Nicole si Daria Sofia
Dariuca la 3 luni jumate

Botez Daria

""Dumnezeu ne poate darui lucruri mari si negraite, dar noi ne ocupam de nimicuri "

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miraklucker spune:

Uite, si eu sunt pe aici, de vreun ceas va tot citesc..... daca n-aveti de lucru.
Uffff....in sfarsit am scapat, Selin inca mai are bubite muuuulte mari si mici dar se duc si alea. Dar nu ne-am lasat pana nu am ajuns si la urgente... vineri dimineata a facut 39.8 febra.... problema era ca nu prea mai mancase bine si cu febra sa nu se deshidrateze. Asta seara a apucat-o in sfasit si foamea. Are vreo 5.700 asa a cantarit-o la spital.
Azi i-am dat prima oara suc de morcov, cu seringa, e mai practic. s-a cam strambat dar l-a baut. Acum nu prea vrea sa doarma.....a fost la tata-su in brate dar cica a pus-o in patut.....s-a smecherit, doar cu binele te obisnuiesti cel mai repede. Daca a fost bolnavioara si am tinut.o in brate acum nu mai vrea sa o las!!!
Pupici la mamici si bebei!!
Na, astazi ce mai parlamentati..... sa am sa pierd vremea iara maine!

Mira mami de DAVID (15.08.2002), DARIA(20.11.2004) si SELIN (07.02.2006)

POZE CU NOI

Mergi la inceput

Bre dar Janina si Ursulina unde sunt?
Fetelor treceti la apel, ca de citit....

poze Tiberiu
poze botez

tiberica fara frica

Mergi la inceput

Mira Ma bucur ca suntei mai bine.
Cat despre parlamentat... nu prea cred in seara asta, ca doarme fetele.

poze Tiberiu
poze botez

tiberica fara frica

Mergi la inceput